Arama sonuçlarınız

1. S

Bu da benim keyifhanem

Ynt: Bu Da Benim Keyifhanem

2. S

Bu da benim keyifhanem

3. S

Jeep Cj Fabrika Çıkartma Seti İsteyen?

Ynt: Jeep Cj Fabrika Çıkartma Seti İsteyen? Belki beklenmedik bir anda bu iş sanayiye dönüşecek ve bu arada bir boşluk ta doluverecek.Hadi kolay gelsin bakalım.Ölçü ve kalite konusunda titiz davranırsan eBay gibi siteler üzerinden yurt dışı pazarı bile olur.

4. S

Ynt: Jeep Cj Fabrika Çıkartma Seti İsteyen?
  5. S

Ynt: Jeep Cj Fabrika Çıkartma Seti İsteyen? Arka kapak ortasındaki yazıyla örtüşüyor olabilir,oradanda çek etmek gerekir.Oradaki yazı biraz büyükçe.

6. S

Ynt: Jeep Cj Fabrika Çıkartma Seti İsteyen? Birileri cama bunu yapıştırmak isteyebilir ::) Ben yapıştırırsam başım belaya girer ama isteyen buyursun.

7. S

Bu da benim keyifhanem

8. S

Bu da benim keyifhanem

9. S

Bu da benim keyifhanem

Ynt: Bu Da Benim Keyifhanem Kendime iyice kızmaya başladım.Şu Willys'i burada boyaya sokmak yerine atla git İzmir'e,hem tatil yap hem Emin onu boyarken geç karşısına keyifli keyifli çayını iç. Bu da hayatta aldığım derslerden biri oldu işte.Neyse toplam kaç pati varsa söyle onlara ben...

10. S

Kendi Araç Çıkartmalarımı Yapmaya Başladım...

Ynt: Kendi Araç Çıkartmalarımı Yapmaya Başladım... Emek ve mesai harcıyorsunuz.Bir defaya mahsus bir şey olsa haydi neyse,ancak ard arda gelecek talepler olunca elbette bu işin disipline olması gerekir.Bir de araçlar üç aşağı beş yukarı belli ve bunlar için gereken sticker ler de belli...

11. S

Ynt: Kendi Araç Çıkartmalarımı Yapmaya Başladım...
  12. S

Ynt: Kendi Araç Çıkartmalarımı Yapmaya Başladım... Sonucu ve yapacağınız açıklamayı bekliyoruz.Belki bir hesap yapıp söz gelimi cm kare üzerinden veya en/boy üzerinden rakam belirlerseniz örneği ortada olmayan herhangi diğer sticker için de fiyatlandırma daha kolay ve standart olur.Burada...

13. S

Ynt: Kendi Araç Çıkartmalarımı Yapmaya Başladım... Bunlar süper olmuş.Islanmaya karşı dayanıklı şekilde de olurlarsa verdiğim ölçülerde bir sonraki adım için mesajınızı beklerim. Kolay gelsin.
  14. S

Ynt: Kendi Araç Çıkartmalarımı Yapmaya Başladım... Emin senin '79 cilalı jeep devrinde emisyon işi biraz eksikmiş sanırım. ;D
  15. S

Ynt: Kendi Araç Çıkartmalarımı Yapmaya Başladım... Ercan arkadaş için yükledim,belki yapmak ister diye.Hava filtresi üzerinde.

16. S

Ynt: Kendi Araç Çıkartmalarımı Yapmaya Başladım... 258 in orijinal stickeri
  17. S

Ynt: Kendi Araç Çıkartmalarımı Yapmaya Başladım... Merkezi kilit derken neyi kasdettiğini anlamadım.Bu stickeri soruyorsan telsiz ve radyo için .( O zamanlar cep telefonu olmadığından onu yazmamışlar)
  18. S

Ynt: Kendi Araç Çıkartmalarımı Yapmaya Başladım... Bunlardan 4 ve 5 nolu resimdekiler motor bölümünde diğerleri içeride ve torpido üzerinde olacak.Motor bölümünde olanların ıslanma vs gibi durumlara dirençli olması gerekiyor. ölçüler ise; Resim 1= ( Uzunluk zaten orada da görülüyor) 17 cm...

19. S

Ynt: Kendi Araç Çıkartmalarımı Yapmaya Başladım... Ve devamı;
  20. S

Ynt: Kendi Araç Çıkartmalarımı Yapmaya Başladım... Buradaki renklere de bağlı kalmak suretiyle şu eklediğim resimlere bir bakın.Acaba olacak gibi mi?

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,631
Kayıtlı Üye Sayımız
166,926
Kaydolan Son Üyemiz
ONUR AYGÜN

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri