Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Gezenbilir Hatay Off Road Grubu; Belen Gediği - Kavaklıoluk Keşif Gezisi (20 Mart 2011)
Sedat abi haklısın..gezilerinizin resimlerine sürekli bakıyorum....
Keldağına, yağan karın suya inmesini bekliyorduk...dalış için böyle bir fırsatı kaçırmak istemedik...
Ynt: Hatay - Reyhanlı; Enduro - Cross Yarış Etkinilkleri ve Off Road Oyunları (10 Nisan 2011)
Sedat abi gezdiğiniz parkurda bazı yerleri traktörle sürüp zorlaştırmayı düşünüyormusunuz.....
Ynt: Hatay-Adana Off Road Grubu İskenderun - Madenli - Çamur Adam Belgeseli (6 Mart 2011)
Bende çok arzu ettim fakat, malum..dalışım vardı hafta sonu....
Ynt: Hatay-Adana Off Road Grubu İskenderun - Madenli - Çamur Adam Belgeseli (6 Mart 2011)
pardon lastikler marshall yumuşak lastikler..ebatları 30 inch den küçük olduğundan araca çok yük de vermiyor...
Selamlar,hasan bey bildiğim kadarıyla 3 inch yükseltme yaptı jimny e lastiklerde maxxis marka.
Şahane bir görüntü ,araçlar parkurda sonuna kadar zorlanmış katılan herkesin eline yüreğine sağlık...
Ynt: 93 3K KARBÜRATÖRLÜ OTOMATİK VİTARA YAKIT SORUNU
Benimde araç karburatörlü ve lastik ebatları 30.9.5 r 15 şehir içi 12.lt lpg yakıyor ....çok dikkatli kullanırsam 11 lt düşüyor....
Ynt: Gezenbilir Hatay Off-Road Grubu 1. Toplantısı ve Faaliyet Manifestosu
Sedat bey haklısınız nice insanlarla karşılaşıyoruz görüntü var şekil var fakat kayda değer birşey yok ortada...Yasar hoca ve sedat beyin tecrübelerine bende güveniyorum....