Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: OPEL Frontera Serbest Muhabbet Köşesi
her yapılan iş yakıtı artırdığı için bir onu yapmadım ama bir sorun olmaz başka markalara yaptığımızdan biliyorum gayet memlunlar...
Ynt: Frontera Kullananlar için Kısa Bilgilendirmeler
merhaba ilk önce hayırlı olsun yeni aracınız genelde bizim ülkemizde arac sahibi aracını satmaya karar verdi anda tek kuruş bile masraf etmiyor. sonuc olarak aldığınız arac 2 ci el tavsiyem iyi bir servise götürün 4 teker firen bakımı...
Ynt: AKDENİZ OFFROAD GRUBU
Birşey değil ugur bu arada başın saolsun gelemedik tuğsan söylemişti kısmet olmadı. bu arada böyle bir oluşuma ihtiyac vardı.hayırlı olsun tekrardan.
Gel kardeş atmosverik basınc burada düşük olduğu için arac lar az yakıyor standart olanlar tabiki ekliyeyim yani.
Bu arada kendi aracıma gelince prinz marka sıralı lpg var 3.2 km 50 51 kuruş yakıyor yani beni gecen yok herhalde.
Oosman kardeşim senin fotolarin motor soğutma faniyla alakalı diğeri ise fan musuru onlar yerinde takılı olmassa motor hararet yapar.kısaca tehlikeli.