Arama sonuçlarınız

1. yavuz-çelikel

7/24 Açık Landrover'cılar

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar güzel soru Şenol hocam. Mantıksal oranlama yapalım,orta kutuya diferansiyel dendiğine göre tek tarafa farzedelimarka iki tekerde dönemiyor öne iki misli devir oluşarak akması gerek dediğiniz gibi. Öndende biri dönmüyorsa oldu x2 daha.Düşünceniz bu bağlamda doğru...

2. yavuz-çelikel

Off Road Ve Konfor Amaçlı Makas Kulakları

Ynt: Off Road Ve Konfor Amaçlı Makas Kulakları standart olanın pim merkez ölçüsü lazım değil mi?
  3. yavuz-çelikel

Correl Plastik Dodik...

Ynt: Correl Plastik Dodik... Hayırlı satışlar.

4. yavuz-çelikel

Td5 Performas İntercooler

Ynt: Td5 Performas İntercooler iletişim bilgiside yazarsanız daha çok dönüş olacaktır.
  5. yavuz-çelikel

Tek Kabin Çif Kabin Dönüşümü

Ynt: Tek Kabin Çif Kabin Dönüşümü 110 5 kapı yada130 dan başka birşeyden mantıklı bir şekilde olmaz. ben olsam dediğim gibi sadece 130 dan yaparım.

6. yavuz-çelikel

Defender Aliminyum Parça Kasa Kapı Vs.. Basımı Yapan

Ynt: Defender Aliminyum Parça Kasa Kapı Vs.. Basımı Yapan Dereli Ali usta kaydedeyim bir kenara.

7. yavuz-çelikel

Tek Kabin Çif Kabin Dönüşümü

Ynt: Tek Kabin Çif Kabin Dönüşümü İşiniz cidden zor, eğer bu kasanın sevdalısı iseniz bence 130 alın bir tane, arka kasayı söker atar çamurlukları uzatırsınız oldu bitti. Tabi önce şase boyunu kısaltmak gerek. Kapı , tavan cam vs almaktan kurutlursunuz hem....
  8. yavuz-çelikel

Gd300 Araç Paspas Altına Su Aldı ?

Ynt: Gd300 Araç Paspas Altına Su Aldı ? kolay gelsin.
  9. yavuz-çelikel

Gd300 Araç Paspas Altına Su Aldı ?

Ynt: Gd300 Araç Paspas Altına Su Aldı ? Kaportanın altında su tahliyesi için plastiktıpalar vardır, ya çürük yada yok orada tapa. basit bir kaporta işi. Her kaportacı yapar.

10. yavuz-çelikel

Site Çok Yavaş Ve Karışık..

Ynt: Site Çok Yavaş Ve Karışık.. İstek ve önerilerinizi moderatörlere ileteceğim.

11. yavuz-çelikel

Aro Şanzıman Acill Yardımm

Ynt: Aro Şanzıman Acill Yardımm bu aracın bir resmi vs. yok mu? 66 model Aro ne duydum ne gördüm Gaz olmasın sakın?
  12. yavuz-çelikel

Ynt: Site Çok Yavaş Ve Karışık.. Yavaş olması sitenin mali yükünü çeken derneğin geliriyle alakalı. Defalarca konuşuldu, yazılım server vs.. konularıyla ilgili. Düzen hakkında bir öneri vermediniz, yada arayıpta sitede oupta bulamadığınız bir örnek. Eleştirmek kolay ama yapıcı öneri vermek zor...

13. yavuz-çelikel

Çanakkale Savaşının 100. Yılında Gezenbilir Olarak Şehitlerimizi Ziyaret Edelim

Ynt: Çanakkale Savaşının 100. Yılında Gezenbilir Olarak Şehitlerimizi Ziyaret Edelim malesef devleti yöneten devleti temsil eder.
  14. yavuz-çelikel

Ynt: Site Çok Yavaş Ve Karışık.. Yanılıyorsunuz. konularla ilgil nasıl bir ayrıştırma önerirsiniz siz? konu başlıkları, kamp, dağcılık,dalış vs... ayrı . sizin ilginizi çeken ve aradığınızı bulamadığınız konular hangileri?
  15. yavuz-çelikel

Ynt: Çanakkale Savaşının 100. Yılında Gezenbilir Olarak Şehitlerimizi Ziyaret Edelim Kendi vatanında, kendi şehidini anmayı yasaklayan bir devlet.....................................

16. yavuz-çelikel

Ynt: Çanakkale Savaşının 100. Yılında Gezenbilir Olarak Şehitlerimizi Ziyaret Edelim http://www.ulusalkanal.com.tr/gundem/valilikten-skandal-genelge-h48554.html
  17. yavuz-çelikel

LR Defender İlginç ve Beğendiğim Fotolar

Ynt: Lr Defender İlginç Ve Beğendiğim Fotolar antenin duruşuna göre öyle değil. kıskanmayın hemen:)))))))
  18. yavuz-çelikel

Defender Hakkında Yardım Lütfen.

Ynt: Defender Hakkında Yardım Lütfen. eşşek bile semeriyle satılır diyerek beyazı alın. Bagajı vs üzerinde kalsın.

19. yavuz-çelikel

Aro Şanzıman Acill Yardımm

Ynt: Aro Şanzıman Acill Yardımm şanzuman değil aracın modelini sordular. eğer reno şanzumanı ile aynı olsaydı tamircilerden biri anlardı diye düşündüm.
  20. yavuz-çelikel

Defender Hakkında Yardım Lütfen.

Ynt: Defender Hakkında Yardım Lütfen. Güzel hicvetmişsin kuzen (umut401).:)))))))

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,631
Kayıtlı Üye Sayımız
166,926
Kaydolan Son Üyemiz
ONUR AYGÜN

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri