Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Frontera Kullananlar için Kısa Bilgilendirmeler
slm.3.2 benzinli 2001 model vergisi 1200.00tl sehir içi yakıt lpg std haliyle 0.40 kuruş.umarım aydınlanmışındır 4 ceker alıpta bütceyi düşünüyorsan bence uzak dur. fikrimce.normal araclara göre 2 kat masraf demek 4 ceker.
yok göhüs sökülmüyor ayrıca ta cine gitmene gerek yok corum kalorüferi taktır on numara hamam hamam ;)
Ynt: Frontera 3.2 Üst Salıncak
işte oradaki ısuzı burada yok türkiye de tam sorun burada. başlıyor. bu arac ısuzu yapımı özel arac lar avrupada ısuzu türkiyede opel amma velakin şu bir gercekki parça sıkıntısı yok.
Kendi adıma aracı aldığım zaman hiç böyle bir pilanim yoktu ne olduysa sonradan oldu pişmanlık mi asla only frontera arkadas.
fiyatı 3,640,00 tl parca fiyatı arb montajda 550 tl. arazideysen bu olacak ben aslında offroad pek yapmıyorum benim için esas olan avcılık.
doğrudur levent kardeş bir eksiğimiz o vardı o da takıldı allaha şükür. 3 teker havada olsun arka sadece 1 tarafı yere bassın arac kalmaz cıkar. bu işe yarar.