Arama sonuçlarınız

1. Doruk Durukan

Captiva Muayene Hk.

Arkadaşlar benim sorum muayene ile ilgili olacak. Sonradan takılan resimde görünen aydınlatmalar işle aracım muayeneden geçer mi?

2. Doruk Durukan

2008 Chevrolet Captiva Sport Dizel...

araç alırken km olayı tam bir muamma haline geldi. 50 bim km'de bir yağı değişmiş belkide değişmemiş 150 bindeki aracı almak mı? yoksa her 10 binde bir bakımları hiç aksatılmamış 300 bin deki araç mı? bence ikincisi.
  3. Doruk Durukan

Herkese Merhabalar, Çiçeği Burnumda Captiva Sürücüsüyüm, Birkaç Sorum Olacak.

Konunun üzerinden uzun zaman geçmiş ama 10 senedir captiva kullanan biri olarak bildiğim kadarıyla cevap vermek istedim. 1- Sinyal, silecek kolu ve direksiyon tuşlarında aydınlatma malesef yok. 2- Bilmiyorum 3-Continental SSR kullanıyorum memnunum. 4-Bende de vardı. Koltuğum bir tarafı...

4. Doruk Durukan

Kamp Lokasyonu İçin Yardım

Fotoğraf benim değil. Alıntı. Konu ile ilgili örnek vermek için koydum.
  5. Doruk Durukan

Kamp Lokasyonu İçin Yardım

Arkadaşlar Merhaba. Fethiye tarafında denize sıfır, çok kalabalık olmayan ve çadır kurduğum alana kadar aracım ile girebileceğim bir kamp alanı arayışı içindeyim. Özellikle aracım ve çadırımın yan yana olması kırmızı çizgimdir. Bazı kamp alanlarında araçları otoparka çektiriyorlar. Kesinlikle...

6. Doruk Durukan

Merhaba

Merhaba. Aranıza Ankara'dan katılıyorum. Şimdilik Chevrolet Captiva kullanıyorum. Keyifli paylaşımlar...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,631
Kayıtlı Üye Sayımız
166,926
Kaydolan Son Üyemiz
ONUR AYGÜN

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri