Arama sonuçlarınız

1. dr.hunter

Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu

Ynt: Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu sağolasın üstadım...Artık sende bir doğa tutkunu olarak aracını seç de beraber keşiflere katılalım.Selamlar...

2. dr.hunter

Gezenbilir'in İki Tekerleri

Ynt: Gezenbilir'in İki Tekerleri bir keşif...
  3. dr.hunter

Gezenbilir'in İki Tekerleri

Ynt: Gezenbilir'in İki Tekerleri Selam arkadaşlar crf250l ile doğa tabiat keşifleri yapmaktayım...

4. dr.hunter

401 unimog alıp toplamak istiyorum

Ynt: 401 Unimog Alıp Toplamak İstiyorum Çok güzel ve çok emek harcanan bir çalışma....Paylaşım için teşekkürler...
  5. dr.hunter

Land Rover Defender Yapımı

Ynt: Land Rover Defender Yapımı Paylaşım için teşekkürler...

6. dr.hunter

HONDA CRF 250L Geliyor!

Ynt: Honda Crf 250l Geliyor! Hayırlı olsun..2 gün önce ben de bir adet aldım.Söylediklerinize katılıyorum...Birşey sormak istiyorum.Bir motosiklet sitesinden bir arkadaş,bu motoru aldıktan kısa süre sonra yağ ve antifiriz kaçağı olduğunu servise gidince bir cevap alamadığını ifade...

7. dr.hunter

G-Karavan

Ynt: G-Karavan Elin oğlu yapıyor... ;D ;D ;D ;D.Gerçekten güzel...
  8. dr.hunter

Unimog - Karavan

Ynt: Unimog - Karavan Tebrikler ve başarılar...Bu sitede yazışan birçok kişinin hayallerini siz gerçekleştirmektesiniz...Selamlar...
  9. dr.hunter

NATUA JEEP'ten Defender'a External Roll Cage Uygulaması

Ynt: NATUA JEEP'ten Defender'a External Roll Cage Uygulaması Gerçekten güzel çalışma....

10. dr.hunter

Bu karavan ise, bizimkiler ne?

Ynt: Bu karavan ise, bizimkiler ne? umarım hayallerinize kavuşursunuz...Hayal etmek bile bir başlangıçtır.hayat sürprizlerle dolu...Maddi olarak yetmezse,transporter veya caravellanın synkro modeline bakın arazide iş yapar,yani istediğiniz bakir yerlere sizi ulaştırır...selamlar...

11. dr.hunter

motosiklet taşıma, yardım...

Ynt: motosiklet taşıma, yardım... Paylaşım için teşekkürler...Çok hafif malzemeden yapılıp çekidemirine takılıp çıkarılabilen tarzda olsa mükemmel olur....Selamlar...
  12. dr.hunter

Şişme yatak hakkında?

Ynt: Şişme yatak hakkında? acaba resim görme şansımız var mı?selamlar...

13. dr.hunter

Çok Uzun Mesafeli Fener Arıyorum

Ynt: Çok Uzun Mesafeli Fener Arıyorum Vallahi kafam karıştı; bir bakıyosun 600 lümen 250 tl. diyor bir bakıyorsun 1600 lümen 170 tl diyor...Ya lümenler sahte yada cihazlar uyduruk?Anlayamadım gitti.Keşke imkan olsa fenerleri arazide karanlıkta aynı anda deneme şansımız olsa(aynı pil ile...
  14. dr.hunter

Yüreğinin Götürdüğü Yere Git - 09

Ynt: Yüreğinin Götürdüğü Yere Git - 09 Evet bahsettiğiniz kişi sanırım bizim dr.arkadaşın kardeşi...Kendisindeydi o motor..Kardeşine bıraktı kendisi transalp aldı..Şu anda Antalyada çalışıyor...huğlu gezisinin videosunu izlemiştim,çok hoştu,,,huğlulu bir arkadaş izletti...Geçtiğiniz yerler çok...
  15. dr.hunter

Ynt: Yüreğinin Götürdüğü Yere Git - 09 Tekrar teşekkürler;bu kadar fotoyu yüklemek bile başlı başına bir dert...Gezilerin devam edeceğine sevindim...Ben de canı gönülden katılmak isterim...Zayıf kalır mı bilemiyorum,bir ay zarfında WR125R almayı planlıyorum inşallah...Gezilerinizden haberdar...

16. dr.hunter

Motorsiklette Çakmaklık Projem

Ynt: Motorsiklette Çakmaklık Projem Hortlasın hortlasın... :D :D :D
  17. dr.hunter

Landrover İçin Portal Aks Kullanımı

Ynt: Landrover İçin Portal Aks Kullanımı Merakla ve sabırla bekliyoruz....Selamlar...
  18. dr.hunter

Ynt: Yüreğinin Götürdüğü Yere Git - 09 Biraz geç gördüm ama iyiki görmüşüm...Harika bir gezi ve belgesel tadında olmuş...Hevesiniz kırılmasın çünki bizler böyle sunumlarıarıyor ve bekliyoruz...Selamlar...

19. dr.hunter

Ynt: Çok Uzun Mesafeli Fener Arıyorum İlginize teşekkürler...Bir kafa feneri için yeterli mesafe...Ayrıca cree ledlerin marifetini duymuştum..Selamlar....
  20. dr.hunter

Ynt: Çok Uzun Mesafeli Fener Arıyorum Kredi kartıyla mı aldınız,nasıl bir yol izlemek gerekiyor alışveriş için?Birde gerçek lümen değerlerimi acaba...Selamlar...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,631
Kayıtlı Üye Sayımız
166,926
Kaydolan Son Üyemiz
ONUR AYGÜN

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri