Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
22.08.2016 muğla akyaka kadın azmağı suyun sıcaklığı yaklaşık 5 derece içinde fazla duramıyorsunuz. ben hergün denizde yüzdükten sonra burada suya girdim.
suyun kenarında kazlar da var
21.08.2016 muğla marmaris turunç sahili suyu ılık, 10 metre açıldığınızda boy hizasına gelen derinlik, çok temiz bir su, vücudunuzdaki yaraları didikleyen küçük balıklar
seyyah kardeşim ben iki gün önce muğla akyaka orman kampındaydım. bununla ilgili sayfamda mevcuttur. öncelikle denize girip sonrasında kadın azmağı diye bir tatlı suya giriyordum. Denizin tuzunu bu şekilde atıyordum. Kadın azmağının özelliği yüzde 60 sodalı yüzde 40 mineralli bir su yaklaşık 400...
eveeet arkadaşlar geçen sene gidemediğim geziye çıktım. 18 ağustos 2016 ile 26 ağustos 2016 tarihleri arasında geziyi tamamladım. ayrıntılar ve fotoları daha sonra yükleyeceğim
bunlarda malzeme listem hepsini aldım
evremde bulunan arkadaşlardan yardım aldım. yaklaşık tüm malzemeleri aldım sadece piknik tüpünü almadım. çadırı kendi sitesinden 220 liraya pamuklu bir çadır aldım. diğer malzeme listesi aşağıda belirttiğim şekilde oldu
ÇADIR 220
NAYLON 17
İKİ KİŞİLİK...
geçen sene yaptığım çalışma, daha gidemedim bu sene izin alırsam gideceğim
arkadaşlar bayramdan sonra ailemle plan doğrultusunda kafamıza uygun yerlerde kamp yaparak gezi planlıyorum.
ilk defa böyle bir gezi yapacağımdan tavsiyelerinizi bekliyorum.
Bilgileri internetten derledim.
1-İZMİR...
Ynt: Ege Ve Akdeniz Turu 2015 Plan
eözçelik kardeşim, sen haklısın ancak çoğunlukla cubucakta kalmayı planlıyorum. diğer yerlerde günlük olarak kalabilirim. ayrıca bende üşengeçlik bulunmuyor. fazlaca merak var. bir iş yaparken ince ayrıntılarına kadar düşünürüm. düşündüğümü de yaparım. spora...
İbrahim kardeşim zaten çubucak ta fazlaca kalmayı düşünüyoruz. inbükünü de merak ediyorum. karşılaştırma yapıp ona göre kalacağız.
mert kardeşim kamp yerlerini aramak mantıklı gelmedi bana çünkü bu yerler orman bakanlığına bağlı ihale usülü sık sık el değiştiren yerler. haliyle telefonlarda değişebiliyor. benim düşündüğüm kamp birazda macera içermeli. nerde kalacağını çok önceden...
buda portatif kazma kürek, çadırın altını düzeltmek gerekirse diye aldım
http://urun.gittigidiyor.com/diger-her-sey/portatif-kazma-kurek-kamp-kuregi-testere-pusula-171983217
çadır alırken de dikkat et. piyasada kendiliğinden açılan naylon çadırlar var onlar hem sağlam değil, hem dayanıksız, hemde yazın sıcak olur. ayakta duramazsın. o yüzden ben pamuklu çadır aldım. kurulumu 15 dk sürer büyük ihtimalle çok karışık değil evde...
ayrıca keneleri ve sivrisinekleri unutmamak lazım
http://urun.gittigidiyor.com/supermarket/off-max-keneler-icin-etkili-sinek-kovar-165846746