Arama sonuçlarınız

1. P

Difransiyel Açıyor Ne Demek?

Geçen hafta vizeye girdi aracım ( 2007 gv. 3 kapı). Vize için arabaya geçen görevli teknisyene " bu araç devamlı dört çeker ona göre fren testi yaparmısınız" dedim. Tamam dedi. Aracın ön tekerleri test cihazına yerleşti, bekledim arka tekerlere serviste bulunan tekerlekli seyyar araç yerleşecek...

2. P

Koltuk Sayısı

Aracın vize zamanı geldiğinden geçen hafta gittim vizeye. Muayene bitti, tekniker arkadaş abi arabada koltuk sayısı düzelecek öyle pulu alacaksın dedi. Yani ağır kusur yazdılar. Trafik tescil bürosuna bir dilekçe ile gittim ( aracımın ruhsatında 5 olan koltuk sayısını 4 olarak düzeltilsin diye...
  3. P

G.vitara 1.6 Servis Masrafı

Ynt: G.vitara 1.6 Servis Masrafı Araç sadece hafta sonu beni köye götürüp getiriyor. Mesafe gidiş dönüş 100 km.. Tamamı asfalt yol. Aracı hafta içinde aklıma geldikçe hararet göstergesi kıpırdayana kadar çalıştırırım. kışın daha da sık yapıyorum bunu. Ayrıca hiç bir zaman bir dakikaya yakın...

4. P

G.vitara 1.6 Servis Masrafı

Ynt: G.vitara 1.6 Servis Masrafı Servise iki yıl önce mayıs ayı başında 30.000 km bakımı için gitmişim. Kilometre 45.000 olunca gelin demişlerdi, bir yılı dolduğunda aradım servisi daha 40.000 olmamıştı. Kilometre tamamlansın o zaman gelin dedi yetkili. Kilometre henüz 44.000 olmak üzere ama...
  5. P

Terkos Ve Müsellim Göletinde Turna Peşinde...

Ynt: Terkos Ve Müsellim Göletinde Turna Peşinde... Yetmişli yılların sonlarında hafta sonları Bodrum dönüşünde eve kendi tuttuğum balığı getiremiyorsam yolda iyi ve üstelik çok hesaplı balık temin edebileceğim bir kaç nokta vardı. İlk durak Tuzla köyündeki kooperatif olurdu. Orada levrek ve...

6. P

Vize Sorunu

Mevcut İtalya vizem haziran sonu bitiyor. Gezmeyi sevmiyorum ( yurt içi- yurt dışı farketmiyor şahsım için). Mecburiyet sebebiyle haziran ayı sonuna doğru İtalyada olmak zorundayım. Tekrar vize başvurusunda bulunmak zor geliyor. Vize ben yurt dışındayken biterse ne gibi sıkıntılarla...

7. P

60 Günde İzmir'den Nemrut'a Hareket Tarihi 20 Nisan 2015

Ynt: 60 Günde İzmir'den Nemrut'a Hareket Tarihi 20 Nisan 2015 Tünay bey şimdiden hayırlı yolculuk dilerim. Size güzergahınız üzerinde karın doyuracağınız bir kaç yer yazacağım. Bu yerler lezzet yönünden özel yerlerdir. 1- Selçuk merkezde pazar yerinde camiye arkanızı dönün, içeri uzanan...
  8. P

Grand Vitara 1.6 manuel benzin tüketimi

Ynt: Grand Vitara 1.6 Manuel Benzin Tüketimi O gösterge tablosuna hala alışamadığımdan ölçümleri benzincide yapıyorum. Yazdığınız gibi değerler ters alışılan göstergeye göre. Yokuş aşağı aracı salınca yükseliyor ( en çok 30 oluyor) gaz yerken azalıyor. Bu gaz verişinle 30 km rahat gidersin 1...
  9. P

Grand Vitara 1.6 manuel benzin tüketimi

Ynt: Grand Vitara 1.6 Manuel Benzin Tüketimi Son yazdığım ölçüm bilgisi üzerinden neredeyde birbuçuk yıl geçmiş. Hafta sonu aynı istasyonda depoyu aynı pompada fulledim. 97,- TL. tuttu 22 litre benzin. Sayaç 208 km. yol yaptığımı gösteriyordu. Hesaba göre kilometrede 47 kr. yakmaktayım. Diğer...

10. P

Akyaka'da Haftasonu

Ynt: Akyaka'da Haftasonu Gene ben yanıt vereyim müsaadelerinizle; Her iki otta lezzetlidir. Biz daha çok acı otu ( pazarlarda sarmaşık diye satılır) tercih ederiz. Bu otlar doğanın el ayak değmeyen bölgelerinden bilhassa dağlık yerlerden toplandıklarından kıymetlidir. Ancak aynı enginar gibi...

11. P

Akyaka'da Haftasonu

Ynt: Akyaka'da Haftasonu Sayın mehmet_mtrs, Kedirgen sarmaşık otunun tatlı olanıdır (boyu daha kısadır, bükülen boyun kısmı olmayan çubuk şeklinde sarmaşık demek lazım). Aydın- Denizli yöresinde çok sevilerek yenir ( İzmirde de pazarlarda satılır ama fiyatı sarmaşıktan biraz daha yüksek...
  12. P

Gps Mi, Akıllı Telefon Mu?

Ynt: Gps Mi, Akıllı Telefon Mu? Bendeki telefon sadece konuşma için. Yani sıfırı 75 lira olan cinsten. Benim için önemli olan cihaz şarjını yaklaşık 1 hafta koruyabilsin. Onu da sadece bu tür eski telefonlar sağlayabildiğinden başka telefon edinmiyorum ( yıllardır abonesi olduğum kurumun bir...

13. P

En Büyük At Lastik Önerisi: 2011 Yeni Kasa 3k Gv

Ynt: En Büyük At Lastik Önerisi: 2011 Yeni Kasa 3k Gv Görüntü güzelleşmiştir. Güle güle kullanın. Lastik enindeki artış yol tutuşa yararmış, frenleme iyileşirmiş ve lastik ömrü artarmış, buna karşılık yakıt yükselir ve içeri ses daha çok gelirmiş..( lastik sitelerinde yazan bilgi bunlar)...
  14. P

Çekme Karavan Su İzolasyonu İçin Tavsiyeler

Ynt: Çekme Karavan Su İzolasyonu İçin Tavsiyeler İç taraftaki lekeler içeriye su sızdığının işareti. Teras çatıya her yıl yaptığım bir uygulama var, ekim başlarında ( yağmurlardan evvel, hava güze döndüğünde) uygularsam hiç sızma olmuyor içeriye; Likit membran süreceksiniz tüm tavana. Kolay ve...
  15. P

Pino Karavan : İzolasyon Şekli İçin Yorumlarınız

Ynt: Pino Karavan : İzolasyon Şekli İçin Yorumlarınız İçerinin ısıtılması ile kapalı alanın bazı bölümlerinde ıslanma ( su damlacıkları vb. oluşması) olayında en büyük etken içerinin ani olarak ısıtılması sanırım. Köy evimizde çokça yaşamaktayım ancak önce devamlı yaşadığımız evden...

16. P

4x4'lerde Zincir Öne Mi Arkaya Mı Yoksa Dört Tekere De Mi Takılmalı??

Ynt: 4x4'lerde Zincir Öne Mi Arkaya Mı Yoksa Dört Tekere De Mi Takılmalı?? Suzuki gv. 3 kapı aracımın kullanma kılavuzuna baktım, sadece arka tekerlere takın zinciri gerektiğinde diyor.
  17. P

Yedigöller Cafe Market

Ynt: Yedigöller Cafe Market Bugün yarın elektrikte getirirler. Yolu da genişletmek lazım. Turistik yedi göller !!!
  18. P

Niva' Cı Olabilirim!..

Ynt: Niva' Cı Olabilirim!.. Ben ikinci sorunuzu yanıtlayabilirim : 2008 model çok temizini kullandım. Ön ve yan cam kenarlarında, bagaj kapısında insanın canını sıkacak ölçüde karıncalanmalar mevcuttu. Hatta arabayı satarken alıcıya ayıplı mal vermiş olmamak için özellikle karıncalanmış...

19. P

Defender Bize Uygun Mu, Deneyelim Ama Nasıl?

Ynt: Defender Bize Uygun Mu, Deneyelim Ama Nasıl? Haluk bey Şenol beyin dediğine katılıyorum, almayı düşündüğünüz aracın koltuğuna oturun, marşa basın çalışsın, vitese takıp 100 metre kadar yol yapın araç size uygunmu değilmi kesin anlarsınız... ( Nivada yaşadım ondan yazabiliyorum, ama benim...
  20. P

Kısa Geziler; Paşa Yaylası

Ynt: Kısa Geziler; Paşa Yaylası Çok güzel fotoğraflar. 1955 yılları gibi babam çıkarmıştı cip tutupta Paşayaylasına. Suyun orada 5-6 büyük kişinin kollarını birleştirip saramadığı koca bir çınar vardı onu aradım fotoğraflarda ama göremedim. Suya verilen isim " karpuz çatlatandı". Gerçekten...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,631
Kayıtlı Üye Sayımız
166,926
Kaydolan Son Üyemiz
ONUR AYGÜN

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri