Arama sonuçlarınız

1. A

Hgs Geçiş Yardım

Ynt: Hgs Geçiş Yardım ön cama yapıştır kardeşim... yoksa kendine bi askılı kartlık al motorun önünde asılı dursun ;)

2. A

2007 Gv Şanzuman Takozu

Ynt: 2007 Gv Şanzuman Takozu Ankara' da olsa daha iyi olur tabi olmazsa da çok sorun olmaz. Benim için önemli olan muadil olan parçanın gerek montajda, gerek kullanmada sıkıntı çıkarmamış olması. İlginiz için teşekkürler..
  3. A

2007 Gv Şanzuman Takozu

Üstadlar öncelikle merhabalar. Ben Onur. Ankara' dayım. 2007 model Grand Vitara'm var. Ankara' da Kanguru servisi dışında şanzuman takozu bulamadım. Takozun fiyatı da 180 Tl civarı.. El kadar plastiğe o kadar para vermek istemiyorum .. Bu parçanın yan sanayisi var mıdır? bilgisi olan arkadaşlar...

4. A

İster Yaptır Bin İster Parça Niyetine Kullan Satılık Niva

Ynt: İster Yaptır Bin İster Parça Niyetine Kullan Satılık Niva hayırlı satışlar... aracın durumu nedir? 150 cc motorsikletle takas düşünür müsün?
  5. A

Tucson arka vuruntu problemi

Ynt: Tucson Arka Vuruntu Problemi üstad hayırlı olsun öncelikle... bende de 2006 benzinli tucson var benim araçta olmuyor... lastik ebatlarından veya arka takımlarından kaynaklanan bir sorun olabilir.. kontrol etmekte fayda var..

6. A

Lada Niva 4x4 Su Girmiş Taban Sacı Modifikasyonu

Ynt: Lada Niva 4x4 Su Girmiş Taban Sacı Modifikasyonu ilgiyle bekliyorum sonuçları..

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,631
Kayıtlı Üye Sayımız
166,926
Kaydolan Son Üyemiz
ONUR AYGÜN

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri