Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Hatay Off-Road Grubu İletişim Bilgileri
Metin bey sizi tanımak için burada biraz kendinizden bahsederseniz ve iletişim bilgilerinizi eklerseniz seviniriz. Faaliyetlerimiz konusunda telefon ile iletişim kursak da, yazılı ve görsel paylaşım için bu siteyi mutlaka kullanıyoruz. Bu sitedekli...
Ynt: Hatay Off-Road Grubu: Kamplı Gezi
Hava gayet güzeldi. Ancak Konacık deresinin kaynağına ulaşamadık. Daha fazla ilerleyemediği için, sahibi tarafından daracık yolun ortasına park edip bırakılan bir pikap yüzünden, geri dönmek zorunda kaldık. Ama en kısa zamanda belki bayram tatili içinde...
20 Ekim 2012 Cumartesi , saat 12:00 Arsuz merkez (arsuz oteli önü) buluşma ve hareket
20 Ekim 2012 Cumartesi , saat 14:00 İskenderun körfezi Akıncı Burnu (Domuz Burnu) Feneri kamp alanı
21 Ekim 2012 Pazar , saat 09:00 Kamptan ayrılış
21 Ekim 2012 Pazar , saat 10:00 Konacık kuru...
Ynt: Hatay Offroad Grubu; Büyük Bahar Turu (08 Nisan 2012)
Yusuf bey aramıza hoşgeldiniz. Grup üyelerine bu forumdan veya gerçekten ulaşabilirsiniz. Benzer faaliyetlerimizle ilgili duyurulara buradan ulaşabilirsiniz. Forum içinde HATAY altında veya HATAY Offroad gezileri ile ilgili başlıklar...
Barış bey sizinle görüştükten sonra spacerları aldım ve taktım. Teşekkür ederim. Direksiyon ağırlaşır diye düşünmüştüm ama tam tersi sanki araç rahatladı gibi geldi. Sarsıntı da azaldı. Yol tutuşu arttı sanki. Belki gaza gelip 50 mm spacer ile değiştirebilirim. :)