Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Tecrübelilerden Yardım. Ekipman
Merhaba,
Çadırınız çok ağır. Üstelik fiyatıda oldukça yüksek. Çok daha hafif, sağlam ve ucuz bir çadır bulabilirsiniz. O kadar çok çeşit var ki hangisini öneririm bilemiyorum. Özellikle outdoor mağzalarından bakmanızı öneririm.
Uyku tulumunuz olabilir...
Merhaba Arkadaşlar,
14 Mart -01 Nisan 2013 tarihleri arasında, 18 gün boyunca Likya yolunu tek başıma yürüdüm. Yürüyüş esnasında tuttuğum günlükleri http://sololikyayolu.blogspot.com/ adresinde peyder pey yayınlamaya başladım. Doğa sporu meraklılarına duyurulur.
Yorumlarınızı bekliyorum
Merhaba,
Şahika Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü, Mart 2013 tarihinde Federasyon tescillerini tamamlayarak spor hayatımıza dahil olmuştur. Hayırlı olması dileklerimle duyurulur.
Ynt: Ultralight Backpacking
Merhaba,
Size youtube'tan iki video linki veriyorum. Adamın çantasına dikkat etmenizi isterim. Resmen belçantası gibi bir şey. Ağırlığıda 3.5 lb. 9 once.
http://www.youtube.com/watch?v=uiBRIuP73Ew
http://www.youtube.com/watch?v=pjHBSiievS0
İçinden çıkan...
Merhaba Arkadaşlar,
Yurt dışında ''Ultralight Backpacking'' denen bir akım çok yaygın. Temeli en hafif ve en basit malzemelerle doğa yürüyüşü yapmak diyebileceğimiz bu tarz, ülkemizde neredeyse hiç yok.Örneğin hiç bir outdoor mağzamızda çadır alternatifi tarp satılmıyor. (Decathlon hariç...
Ynt: Solo Likya Yolu Yürüyüşü
Köpeklerden korkmanızı gerektirecek pek bir durum yok. Ben sadece bir kez yaşadım, o da çok önemli değildi. Yanınıza bir köpek kovucu (Dazer) alırsanız, kendinizi daha rahat hissedersiniz. Doğa yürüyüşü ve kampçılık konusunda biraz deneyiminiz varsa korkulacak bir...
Ynt: Solo Likya Yolu Yürüyüşü
Günceleri Bu Kadar Dikkatle Okumanıza Sevindim.
bölgeyi Biliyormusunuz Bilmiyorum. Gönen-bandırma-biga İlçeleri Bir Üçgenin 3 Köşesi Gibi.
çanakkale-muğla Arabası, Gönen'e Sadece Yolcu Olduğu Zaman Giriyor. Aksi Iakdirde Biga'dan Bandırma'ya Geçiyor. Çünkü 20 Km...
Ynt: Likya Yolu Yürüyüşü
Merhaba Arkadaşlar,
14 Mart -01 Nisan 2013 Tarihleri Arasında, 18 Gün Boyunca Likya Yolunu Tek Başıma Yürüdüm. Yürüyüş Esnasında Tuttuğum Günlükleri Http://sololikyayolu.blogspot.com/ Adresinde Peyder Pey Yayınlamaya Başladım. Doğa Sporu Meraklılarına Duyurulur.
Merhaba Arkadaşlar,
14 Mart -01 Nisan 2013 Tarihleri Arasında, 18 Gün Boyunca Likya Yolunu Tek Başıma Yürüdüm. Yürüyüş Esnasında Tuttuğum Günlükleri //sololikyayolu.blogspot.com/ Adresinde Peyder Pey Yayınlamaya Başladım. Doğa Sporu Meraklılarına Duyurulur.
yorumlarınızı Bekliyorum
Ynt: İgloo 63177-1 Kişilik Çadır Hakkında Biligi
Sanırım, bu çadırı kullanan arkadaş yok. Ben de mecburen kullanıcı referansı olmadan, firma bilgilerine bakarak satın aldım.
Bu cumartesi akşamı bir orman kampında çadırı deneme fırsatım oldu.
Tüm gece boyunca devam eden sağanak yağış ve zaman...
Merhaba Arkadaşlar,
İgloo'nun 63177-1 Kişilik çadırını kullanan varmı? Varsa çadır hakkında ki değerlendirmelerini öğrenebilirmiyim?
http://www.andoutdoor.com/store/ProductDetails.aspx?productid=95413
Ynt: Doğada Tek Başına Yürüyüş
Risk her yerde var. Hem de çok daha fazlasıya..
Trafik kazası geçirme riski, bizi trafiğe çıkmaktan alıkoymuyor.
Alkollü birinin serseri kurşununa hedef olabilme riski, eğlence yerlerine gitmekten alıkoymuyor.
Tüm zararlarını bilmemize rağmen, sigara içmeye devam...
Ynt: Evolite Summit 4 Mevsim 1 Kişilik Çadır Hakkında
Merhaba Sayın TezzMertek,
10 Mart'ta Likya yolunun tamamını solo yürümeyi planlıyorum. Çadır olarak ta evolite summit almayı düşünüyorum. Ancak kesin kararımı verebilmek için 1-2 bilgiye daha ihtiyacım var.
1. Paket Boyutları Nedir?
2...
Ynt: Doğada Tek Başına Yürüyüş
Merhaba,
Doğada bir gece kamplı olmak üzere en fazla 2 günlük solo yürüyüşler yaptım. Uzun süreli bir solo yürüyüşüm olmadı. Ancak bu kısa yürüyüşlerin beni gurup yürüşlerine nazaran çok daha fazla geliştirdiğini farkettim. Kaybolmama adına, tüm duyularınızı...
ŞAHİKA DAĞCILIK ve DOĞA SPORLARI KULÜBÜ
27 AĞUSTOS GÜNÜ MERKEZİ GÖNEN OLMAK ÜZERE KURULMUŞTUR. KISA BİR SÜRE İÇERİSİNDE DAĞCILIK VE SPOR TIRMANIŞ BRANŞLARINDA FEDERASYON TESCİLİ YAPTIRILACAKTIR.
Ynt: Yürüyüşe Hazırlık
Merhaba Arkadaşlar:
Yürüyüş ve kampçılığa yeni başladım. Önümüzdeki aylarda eşimle LİKYA YOLU Fethiye-Kaş etabını yürümeyi planlıyoruz. Hazırlık olarakta günü birlik yürüyüşler ve gecelik kamplar yapıyoruz. Amacımız hem deneyim kazanmak, hem de ihtiyacımız olan doğru...