Arama sonuçlarınız

1. S

69 Model Tuzla Jeep

Ynt: 69 Model Tuzla Jeep Sinan bey eklediğiniz fotodaki Land Rover'ın daha büyük ve farklı açılardan çekilmiş fotoğrafları da olacak.Sanırım yine bu sitede Land Rover bölümünde vardı ama hangi başlık altında onu hatırlamıyorum.O fotoğraf biraz dikkatli incelendiğinde MB detayları başta aracın...

2. S

Cj5 Restorasyon

Ynt: Cj5 Restorasyon Öncelikle kolay gelsin.Ayrıca bir bakıma hemşeri sayılırız,ben de Tokat'tayım. İlk üç resimdeki ,ön çamurlukların kaportaya bağlandığı arka kısmındaki o ikinci kat sac tamir edilirken altındaki ana kat sac tamir gördümü?Keşke onu tamamen çıkarıp önce ana kat sacı elden...
  3. S

Willys Sahipleri Burada Buluşalım

Ynt: Willys Sahipleri Burada Buluşalım Doğru dürüst olduktan sonra benim için ister Willys,ister Willys-Kaiser dönemi bir araç olsun makbuldür.Elbette asıl Willys dönemi araçlar daha klasik sınıfı oluşturan araçlar. MB , CJ 2A,CJ 3A, M 38 , CJ 3B (1953 model erken seri olanlar).Fazla...

4. S

Karadulun Yeni İsmi Artık Ateş Böceği

Ynt: Karadulun Yeni İsmi Artık Ateş Böceği Sıra binip dolaşmakta ve keyfini çıkarmakta artık.
  5. S

Willys Sahipleri Burada Buluşalım

Ynt: Willys Sahipleri Burada Buluşalım Fotoda ki CJ3A( beyaz olan) sanki biraz boyu sonradan uzatılmış gibi görünüyor.Yanılmış olabilirim,ve ayrıca siz bunu önemsemeyebilirsiniz.

6. S

69 Model Tuzla Jeep

Ynt: 69 Model Tuzla Jeep Yukarıdaki son notu yazarken bir an özelden kontak kurma isteğiniz dikkatimden kaçmış oldu. Aslında pek sakıncası yok ama konu jeep/Willys vs ile ilgili olunca bu sayfaları kullanmakta yarar var çünki hem bazı arkadaşlar tartışılan konulardan ayrıca yararlanma fırsatı...

7. S

Willys Jeep orjinal Harrison Heater

Ynt: Willys Jeep Orjinal Harrison Heater Bu globalmagazam uluslar arası satış yapmayan adamlardan birşeyler almak için uygun görülüyor.Lise yıllarımda Kore Savaşına giden bir Türk subaydan aldığım ve uzun yıllar kullandığım içi kaz tüyü ve üç ayrı katı olan bir uyku tulumu vardı,sonrasında...
  8. S

Ynt: Willys Jeep Orjinal Harrison Heater Uzun süredir hep birşeyler getirttiğim için USPS konusunda biraz fikir sahibi oldum.Son bir-iki yıl içerisinde rakamları artırdılar ve bundan ABD'li satıcılarda yakınıyorlar.eBay gibi sitelerden birşey alırken satıcının belirttiği rakama hemen aldanmayıp...
  9. S

Ynt: Willys Jeep Orjinal Harrison Heater Bilgi için teşekkürler.Dediğiniz firmayı not ettim.

10. S

69 Model Tuzla Jeep

Ynt: 69 Model Tuzla Jeep iki detay hariç 1963 modeli doğruluyor,ancak fotoğraf yanılması olabilir.Sorun değil ,şayet blokta çatlak,patlak yoksa araç oldukça diri ve temiz görünüyor.Diğer aksaklıklar ufak ufak çözülür.TÜV muayenelerinde engel oluşturacak birtakım tutarsızlıklar olup olmadığını...

11. S

69 Model Tuzla Jeep

Ynt: 69 Model Tuzla Jeep İlk sorunun cevabı; Evet bu araç Tuzla.Aracın kaportası 1969 değil.Türkiye de 1966 ve sonrası olanlarda yan taraflardaki birtakım girintili ve çıkıntılı olan o tarz yapı olmayıp yan kaporta sacları düzdür.Ayrıca 1969 modellerde ön çamurluk uçları yuvarlak değil köşe...
  12. S

69 Model Tuzla Jeep

Ynt: 69 Model Tuzla Jeep Model yılı olarak konuşacaksak Tuzla dediğimiz erken dönem CJ5 ler 1955-1969 yılları arasında üretildi.Ancak dış görünüş olarak temel dizayna bağlı kalmak suretiyle 1970-1986 yılları arasında üretilen AMC CJ5 ler de konuya fazlaca yakın olmayan gözlerde diğerleriyle...

13. S

Ynt: Willys Jeep Orjinal Harrison Heater Oh ! Oh ! , Sinan bey buna çok sevindim.Hayırlı olsun.Darısı winch e. PTO yu sormuyorum ama kargo kaça patladı ? ve hangi yöntemle getirttiniz? Zaman zaman niyetlendiğim ama hep vaz geçtiğim bazı ağır parçalar var,belki yararlanma imkanım...
  14. S

Jeep Cj 7 Renegade

Ynt: Jeep Cj 7 Renegade Emisyon kontrol sistemleri biraz karmaşık gelmiş,onları çözmek için fikir alış verişi yapıyorlar.
  15. S

Jeep Cj 7 Renegade

Ynt: Jeep Cj 7 Renegade

16. S

Jeep Cj 7 Renegade

360 cu V8 CJ 7 Renegade
  17. S

Willys

Ynt: Willys Buradaki bir tek fotoğraftan çok fazla sonuç çıkarabilmek pek mümkün değil,ancak şunları söyleyebilirim;1948 CJ2A üretiminin son yılı ve CJ3A üretiminin başladığı yıl.Fotoğraftaki jeepin ön siperi ise CJ3A olduğunu söylüyor.Değiştirilmişmi dir? bunu bilemem. Daha öncede söylediğim...
  18. S

Willys

Ynt: Willys Ben ikincisi derken verdiğiniz linkteki bordo renkli ve üzeri tenteli olanı kasdetmiştim,uzatılmış olan o. Yeşil olan uzatılmamış fakat ön siper modifiye edilmiş.Başkada neler olduğunu anlamak için her ikisine de yakından bakmak gerekir. Alçak kaput ,yüksek kaput farkına gelince bu...

19. S

Willys

Ynt: Willys Bu jeep lerin her ikiside CJ 3B,ya da Türkiye de kimi yörede yüksek kaput,kimi yörede uzun kaput diye bilinir.İkinci fotodaki jeep sonradan boyu uzatılmış olanlardan birtanesi.Diğerinin de ön siper gibi biraz modifiye edilmiş yanları var sanırım.
  20. S

Cj'min Yeni Cicileri Geldi Amerikadan

Ynt: Cj'min Yeni Cicileri Geldi Amerikadan Arazide uzun ve kısa boy farklı koşullarda farklı avantajlar getiriyor.Şayet "Rock Crawler" yapanlar gibi genel kullanım ağırlıklı olarak oldukça yüksek merdiven basamağını andıran tür yerlere de çıkmak ise kesinlikle uzun araç.Yok genel amaçlı...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,631
Kayıtlı Üye Sayımız
166,926
Kaydolan Son Üyemiz
ONUR AYGÜN

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri