Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Gezenbilir Hatay Grubu; Fırnız Kartalalanı Kazıklı Yaylaları Offroad Gezisi (13 Şubat 2011)
Selamlar,
sedat abi ,o su geçişi bana çok basit geldi...biraz sınırları zorlayım çamura geçeyim dedim... :)
resimler için tesekkürler abi..
Ynt: Hatay�da Çevre Bakanlığı Onaylı, Ağaçlandırma Adı Altında Doğa Katliamı
Fırnız yaylasına baktıkça içim gitti....
gezi amaçlı defalarca grup götürmüşlüğüm vardı, güzelim fırnız yaylasına her dönemi bir başka güzeldi
yürüyüş gruplarını götürüp son nokta fırnız yaylasında dinlenme...
Ynt: Alkol ve OFFROAD
Selamlar,güzel bir konu başlığı açılmış ..bende fikirlerimi söylemek isterim...
Etkinikler sportif amaçlı olduğundan,ve konsatrasyon ve dikkatin üst düzey de olması gereklidir.
liderlerimizin seçtiği parkurlar da zor seviyededir.
alkol alma konusunda ısrar eden veya bu...
Ynt: Gezenbilir Hatay Grubu; Sarıseki Kanyonu Offroad Gezisi (16 Ocak 2011)
Kardeşim ellerine sağilık çok basarılı olmuş tanıtım...anlasılan seni denize çıkartmakta gerekli yoksa oranın tanıtımı eksik kalacak.....biraz sörf biraz su kayağı biraz dalış ,güzel bir kompozisyon çıkartırsın hatayla...
Yasar hocam denizgörenden tam sınır tarafından denize inen bozuk satıh süper manzaralı bir yol var fakat izinsiz geçilmiyor..erdinç bey bir ara giderken askeri araç yolunu çevirmiş hemen arkasından..bir ara izin alarak...
Sedat bey ,gerçekten suya düştüm :D dahada çıkamadım hafta sonarı 2 haftada bir zıpkınla balık avına gidiyorum sizlerin gezileride tam o tarihe denk geliyor....inanın gezilerinizi sürekli imrenerek takip ediyrorum hatta...
Ynt: Suzuki Vitara Jlx En Büyük Hangi Oranda Lastik ve Jant Takılabilir
oguz bey bilgileriniz çok aydınlatıcı..direksiyon kutusundan bu sürtme olayını yapmayı düşünüyorum..direksiyon simitini çıkarttıktan sonra mı ayarı yapacam biraz aydınlatırsanız sevinirim bende de tam sağa kırdığımda biraz...