Arama sonuçlarınız

1. A

Gezenbilir Hatay Off Road Grubu; Belen Gediği - Kavaklıoluk Keşif Gezisi (20 Mart 2011)

Ynt: Gezenbilir Hatay Off Road Grubu; Belen Gediği - Kavaklıoluk Keşif Gezisi (20 Mart 2011) Sedat abi haklısın..gezilerinizin resimlerine sürekli bakıyorum.... Keldağına, yağan karın suya inmesini bekliyorduk...dalış için böyle bir fırsatı kaçırmak istemedik...

2. A

Gezenbilir Hatay Off Road Grubu; Belen Gediği - Kavaklıoluk Keşif Gezisi (20 Mart 2011)

Ynt: Gezenbilir Hatay Off Road Grubu; Belen Gediği - Kavaklıoluk Keşif Gezisi (20 Mart 2011) Manzaralar çok güzel ellerinize sağlık.
  3. A

Vitara v6 2.0 Off Road Yapılarak İmha Edilmesi

Ynt: Vitara v6 2.0 Off Road Yapılarak İmha Edilmesi Bu adamların altında arabaya yazık olmuş....bunlar eşeğe bile binmeyi haketmiyorlar...

4. A

Hatay - Reyhanlı; Enduro - Cross Yarış Etkinilkleri ve Off Road Oyunları (10 Nisan 2011)

Ynt: Hatay - Reyhanlı; Enduro - Cross Yarış Etkinilkleri ve Off Road Oyunları (10 Nisan 2011) Hayırlıysa deneriz inşallah sedat abi...
  5. A

Hatay - Reyhanlı; Enduro - Cross Yarış Etkinilkleri ve Off Road Oyunları (10 Nisan 2011)

Ynt: Hatay - Reyhanlı; Enduro - Cross Yarış Etkinilkleri ve Off Road Oyunları (10 Nisan 2011) Sedat abi gezdiğiniz parkurda bazı yerleri traktörle sürüp zorlaştırmayı düşünüyormusunuz.....

6. A

Hatay-Adana Off Road Grubu İskenderun - Madenli - Çamur Adam Belgeseli (6 Mart 2011)

Ynt: Hatay-Adana Off Road Grubu İskenderun - Madenli - Çamur Adam Belgeseli (6 Mart 2011) katılamasamda sürekli erdinç beyle görüştüm.......

7. A

Hatay-Adana Off Road Grubu İskenderun - Madenli - Çamur Adam Belgeseli (6 Mart 2011)

Ynt: Hatay-Adana Off Road Grubu İskenderun - Madenli - Çamur Adam Belgeseli (6 Mart 2011) Bende çok arzu ettim fakat, malum..dalışım vardı hafta sonu....
  8. A

Ynt: Hatay-Adana Off Road Grubu İskenderun - Madenli - Çamur Adam Belgeseli (6 Mart 2011) parkura baktıkça içim gidiyor, bende olsaydım arabam şurda takılır burda takılmaz falan kafamdan geçiyor resimlere baktıkça .. MT lastiklerin tam performansla deneneceği bir parkur.
  9. A

Ynt: Hatay-Adana Off Road Grubu İskenderun - Madenli - Çamur Adam Belgeseli (6 Mart 2011) pardon lastikler marshall yumuşak lastikler..ebatları 30 inch den küçük olduğundan araca çok yük de vermiyor...

10. A

Ynt: Hatay-Adana Off Road Grubu İskenderun - Madenli - Çamur Adam Belgeseli (6 Mart 2011) Selamlar,hasan bey bildiğim kadarıyla 3 inch yükseltme yaptı jimny e lastiklerde maxxis marka.

11. A

Ynt: Hatay-Adana Off Road Grubu İskenderun - Madenli - Çamur Adam Belgeseli (6 Mart 2011) Şahane bir görüntü ,araçlar parkurda sonuna kadar zorlanmış katılan herkesin eline yüreğine sağlık...
  12. A

Samandağ Çevlik Windsurf Yelken

Ynt: Samandağ Çevlik Windsurf Yelken 5

13. A

Ynt: Samandağ Çevlik Windsurf Yelken 4
  14. A

Ynt: Samandağ Çevlik Windsurf Yelken 2
  15. A

Ynt: Samandağ Çevlik Windsurf Yelken 1

16. A

Ynt: Samandağ Çevlik Windsurf Yelken tamam
  17. A

Dalış Bilgisayarı

Ynt: Dalış Bilgisayarı Bende yıllardır klasik bir kullanıcıyım hala da çok memnunum aladin pro 95 kulanıyorum .......
  18. A

93 3K KARBÜRATÖRLÜ OTOMATİK VİTARA YAKIT SORUNU

Ynt: 93 3K KARBÜRATÖRLÜ OTOMATİK VİTARA YAKIT SORUNU Benimde araç karburatörlü ve lastik ebatları 30.9.5 r 15 şehir içi 12.lt lpg yakıyor ....çok dikkatli kullanırsam 11 lt düşüyor....

19. A

Gezenbilir Hatay Off-Road Grubu 1. Toplantısı ve Faaliyet Manifestosu

Ynt: Gezenbilir Hatay Off-Road Grubu 1. Toplantısı ve Faaliyet Manifestosu Sedat bey haklısınız nice insanlarla karşılaşıyoruz görüntü var şekil var fakat kayda değer birşey yok ortada...Yasar hoca ve sedat beyin tecrübelerine bende güveniyorum....
  20. A

Suzuki Vitara V6'nın Artı ve Eksileri

Ynt: Suzuki Vitara V6'nın Artı ve Eksileri Arkadasım kullanıyor ,yakıtından şikayetçi çekişinden çok memnun..

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,632
Kayıtlı Üye Sayımız
166,926
Kaydolan Son Üyemiz
ONUR AYGÜN

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR