Arama sonuçlarınız

1. P

Meskun Mahal Dışında Koruma Amaçlı Tüfek Bulundurma?

Ynt: Meskun Mahal Dışında Koruma Amaçlı Tüfek Bulundurma? Gayet güzel bilgi verilmiş ancak bende ilavelerde bulunayım. Durumumuz benzer. Siz yolun başındasınız ben çok oldu yola çıkalı. - Dağda evimiz olunca tüfek ihtiyaç dedim ( emniyet bakımından). - Bir çifte edindim ruhsat çıkardım. - Av...

2. P

Dönel Kavşaklarda Geçiş Üstünlüğünü Takan Olmaması Ve Otobanda Orta Şeritçiler

Ynt: Dönel Kavşaklarda Geçiş Üstünlüğünü Takan Olmaması Ve Otobanda Orta Şeritçiler Evet ne yazıkki çok ihtiyacımız var eğitilmeye. Acı olan her geçen gün geri saymak artmakta ileri gideceğimize. İzmir Çeşme otobanından Urla girişinde çıkış gişelerinden sonra tam bu konuya uygun bir dönel...
  3. P

Kendi Tasarımım Soba Görüşleriniz

Ynt: Kendi Tasarımım Soba Görüşleriniz Sn. ince999, yazdığınız sistemi en kısa zamanda deneyeceğim. Duvarda mevcut 10 luk boru ağzına bir boru takacağım. Bu boru T şeklinde bir boru olacak (sanırım T nin tek bacağının uzunluğu mühim değil). T nin ikili bacağının bir tanesinin tepesine...

4. P

Kendi Tasarımım Soba Görüşleriniz

Ynt: Kendi Tasarımım Soba Görüşleriniz Fan konusunda bir kaç cümle yazacağım. Köydeki evimizin salonunda ısı odalı sömine var. Isı odasına bitişik küçük odaya 10 luk boru ile bir geçiş bırakmıştım evin inşaatı sırasında. Şömine yandığında bu kanaldan evin bu küçük odasına ısı akacak...
  5. P

Duster Degilse Hangisi??

Ynt: Duster Degilse Hangisi?? 3 kapılı araç da olabiliyor yazdığınıza göre. Suzuki g.v yeni kasa tam aradığınız araç. Bütçenizle sıfırını bile alabilirsiniz. Kalite yeterli, sorun sıfır. Arazide de sizin beklentilerinizi rahatlıkla görecek kapasitesi var aracın.

6. P

Dönel Kavşaklarda Geçiş Üstünlüğünü Takan Olmaması Ve Otobanda Orta Şeritçiler

Dönel kavşaklarda ( trafik ışıklarının olmadığı veya olsada devrede olmadıkları sürelerde) geçiş üstünlüğü kesin olarak kavşak içindeki araca aittir. Ancak bizim sürücülerimiz ne yazıkki bu kurala pek uymamaktadır. Bu sebepten kavşak içinde isek yol bizim dememek temkinli davranmak ve bilhassa...

7. P

Önemsiz Zorlamada Debriyaj Balatası Neden Koku Yapar ?

Ynt: Önemsiz Zorlamada Debriyaj Balatası Neden Koku Yapar ? Bugün köydeydim. Evde önemli bir montaj işi vardı ama fırsat buldukça tümsekte oynadım. Hiçbirisinde koku olmadı. Tümsekten ilk geçerek dönüş yapacağım gün ( tümsek, çok yağmurda dere haline gelen yoldan bayır aşağı akan suyu...
  8. P

Ynt: Önemsiz Zorlamada Debriyaj Balatası Neden Koku Yapar ? Yaptığım test bu konuda kabul görmüş bir testtir. Elli yıla yakın araba kullanımı (tahminen yaklaşık 650.000 km toplam yol ) olunca, kullanıma dair epey tecrübe ediniyor insan. Sizin de yazdığınız test yanında, sağ ayak firen gazda...
  9. P

Ynt: Önemsiz Zorlamada Debriyaj Balatası Neden Koku Yapar ? Önceki gün otobanda test ettim gene. Yüklü araç rampalarda 140 km.ye ulaştı. Düzde 150 km. çentiğini geçti ne yapıyorum dedim çektim ayağımı gazdan. Bu zorlamalar sonrası yakıt kontrolunda, yakış neredeyse aynı miktarlarda. Koku söz...

10. P

Ynt: Önemsiz Zorlamada Debriyaj Balatası Neden Koku Yapar ? Suzuki grand vitara 2007 model- 3 kapı manuel vites- 39.500 km. de. Son derece bakımlı - temiz durumda bir araç. Geçen sene 30.000 servisinde fren balataları sıfır desen olacak demişlerdi. Yani acemice kullanılmış bir araç değil...

11. P

Ynt: Önemsiz Zorlamada Debriyaj Balatası Neden Koku Yapar ? Balatanın bitmesi ihtimali yoktur kanaatindeyim. Otobanda uzun ve kuvvetli bir rampayı aynı gün 120 ile başladım ve aynı süratle bitirdim hatta gaza az daha yüklensem 130 belki 140 derdi. Bu testi de yapmamın sebebi yakıtta nasıl bir...
  12. P

Ynt: Önemsiz Zorlamada Debriyaj Balatası Neden Koku Yapar ? Motoru hiç bağırtmadım yani devir çok yükselmedi bolca debriyaj kullandım. Tümsek ters V şeklinde hatalı yapılmış bir kanal kenarı ve dik eğimi var. Normal bir araç geçemez üstüne oturur kalır. Lastiklerim standart ölçülerde yeni A/T...

13. P

Dün köyde 20-25 cm. yüksekliğindeki beton setten dikkatlice aşmaya çalıştım. Altın sürtmesi halinde zarar görmemek için çok yavaş ve tamamen debriyajla ilerledim seti sorun olmadan aştım ve parkettim ancak balata yanık kokusunu fazlasıyla duydum. Aynı durum bir ay kadar önce gene 20-25 cm...
  14. P

Vitara 2.0 V6 Almayı Düşünmek

Ynt: Vitara 2.0 V6 Almayı Düşünmek Suzuki gv. 1.6 (2007 model) kullanıcısı olarak bir kaç cümlede ben ilave edeyim. Araç binek otomobili aratmayacak kadar seri demezsem hakkını yerim. Kaptırdığınızda ( 130- 140 km.lerde) el vitese istemeden gidiyor bir büyük vites daha varmı...
  15. P

Lpg Tüpleri

Ynt: Lpg Tüpleri Piknik tüpü dediğimiz ufak tüplerde çok dikkatli olmak gerekir. Tüp yanarken sönmemesi için rüzgardan muhafazalı yerde kullanmak ve üzerinde geniş tabanlı bir kap bulundurmak çok yanlış. Bu durumda tüpün aşırı hararetle contasının erimesi ve başlayan gaz kaçağı sonucu tüpün...

16. P

Motor Nasıl Toplanır,toplatılır

Ynt: Motor Nasıl Toplanır,toplatılır guguklu eski saat arızalandı. Bir tanıdığa sordum varmı bunu yapacak saatçi diye. Çok ama iyi ustalar ölüyor yerlerine yetişen de yok, şu usta yapar ona götür dediydi. " Ustalar ölüyor " düşündüren iki kelime ancak gerçek payı tartışılmaz.
  17. P

2009 Vitara 1.6 Vites Kolunda Titreşim

Ynt: 2009 Vitara 1.6 Vites Kolunda Titreşim Bendeki Suzuki de 39.000 km oldu ( yaz sebebiyle biraz kullanım arttı). Son yapılan bakımda ( bir buçuk yıl olacak neredeyse) araba sıfırdan farksız dedilerdi. Fren balataları bile hiç yenmemiş desem olacak demişti yetkili. Yani debriyaj seti değişimi...
  18. P

Ynt: 2009 Vitara 1.6 Vites Kolunda Titreşim Görüntü aynı. Ayrıca plastik bir kapak bende de yok.

19. P

Ynt: 2009 Vitara 1.6 Vites Kolunda Titreşim Suzukiyi akşam çalıştırdım ve rölantide boşta vites kolunu kontrol ettim. Gözle görülen bir titreme yok. Kola değince hissedilen bir titreme var sadece. İlk çalıştırmada daha belirgin bir titreme oluyor ancak motor çalışmaya başlayınca titreme...
  20. P

Ynt: 2009 Vitara 1.6 Vites Kolunda Titreşim Hep manuel araç kullanan biriyim. Bendeki Suzukinin vitesinde önceki kullandığım araçlara göre dikkatimi çekecek bir titreşim yok.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,631
Kayıtlı Üye Sayımız
166,926
Kaydolan Son Üyemiz
ONUR AYGÜN

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri