Arama sonuçlarınız

1. skydiver26

En Güzel Defender Anketi

Ynt: En Güzel Defender Anketi Selam arkadaşlar, Bizlerden ne kadar zor bir şey istediğinizin bilmem farkındamısınız, birine oy versem aklım diğerinde kalacak...Verdik artık birine oyumuzu hayırlısı olsun...Saygılar

2. skydiver26

Yapmadan Dönme

Ynt: Yapmadan Dönme Sukaypark' ta kablolu su kayağı yapmadan dönmeyi aklınızdan bile geçirmeyin, ;) yapmasanız bile gidin orada su kayağı yapanları seyrederken bir çay için..
  3. skydiver26

Yapmadan Dönme

Ynt: Yapmadan Dönme Memleketi özledik ya durup duruken insanın aklına birşeyler geliyor, herhangi bir simitçiden simit alıp hamamyolunda yiye yiye gezmeden dönülmemeli, mis gibidir benim memleketimin simitleri... ;) :D

4. skydiver26

Eskişehir Serbest Muhabbet Köşesi

Ynt: Eskişehir Serbest Muhabbet Köşesi Tünaydın arkadaşlar, :D
  5. skydiver26

Benim Karavanım; Mercedes 207 D Alkovan - (erkan_levent)

Ynt: Benim Karavanım; Mercedes 207 D Alkovan - (erkan_levent) Hayırlı uğurlu olsun, kazasız belasız, darısı başımıza.... :D

6. skydiver26

Eskişehir Serbest Muhabbet Köşesi

Ynt: Eskişehir Serbest Muhabbet Köşesi Tünaydın arkadaşlar.... :D

7. skydiver26

Yapmadan Dönme

Ynt: Yapmadan Dönme Aklıma geldikçe yazıyorumda; İnönü' den kaymak ve yoğurt almadan dönülmemeli...Eskiden hangi kapıyı çalsanız satın alabiliyordunuz.... Geçen sene uğradım sadece marketçi Hasan' ın evinde bulabildim....İnönü belediyesinin oralarda sorarsanız tarif edeceklerdir marketini...
  8. skydiver26

Kıssa' dan Hisse...

Ynt: Kıssa' dan Hisse... Hakikaten zor bir durum Ceyhun beyin dileklerine bende katılıyorum....
  9. skydiver26

Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) ;D ;D ;D ;D Bugünün çok neşeli geçeceğini tahmin ediyordum ama hiç bu kadar güleceğimi sanmıyordum....Harika cevap adaş... ;D ;D ;D

10. skydiver26

Kıssa' dan Hisse...

Ynt: Kıssa' dan Hisse... Fatoş hanım, Ceyhun bey kıssalar için teşekkürler, her ikiside çok güzeldi...Özay bey sizinde şiiriniz çok hoştu, Allah kalbinize göre verir inşallah...

11. skydiver26

Dinlediğiniz Şarkıdan Bir Cümle...

Ynt: Dinlediğiniz Şarkıdan Bir Cümle... Kendine iyi bak beni düşünme....Gülay
  12. skydiver26

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Demek ki bugün işler kesat... ;D ;D ;D Bu arada Sn.Yayla evleri gelin öyle uzak durmayın, tanışalım sohbetimize katılın.. :D

13. skydiver26

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Niye kar yağışımı bekleniyor.... ;D ;D ;D Çokta mütevaziyizdir.... ;D ;D ;D ;D
  14. skydiver26

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Rica ederim Fatoş, arasıra sende neşeli açarsın forumu ödeşiriz... ;D ;D ;D
  15. skydiver26

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Çok teşekkür ederim güzel dileğiniz için Asiye hanım, aynı şekilde bende, size ve tüm arkadaşlarımıza mutlu, huzurlu ve neşeli bir gün diliyorum... :D :D

16. skydiver26

Dinlediğiniz Şarkıdan Bir Cümle...

Ynt: Dinlediğiniz Şarkıdan Bir Cümle... Ben seni sevmeyi sevdim Zerrin ÖZER
  17. skydiver26

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Çalışıyorum Asiye hanım, güne çok keyifli başladım ve bu keyifli günü sizlerle paylaşmak istedim... ;D Teşekkür ederim Fatoş, bilmukabil... :D
  18. skydiver26

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Günaydın arkadaşlar........Hayırlı işler,hayırlı mesailer... ;D

19. skydiver26

Yapmadan Dönme

Ynt: Yapmadan Dönme Fırından sıcacık haşhaşlı ekmek alıp yemeden kesinlikle dönülmemeli....
  20. skydiver26

Eskişehir Genel Bilgiler

Ynt: Eskişehir Genel Bilgiler Çifteler : İç Anadolu Bölgesi’nde, Eskişehir İli’ne bağlı bir ilçe olan Çifteler, doğuda Sivrihisar, batıda Seyitgazi, güneybatıda Han, kuzeyde Mahmudiye, güneyde Afyon ile çevrilidir. Eskişehir ilinin güney kesiminde, Yukarı Sakarya havzasında yer alan...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,631
Kayıtlı Üye Sayımız
166,926
Kaydolan Son Üyemiz
ONUR AYGÜN

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri