Arama sonuçlarınız

1. ecemete

Tecrübelilerden Yardım. Ekipman

Ynt: Tecrübelilerden Yardım. Ekipman Merhaba, Çadırınız çok ağır. Üstelik fiyatıda oldukça yüksek. Çok daha hafif, sağlam ve ucuz bir çadır bulabilirsiniz. O kadar çok çeşit var ki hangisini öneririm bilemiyorum. Özellikle outdoor mağzalarından bakmanızı öneririm. Uyku tulumunuz olabilir...

2. ecemete

Likya Yollarında Tekbaşına 16 Gün

Merhaba Arkadaşlar, 14 Mart -01 Nisan 2013 tarihleri arasında, 18 gün boyunca Likya yolunu tek başıma yürüdüm. Yürüyüş esnasında tuttuğum günlükleri http://sololikyayolu.blogspot.com/ adresinde peyder pey yayınlamaya başladım. Doğa sporu meraklılarına duyurulur. Yorumlarınızı bekliyorum
  3. ecemete

Türkiye Dağcılık Kulüpleri

Merhaba, Şahika Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü, Mart 2013 tarihinde Federasyon tescillerini tamamlayarak spor hayatımıza dahil olmuştur. Hayırlı olması dileklerimle duyurulur.

4. ecemete

Ultralight Backpacking

Ynt: Ultralight Backpacking Merhaba, Size youtube'tan iki video linki veriyorum. Adamın çantasına dikkat etmenizi isterim. Resmen belçantası gibi bir şey. Ağırlığıda 3.5 lb. 9 once. http://www.youtube.com/watch?v=uiBRIuP73Ew http://www.youtube.com/watch?v=pjHBSiievS0 İçinden çıkan...
  5. ecemete

Ultralight Backpacking

Merhaba Arkadaşlar, Yurt dışında ''Ultralight Backpacking'' denen bir akım çok yaygın. Temeli en hafif ve en basit malzemelerle doğa yürüyüşü yapmak diyebileceğimiz bu tarz, ülkemizde neredeyse hiç yok.Örneğin hiç bir outdoor mağzamızda çadır alternatifi tarp satılmıyor. (Decathlon hariç...

6. ecemete

Likya Yolu Yürüyüşü

Ynt: Likya Yolu Yürüyüşü Teşekkürler, Herhangi bir sorun yaşamadan bitirdim. Darısı yürüyüşçü tüm arkadaşların başına..

7. ecemete

Solo Likya Yolu Yürüyüşü

Ynt: Solo Likya Yolu Yürüyüşü Köpeklerden korkmanızı gerektirecek pek bir durum yok. Ben sadece bir kez yaşadım, o da çok önemli değildi. Yanınıza bir köpek kovucu (Dazer) alırsanız, kendinizi daha rahat hissedersiniz. Doğa yürüyüşü ve kampçılık konusunda biraz deneyiminiz varsa korkulacak bir...
  8. ecemete

Solo Likya Yolu Yürüyüşü

Ynt: Solo Likya Yolu Yürüyüşü Çok teşekkürederim.
  9. ecemete

Solo Likya Yolu Yürüyüşü

Ynt: Solo Likya Yolu Yürüyüşü Günceleri Bu Kadar Dikkatle Okumanıza Sevindim. bölgeyi Biliyormusunuz Bilmiyorum. Gönen-bandırma-biga İlçeleri Bir Üçgenin 3 Köşesi Gibi. çanakkale-muğla Arabası, Gönen'e Sadece Yolcu Olduğu Zaman Giriyor. Aksi Iakdirde Biga'dan Bandırma'ya Geçiyor. Çünkü 20 Km...

10. ecemete

Likya Yolu Yürüyüşü

Ynt: Likya Yolu Yürüyüşü Merhaba Arkadaşlar, 14 Mart -01 Nisan 2013 Tarihleri Arasında, 18 Gün Boyunca Likya Yolunu Tek Başıma Yürüdüm. Yürüyüş Esnasında Tuttuğum Günlükleri Http://sololikyayolu.blogspot.com/ Adresinde Peyder Pey Yayınlamaya Başladım. Doğa Sporu Meraklılarına Duyurulur.

11. ecemete

Solo Likya Yolu Yürüyüşü

Merhaba Arkadaşlar, 14 Mart -01 Nisan 2013 Tarihleri Arasında, 18 Gün Boyunca Likya Yolunu Tek Başıma Yürüdüm. Yürüyüş Esnasında Tuttuğum Günlükleri //sololikyayolu.blogspot.com/ Adresinde Peyder Pey Yayınlamaya Başladım. Doğa Sporu Meraklılarına Duyurulur. yorumlarınızı Bekliyorum
  12. ecemete

İgloo 63177-1 Kişilik Çadır Hakkında Biligi

Ynt: İgloo 63177-1 Kişilik Çadır Hakkında Biligi Sanırım, bu çadırı kullanan arkadaş yok. Ben de mecburen kullanıcı referansı olmadan, firma bilgilerine bakarak satın aldım. Bu cumartesi akşamı bir orman kampında çadırı deneme fırsatım oldu. Tüm gece boyunca devam eden sağanak yağış ve zaman...

13. ecemete

İgloo 63177-1 Kişilik Çadır Hakkında Biligi

Merhaba Arkadaşlar, İgloo'nun 63177-1 Kişilik çadırını kullanan varmı? Varsa çadır hakkında ki değerlendirmelerini öğrenebilirmiyim? http://www.andoutdoor.com/store/ProductDetails.aspx?productid=95413
  14. ecemete

Doğada Tek Başına Yürüyüş

Ynt: Doğada Tek Başına Yürüyüş Risk her yerde var. Hem de çok daha fazlasıya.. Trafik kazası geçirme riski, bizi trafiğe çıkmaktan alıkoymuyor. Alkollü birinin serseri kurşununa hedef olabilme riski, eğlence yerlerine gitmekten alıkoymuyor. Tüm zararlarını bilmemize rağmen, sigara içmeye devam...
  15. ecemete

Evolite Summit 4 Mevsim 1 Kişilik Çadır Hakkında

Ynt: Evolite Summit 4 Mevsim 1 Kişilik Çadır Hakkında Merhaba Sayın TezzMertek, 10 Mart'ta Likya yolunun tamamını solo yürümeyi planlıyorum. Çadır olarak ta evolite summit almayı düşünüyorum. Ancak kesin kararımı verebilmek için 1-2 bilgiye daha ihtiyacım var. 1. Paket Boyutları Nedir? 2...

16. ecemete

Doğada Tek Başına Yürüyüş

Ynt: Doğada Tek Başına Yürüyüş Merhaba, Doğada bir gece kamplı olmak üzere en fazla 2 günlük solo yürüyüşler yaptım. Uzun süreli bir solo yürüyüşüm olmadı. Ancak bu kısa yürüyüşlerin beni gurup yürüşlerine nazaran çok daha fazla geliştirdiğini farkettim. Kaybolmama adına, tüm duyularınızı...
  17. ecemete

Türkiye Dağcılık Kulüpleri

ŞAHİKA DAĞCILIK ve DOĞA SPORLARI KULÜBÜ 27 AĞUSTOS GÜNÜ MERKEZİ GÖNEN OLMAK ÜZERE KURULMUŞTUR. KISA BİR SÜRE İÇERİSİNDE DAĞCILIK VE SPOR TIRMANIŞ BRANŞLARINDA FEDERASYON TESCİLİ YAPTIRILACAKTIR.
  18. ecemete

Yürüyüşe Hazırlık

Ynt: Yürüyüşe Hazırlık Merhaba Arkadaşlar: Yürüyüş ve kampçılığa yeni başladım. Önümüzdeki aylarda eşimle LİKYA YOLU Fethiye-Kaş etabını yürümeyi planlıyoruz. Hazırlık olarakta günü birlik yürüyüşler ve gecelik kamplar yapıyoruz. Amacımız hem deneyim kazanmak, hem de ihtiyacımız olan doğru...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,631
Kayıtlı Üye Sayımız
166,926
Kaydolan Son Üyemiz
ONUR AYGÜN

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri