Arama sonuçlarınız

1. A

Suzuki Vitara V6'nın Artı ve Eksileri

Ynt: Suzuki Vitara V6'nın Artı ve Eksileri

2. A

Gezenbilir Hatay Grubu; Fırnız Kartalalanı Kazıklı Yaylaları Offroad Gezisi (13 Şubat 2011)

Ynt: Gezenbilir Hatay Grubu; Fırnız Kartalalanı Kazıklı Yaylaları Offroad Gezisi (13 Şubat 2011) Selamlar, sedat abi ,o su geçişi bana çok basit geldi...biraz sınırları zorlayım çamura geçeyim dedim... :) resimler için tesekkürler abi..
  3. A

Hatay’da Çevre Bakanlığı Onaylı, Ağaçlandırma Adı Altında Doğa Katliamı

Ynt: Hatay�da Çevre Bakanlığı Onaylı, Ağaçlandırma Adı Altında Doğa Katliamı ellerine sağlık mahmut kardeş güzel kareler yakalamışsın...eksik olma

4. A

Hatay’da Çevre Bakanlığı Onaylı, Ağaçlandırma Adı Altında Doğa Katliamı

Ynt: Hatay�da Çevre Bakanlığı Onaylı, Ağaçlandırma Adı Altında Doğa Katliamı Fırnız yaylasına baktıkça içim gitti.... gezi amaçlı defalarca grup götürmüşlüğüm vardı, güzelim fırnız yaylasına her dönemi bir başka güzeldi yürüyüş gruplarını götürüp son nokta fırnız yaylasında dinlenme...
  5. A

Gezenbilir Hatay Grubu; Fırnız Kartalalanı Kazıklı Yaylaları Offroad Gezisi (13 Şubat 2011)

Gezi organizasyonu çok güzeldi mazeretimden dolayı erken dönmek zorunda kaldım ,katılan herkese tesekkür ederim...

6. A

Sığacık

Ynt: Sığacık Resimler şahane umarım aynı güzelliği devam eder bozulmaz...

7. A

Hatay Off-Road Grubu İletişim Bilgileri

Ynt: Hatay Off-Road Grubu İletişim Bilgileri
  8. A

Gezenbilir Hatay Grubu Fırnız Kartalalanı Kazıklı Yaylaları Offroad Gezi Duyurusu

Ynt: Gezenbilir Hatay Grubu Fırnız Kartalalanı Kazıklı Yaylaları Offroad Gezi Duyurusu
  9. A

suzuki yardim ...

Ynt: suzuki yardim ... yakıt sarfiyatı açısından düz vites daha ekonomiktir....

10. A

Alkol ve OFFROAD

Ynt: Alkol ve OFFROAD Selamlar,güzel bir konu başlığı açılmış ..bende fikirlerimi söylemek isterim... Etkinikler sportif amaçlı olduğundan,ve konsatrasyon ve dikkatin üst düzey de olması gereklidir. liderlerimizin seçtiği parkurlar da zor seviyededir. alkol alma konusunda ısrar eden veya bu...

11. A

Gezenbilir Hatay Grubu; Sarıseki Kanyonu Offroad Gezisi (16 Ocak 2011)

Ynt: Gezenbilir Hatay Grubu; Sarıseki Kanyonu Offroad Gezisi (16 Ocak 2011) Kardeşim ellerine sağilık çok basarılı olmuş tanıtım...anlasılan seni denize çıkartmakta gerekli yoksa oranın tanıtımı eksik kalacak.....biraz sörf biraz su kayağı biraz dalış ,güzel bir kompozisyon çıkartırsın hatayla...
  12. A

MT Lastiklere Balans

Ynt: MT Lastiklere Balans Balans yaptırma gereği duymadım sıkıntı olmadı..

13. A

AT lastik kullananlar

Ynt: AT lastik kullananlar BF GOODRİCH TE ses duyamazsınız ,bende kullandım asfalt lastiğinden farklı değil ..son derece başarılı bir desen yapmışlar.
  14. A

Suzuki Vitara Jlx En Büyük Hangi Oranda Lastik ve Jant Takılabilir

Ynt: Suzuki Vitara Jlx En Büyük Hangi Oranda Lastik ve Jant Takılabilir Bencede :D
  15. A

Ynt: Gezenbilir Hatay Grubu; Sarıseki Kanyonu Offroad Gezisi (16 Ocak 2011) Yasar hocam denizgörenden tam sınır tarafından denize inen bozuk satıh süper manzaralı bir yol var fakat izinsiz geçilmiyor..erdinç bey bir ara giderken askeri araç yolunu çevirmiş hemen arkasından..bir ara izin alarak...

16. A

Ynt: Gezenbilir Hatay Grubu; Sarıseki Kanyonu Offroad Gezisi (16 Ocak 2011) Sedat bey ,gerçekten suya düştüm :D dahada çıkamadım hafta sonarı 2 haftada bir zıpkınla balık avına gidiyorum sizlerin gezileride tam o tarihe denk geliyor....inanın gezilerinizi sürekli imrenerek takip ediyrorum hatta...
  17. A

Ynt: Suzuki Vitara Jlx En Büyük Hangi Oranda Lastik ve Jant Takılabilir tesekkürler
  18. A

Ynt: Gezenbilir Hatay Grubu; Sarıseki Kanyonu Offroad Gezisi (16 Ocak 2011) Selamlar Deniz görenden denize inen yoldan indiniz mi....!

19. A

Ynt: Suzuki Vitara Jlx En Büyük Hangi Oranda Lastik ve Jant Takılabilir oguz bey bilgileriniz çok aydınlatıcı..direksiyon kutusundan bu sürtme olayını yapmayı düşünüyorum..direksiyon simitini çıkarttıktan sonra mı ayarı yapacam biraz aydınlatırsanız sevinirim bende de tam sağa kırdığımda biraz...
  20. A

MT Lastiklere Balans

Ynt: MT Lastiklere Balans Selamlar Bende federal mt kullnıyorum..100 km de dahi titreşim yapmıyor..

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,632
Kayıtlı Üye Sayımız
166,926
Kaydolan Son Üyemiz
ONUR AYGÜN

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri