Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)
Eminim atarsın... ;D ;D Sende benim gibi aktivite özürlüsün birde en başa kendi ismini yazıyorsun...İlahi Fatoş beni güldürdün ya Allahda seni güldürsün.... ;D ;D ;D ;D
Arwine katılıyorum niye biz onlara gidiyoruz onlar gelseler ya...Bak o zaman 1800 Sterline' de olur... ;D ;D ;D
1800 Sterlin, 4220 TL. iyi parada, ben bu göbeği yapabilmek için daha fazlasını harcadım...Kurtarmaz abi, ;D ;D ;D
Ben dün yetişemedim muhabbete adaşım, ama kayıtsızda kalamadım... :D :D Nehir ve Ekinoks bir olmuş nöbete gelmedikleri için faturayı bize çıkarıyorlar.... :o
Günaydınlar Efendim..... :D :D Dün kulaklarım ne kadar çınlıyor diye hayıflanıyordum, meğerse burada kaynatılıyormuş.... ;D ;D Bu Bira işini tuttum çok eğlenceli bir şeye benziyor.... ;D ;D Artık ben herhalde 2 fıçı falan içerim...Yaşasın tembellik! ;D ;D...
Yav hakikaten ne kadar tembelleşmişim, ama az kaldı bundan sonra aktivite için bol vaktim olacak...Benim için çok güzel günler yakında.... :D :D
Yardıma gerçekten ihtiyacım var işlerim yoğun ayrıca üzerinize afiyet akşam maçım vardı, şimdi her tarafım ağrıyor kımıldayamıyorum bile... :( :(
Tünaydınlar efendim....
İş yoğunluğu nedeniyle ancak kaçamak yaparak girebildim...Sanırım onda da çok uzun kalamayacağım.... ;)
Hem de çokk korkudan bacaklarım titriyor.... ;D ;D ;D ;D Adaş Ekinoks 24 saat ceza almamışmıydı, hala yazabiliyor... ;D ;D (Uzaktayım ya rahatım) ;) ;D ;D
Dün silah bugün kızılcık sopası oh be ne ala... ::) ::)Hayat mı bu sürekli tehdit tehdit..... ;D ;D ;D Hem nöbetine gelme, hemde yavuz hırsız moduna geç.... ;D ;D ;D