Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Aks kesip Gaz kesmeyenler off_road grubu yenikent füze rampası tırmanışı.
İkinci videoyu izleyebildim ama ilkini izleyemiyorum ( facebook kaydım olmadığından).
Maşallah diyorum.
Ynt: 2007 Grand Vitara icin AT lastik
Bende 2007 grand vitara kullanıyorum. Araç 27.500 km de henüz ve lastikler çok iyi vaziyette. Ancak üretim tarihinden bu güne 5 yıldan uzun bir zaman geçmiş. Öndüzen- balansa gittim geçen hafta, usta daha uzun süre binersin bu lastiklere dedi ama içim...
Ynt: Yeni Kasa Grand Vitara'nın Olumsuz Yanları
Sayın vethek,
Aynı durum bende de var dememe kalmadı meseleyi çözdünüz ve bizede açıkladınız. Bende de parametreler ters demekki. Yokuş çıkarken 7 lt yazan ekran inerken 30 a bile vurduğu için bakmaz olmuştum. Ortalamaya basınca nasılsa doğru...
Ynt: suzuki vitara 2006 model cok ucuz.....
2007 modelini 4 aydır kullanıyorum. 100 km.de ortalama 9 litre benzin tüketimi var. Çok yol yapmadığım için bu tüketim bana normal geliyor ve LPG taktırmıyorum.
Kalabalık olmayan aileler için mükemmel bir arazi aracı. Asfaltta kullanımı da iyi bir...
Ynt: Hem asfalt hem offroad için alınabilecek araç?
Sayın freegraf haklı.
Suzuki Grand Vitara asfaltta çok kaliteli bir binek oto, dağda ise tam bir 4x4 araç. Onu aldığımdan beri kafamda araba konusu diye bir derdim kalmadı şükür.
Kilometresi çok olmayan bir 3 kapı alın, gençsiniz size çok...
Sayın tb8cth,
Ben bir aylık kullanıcı olarak diyebilirimki mükemmel araba.
Her koşulda memnuniyetle kullanabileceksiniz. Şehir içi kullanımda bozuk yollar ve lakalar binek arabada olduğu gibi sizi rahatsız etmeyecek. Basıp geçiyorsunuz o tür yerlerin üzerinden.
Arabanın bakım masrafı hakkında...
Ynt: Grand Vitara 1.6 manuel benzin tüketimi
Dün yeni bir ölçüm yaptım. Bir hafta önce depoyu fullediğim istasyonda aynı pompaya yanaştım ve fullettim. 107 TL. de attı pompa. Sayaca baktım 248,8 km. yol almışım.
1 km.de benzin tüketimim 43 kuruş olmuş.
Bu hesapla gidecek olursam 100 km. de...
Ynt: 3Km lik hafta sonu.
Çok güzel her şey.
O sahiller çok güzel çipura- kaba lidaki yapar. Tam alyanak cinsinden. Bir kaç olta da uzatıverseniz iyimiş.
Erişte boldur o kıyılarda, çipura pek sever seyrek eriştelik kumda eylenmeyi.
Verdiğiniz değerler benzin içinse mükemmel demek lazım.
Ben 110 km üstüne sollamalar dışında çıkmamama rağmen sizinkinin yakışını yakalamam mümkün olmaz zannındayım ancak aracı sadece hafta sonları kullanacağımdan km. de ince hesaplar yapmama gerek...
Bu sabah aracı servise götürdüm. Genel kontrolü yapılırken yol bilgisayarının kullanımı hakkında bilgi aldım. Yardımcı olan yetkili son sıfırlamadan sonra ortalama tüketimi 100 km. de 9.8 lt. olarak bana da ekrandan gösterdi. Yaklaşık 10 lt tahmin...
Ynt: Denizlide Çeki Demiri
Grand Vitara 1.6 2007 model araca uygun çeki demiri elinizde varmı. Varsa fiyatı nedir?
Çeki demirinin prosedürü ile uğraşmaktan kurtulmak için kolay sökülüp takılır hale getirmek mümkünmüdür?
(Sadece köyde arada sırada kullanacağım, trafiğe onunla çıkmam söz konusu...
Arife gününden bir gün önce sabah Aydın istikametine yolculuk başladı. Arabada 3 kişiydik. Gaziemirde otoban girişinden önce depoyu fullettim kilometre sayacını sıfırladım.
Aydında kısa süre eylendik, öğlen hacıda kebabımızı yedik, Tellidedede kabristana uğradık oradan Çine üzerinden Yatağan...
Ynt: Ülkemiz de yaşanacak en güzel ilçe
Sakinlik, dinginlik size yakın Kapadokya bölgesindeki kasabalarda vardı bir turla gittiğimizde. İklimde ılıman sayılır.
Deniz kenarı demek, şimdi değilse bir kaç seneye curcuna demek oluyor artık. Sakin bilinen son yerler Datça ve Karaburun da yakında...
Ynt: Niva hakkında bilgi almak istiyorum yardım lütfen...
Acilen yapmanız gereken bir Niva bulup onu kısa bir süre kullanmak. Sakın kullanmadan almaya kalkmayın. Onu kullanır kullanmaz bir çok soruyu çözmüş olacaksınız.
Konfor beklentisi herkes için farklı. Belki de araç size bir şahin gibi...
Ynt: Lada Niva almayı düşünüyorum, düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim
Ben geçen hafta 2007 Suzuki Grand Vitara bir araç aldım. Tam bir ay süren arama ve araştırmadan sonra. Aracı Ankaradan aldığım gün işlemler tamamlanınca araca bindim ve yola çıktım. 7,5 saatte İzmire vardım. Gece...