Arama sonuçlarınız

1. TezMertek

Otobanda Duster ile Hız Yapmanın Riskleri

Ynt: Otobanda Duster İle Hız Yapmanın Riskleri Lütfen sakin olalım.

2. TezMertek

Hadımköy Şamlar - Belgrad Ormanı Güzergahı Hakkında

Ynt: Hadımköy Şamlar - Belgrad Ormanı Güzergahı Hakkında Konuyu kaldırmaya gerek yok. Parkuru ve bölgeyi bilen var bilmeyen var. Forumda sırıtmıyor da.
  3. TezMertek

TAŞINDI: Satılık Cj5 1970 Model

Bu konu VASITA isimli bölüme taşınmıştır. http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=105874.0

4. TezMertek

Husky Bigless Aile Çadırı Hakkında

Ynt: Husky Bigless Aile Çadırı Hakkında Branda ile alakalı değil kesinlikle, Çift kat tenteli çadırın dış tentesi tek kumaş olması normal. İkinci iç tente (yaşam alanı) çift kapılı. İşte bu kapıları full kapatmayın. Çadır kapı fermuarı nasıl açılıyor bilemiyorum (Yarım ay , Tam ortadan dikey...
  5. TezMertek

Ynt: Husky Bigless Aile Çadırı Hakkında Kendi vücudunuz ile oluşan soğuk sıcak farkından kaynaklanan nem. Çadırı içinde oluşabilecek su buharının dışarı çıkabilmesi için çadırın havalandırma pencerelerini kapatmayın. Aynı şekilde çadır girişinde de kapı aralıık kalsın. Çift kapı olmalı. Biri...

6. TezMertek

Ynt: Husky Bigless Aile Çadırı Hakkında Bu forumda neden beğen butonu yok ki. :) Forum formatını değiştirmek şart oldu 2015 ya da 2016 da.

7. TezMertek

Ynt: Husky Bigless Aile Çadırı Hakkında Benim ilgi alanım dışında. Kışın yağmurda kullanılır mı hiç bilemem. Sadece çok ağır olduğunu söyleyebilirim. Bahçe işleri için bir adet bizde de var. :)
  8. TezMertek

Ynt: Husky Bigless Aile Çadırı Hakkında Her durumda branda sermeyi alışkanlık haline getirin lütfen. Branda sadece yağmurdan korumak için değil. Çadırın alt örtüsünün doğal ortamda ki çalı çırpı diken taş vs.den de korumaya yarayacaktır. Ayrıca 2. bir yalıtım olur. Zaten araç ile gidip...
  9. TezMertek

Nak Arama Kurtarma Eskişehir

Ynt: Nak Arama Kurtarma Eskişehir Konunun silinmesini gerektirecek ne var.? Güzel bir paylaşım bence.

10. TezMertek

Likya Yolu 1. Bölüm Ölüdeniz-kaş (16-21 Temmuz) (solo)

Ynt: Likya Yolu 1. Bölüm Ölüdeniz-kaş (16-21 Temmuz) (solo) Devamını de bekliyoruz. Teşekkürler paylaşım için.

11. TezMertek

Sadece Yol Arkadaşı Değil Bir Öğretmene De İhtiyacım Var.

Ynt: Sadece Yol Arkadaşı Değil Bir Öğretmene De İhtiyacım Var. https://www.facebook.com/groups/gznblr/
  12. TezMertek

Gezenbilir; 5. Kış Kampı 15-16 Şubat 2014

Ynt: Gezenbilir; 5. Kış Kampı 15-16 Şubat 2014 Çadırlar hakkına onlarca konu yüzlerce mesaj var. Rastgele bir konu açıp okumalısınız mesajları yavaş yavaş.

13. TezMertek

Sadece Yol Arkadaşı Değil Bir Öğretmene De İhtiyacım Var.

Ynt: Sadece Yol Arkadaşı Değil Bir Öğretmene De İhtiyacım Var. Gezenbilir Facebook sayfasında paylaştım. Antalya da ikamet eden üyelerimiz size ulaşacaktır mutlaka.
  14. TezMertek

Yardım... Garmin Gps Hakkında...

Ynt: Yardım... Garmin Gps Hakkında... Hiç kullanmadım ki.? Kullanan arkadaşlarımız yanıt yazacaklardır.
  15. TezMertek

Sahil Kamp İstanbul

Ynt: Sahil Kamp İstanbul O kadar da değil Evrim bey. Üyelerimiz yani sizler bu arkadaşa gereken yanıtları biz moderatörlerden önce vermişsiniz zaten. Yasaklamaya konu silmeye ne gerek var.? Forum içinde neler döndüğünü yeni üye olacak kişiler ve eski üyelerimiz de görür böylece. Teşekkürler...

16. TezMertek

Kaçkar Zirveden Ağrı Dağı Görünür mü?

Ynt: Kaçkar Zirveden Ağrı Dağı Görünür Mü? Sadece forumu gereksiz yere meşgul ettiğinizi görüyorum.
  17. TezMertek

Kaçkar Zirveden Ağrı Dağı Görünür mü?

Ynt: Kaçkar Zirveden Ağrı Dağı Görünür Mü? Uff çok büyük iş.
  18. TezMertek

Bilgilendirme

Ynt: Bilgilendirme Konu şimdilik burada durması uygundur. Böyle kişilerin önüne geçmek için bazen forum sayfalarımız caydırıcı oluyor.

19. TezMertek

Gezenbilir; Bursa Uludağ Büyük Zirve Yolunda (17 - 19 Mayıs 2014)

Ynt: Gezenbilir; Bursa Uludağ Büyük Zirve Yolunda (17 - 19 Mayıs 2014) Merhaba Arkadaşlar, İzmir'den katılım sağlayan kişi sayısının 7'den 6'ya daha sonra da 5'e düşmesi ve bizi Büyükdelillere götürüp getirecek olan dolmuşun gidiş geliş için 300 lira istemesinin kişi başına olan maliyetinin...
  20. TezMertek

Gezenbilir; Bursa Uludağ Büyük Zirve Yolunda (17 - 19 Mayıs 2014)

Ynt: Gezenbilir; Bursa Uludağ Büyük Zirve Yolunda (17 - 19 Mayıs 2014) Selam. Katılımınız ne durumda.? Biz İzmir'den 6 kişi geldiğimiz ve servis ücretinin tuzlu olmaması için servise Bursa - TOPHANE'den binmeye karar verdik. Servis tophaneden saat 09:00 - 10:00 da kalkacak. Biz Bursa'ya...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,631
Kayıtlı Üye Sayımız
166,926
Kaydolan Son Üyemiz
ONUR AYGÜN

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR