Arama sonuçlarınız

1. yavuz-çelikel

Arazi Araçlarına Portal Aks Yapımı (İmal Etme)

Ynt: Arazi Araçlarına Portal Aks Yapımı (imal Etme) elbette bu başlıktada konuşuldu, başka başlıklarda da. Killeraxle nam-ı diğer tibus defalarca konuşuldu. benim vurgum konunun tamamına hakim olmadan , sonunu okuyup ortaya atılan bilgiye... önceen takipeden herkes çok iyi biliyor markayı ve...

2. yavuz-çelikel

Arazi Araçlarına Portal Aks Yapımı (İmal Etme)

Ynt: Arazi Araçlarına Portal Aks Yapımı (imal Etme) Süper haber gerçekten. Konunun başını okumadan sonuna yorum yapmak büyük zanaat.
  3. yavuz-çelikel

1982 land rover series 3

Ynt: 1982 Land Rover Series 3 perçin 5 lik boyu 17 mm olabilir. ancak perçinin arka tarafı delik olmayanları var baya pahalı. elik olanların 10 katı falan fiyatı. içeri su alıyormuş delik olanlar.

4. yavuz-çelikel

Ford F 250 Çift Kabin

Ynt: Ford F 250 Çift Kabin hayırlı olsun, ikiledin demek.
  5. yavuz-çelikel

Defender Bize Uygun Mu, Deneyelim Ama Nasıl?

Ynt: Defender Bize Uygun Mu, Deneyelim Ama Nasıl? Bekleyin ben bir tane alayım, satacağım zaman değeri düşer bollaşır.

6. yavuz-çelikel

İzolasyon Çalışması (before & After)

Ynt: İzolasyon Çalışması (before & After) faydalı bir iş yapmışsınız tebrikler.

7. yavuz-çelikel

Defender Bize Uygun Mu, Deneyelim Ama Nasıl?

Ynt: Defender Bize Uygun Mu, Deneyelim Ama Nasıl? yarım saat önce duruyordu ;D ;D ;D ;D
  8. yavuz-çelikel

Düz dizel Defender BD30 dönüşümü

Ynt: Düz Dizel Defender Bd30 Dönüşümü Aslında fark var, rakamsal olarak oranlar arasında ufak farklılıklar olmasına rağmen RN380'i tercih edin bence. Motor gücü fazla değil araçlarımızda rn ile daha rahat bir sürüş olacağı kesin.
  9. yavuz-çelikel

Ynt: Düz Dizel Defender Bd30 Dönüşümü http://www.expeditionlandrover.info/gear_ratio.htm

10. yavuz-çelikel

1982 Series 3 Swb Adanadan Selamlar Ve Ondan Sonra Yapılanlar

Ynt: 1982 Series 3 Swb Adanadan Selamlar Ve Ondan Sonra Yapılanlar kesinlikle yağlı filitreyi kullan , bence'de.

11. yavuz-çelikel

Tasiş Gümrük Satış İhalesinde Karavan Olmaya Uygun Ambulans

Ynt: Tasiş Gümrük Satış İhalesinde Karavan Olmaya Uygun Ambulans Bilgi dahilinde ise sorun yok. Bence gayet güzel karavan olur.
  12. yavuz-çelikel

Defender 110 Hardtop 300tdı (2005)

Ynt: Defender 110 Hardtop 300tdı (2005) Mobilyalarda kullanılan cam tutma lastiklaeri vardır,yapışkanlı. kalınlığa göre araya konulabilir. Her zaman seyyar malzemeyi muhafaza etmek zor olur.

13. yavuz-çelikel

Tasiş Gümrük Satış İhalesinde Karavan Olmaya Uygun Ambulans

Ynt: Tasiş Gümrük Satış İhalesinde Karavan Olmaya Uygun Ambulans şimdiki yönetmeliklere göre sağdan sola almak mümkün değil diye biliyorum. İyi araştırın bence.
  14. yavuz-çelikel

Ynt: Defender 110 Hardtop 300tdı (2005) Şenol hocam kolay gelsin, aklıma takılan birşey daha var, tıngırtı yapıyormu ? yaparsa nasıl bir çözüm düşündünüz?
  15. yavuz-çelikel

Ynt: 1982 Series 3 Swb Adanadan Selamlar Ve Ondan Sonra Yapılanlar Canın sağolsun, kaç yaşında araba. Olağan şeyler bunlar. Günümüz araçları olsa bu halde tövbe çalışmaz.:))))) Benim bir 6.2 lt dizel silverado vardı, yanık conta ile Van'dan Ankara'ya gelmiştim (1350 KM), kıştı gece kalorifer...

16. yavuz-çelikel

Ynt: 1982 Series 3 Swb Adanadan Selamlar Ve Ondan Sonra Yapılanlar Geçmiş olsun, hararet falan yaptırdınmı Ki?
  17. yavuz-çelikel

Ynt: Defender 110 Hardtop 300tdı (2005) Ellerinize sağlık. Belki pandizotun altından yatay iki lama atılabilir boşa gelirse vidalar. Kapıya sabitlemekte fayda var.
  18. yavuz-çelikel

Ynt: Düz Dizel Defender Bd30 Dönüşümü maşallah. sevindim, hayırlı günlerde kullan.

19. yavuz-çelikel

Ynt: 1982 Series 3 Swb Adanadan Selamlar Ve Ondan Sonra Yapılanlar sakın kaportayı kumlama, yamulur solvent ile temizle, bir kısım can var zaten aluminyumun. Şasiye herşey serbest.
  20. yavuz-çelikel

Ynt: 1982 Series 3 Swb Adanadan Selamlar Ve Ondan Sonra Yapılanlar Dikkat et yakında sadece şasi kalablir araç. Bana öyle oldu çünkü. ;D ;D ;D ;D ;D

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,631
Kayıtlı Üye Sayımız
166,926
Kaydolan Son Üyemiz
ONUR AYGÜN

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri