Arama sonuçlarınız

1. simurg2

Satılık - Dört Mevsim 3 Kişilik Çadır

Ynt: Satılık - Dört Mevsim 3 Kişilik Çadır murat kardeş aynen dediğiniz gibi haklısınız çok eksterm şartlar dışında kendimde aynı çadırı kulanıyorum.

2. simurg2

Dacia Duster 4x4 Yükseltme

Ynt: Dacia Duster 4x4 Yükseltme Arkadaş sözlerine aynen katılıyorum biraz daha açıklama eğer sır değilse
  3. simurg2

Ankara'lı Pi Makina Firmasının Hummerleri

Ynt: Ankara'lı Pi Makina Firmasının Hummerleri Çok hain duruyor neden kapandığı konusu tartışır ordunun ihtiyaç duyduğu duyacağı araç gene politik oyunlarmı acaba

4. simurg2

Satılık - Dört Mevsim 3 Kişilik Çadır

Ynt: Satılık - Dört Mevsim 3 Kişilik Çadır çadır bende durmakta
  5. simurg2

Toyota Landcruiser LJ73

Ynt: Toyota Landcruiser LJ73 tuğsan kardeş hoşgeldin senin gibi gerçek toyotacıları aramızda görmek tüm toyotacıları ve beni mutlu etti tekrar hoş geldin.

6. simurg2

bu vinç alınırmı?

Ynt: bu vinç alınırmı? grand vitara 2.0 yetermi acaba yoksa bi yüksenimi alalım karar kaldım sizce

7. simurg2

Toyotacılar Muhabbet Köşesi

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi çok şey yazdım sonra sildim yazdım sildim arkadaşlık bahane ticaret şahane isteyen istediğini yapsın sanane be erkan kardeş diyorsun öyle olsun (damdan düşenin halinden damdan düşen anlar demişler ama ) kalın salıcakla
  8. simurg2

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi Kürşat araçları alan arkadaşlardan biri iki sokak ötemde oturuyor ihaleden sonra ilk beni aradı müjde araçları aldık diye almak isteyene aracı olmam nedenmi toyota fiyatları havalarda uçuyor değilmi neden bu ve bu gibi kişilere bizler çanak tutup sonra fiyatlar...
  9. simurg2

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi burak birilerinin cevabına bak herşey çok açık (almak isteyenler ile onları buluştururuz)

10. simurg2

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi Evet kendine yakışanı yaptılar zaten !!!!

11. simurg2

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi Günaydın arkadaşlar ömer abi bu işin bilinmiş en çok ticaretini yapan herkesin bildiği ataman ticaret o bile araç alamamış var gerisini siz düşünün işin garibi camianın içinde aynı ateş başında yemiş içmiş arkadaşların bu olayı birbirlerine duyurmadan sessiz...
  12. simurg2

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi bahsedilen fiyatlarla alıcı bulsun ondan sonra ofrod aracı olur alıcılar üzerlerine en az 5000 tl koyup vermeyi düşünüyorlarmış şöyle bir hesap yaparsak araç :17+5 : 22.000 eder lastik jant ofrod için 33-35 lastık : 4 jantlar 4 te lastik 33-35 lastık için...

13. simurg2

Kuzuyayla Kış Turu

Ynt: Kuzuyayla Kış Turu Güzel bir gezi olmuş paylaşım için teşekkürler
  14. simurg2

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi Günaydın toyotacı arkadaşlar ihalelerden haberler şok şok flaş flaş en çok aracı istanbuldan giden arkadaşlar almış ??? ??? en ucuza giden araçlar patlak motorlu 6000tl fiyatla satışa çıkan 10.500 tl :o :o :odiğerleri de 16.500 cıvarları gitmış ::) ::)...
  15. simurg2

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi İhaleler sonuçlanmıştır sonuçlar hakkında eline bilgi ulaşan varmı acaba

16. simurg2

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi kürşat kardeş ilk ihale fiyatları hiçde ucuz değil 8.500 en düşük 11.500 de en yüksek fiyat ihaleye bu kadar saklanmasına(toyotacılrın topiğinde bile bir çok kişi aylar öncesinden bilmesine rağmen sen ben dışında olaydan bahseden olmadı ) karşılık antalya ankara...
  17. simurg2

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi Tek kötü tarafı hidrolik direksyon olmayışı (klimaya 4 ileri sanzımana frenlerin kampana yada disk olmasına katlanılırda hidrolik direksyon olmamasına katlanılmıyo resmen kol kası yapıyon park etmek tam bir kabus oluyor )
  18. simurg2

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi şase veya motor no seri yaparak , şöyle 5 araç almak isterdim 3 yıl sonra piyasaya vermek üzere Bazı arkadaşlardan bize kalırmı ahmet abi nasıl bir olay herkes biliyor susuyor son gün hersey ortaya çıkıyor ilginç bi dayanışma

19. simurg2

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi Günaydın arkadaşlar bi sessizlik var toyotocular nerde az önce tarihini öğrendim toyota ihalesi ne kadar paylaşımcıyız değilmi toyotacılar olarak http://www.mta.gov.tr/v2.0/tum-ihaleler1.php bari ankarada olup toyota almak isteyenler katılsın
  20. simurg2

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi Tüm toyota camiasının yeni yılını kutlar lastik lerinizin yere düzbasması dileğiyle

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,631
Kayıtlı Üye Sayımız
166,926
Kaydolan Son Üyemiz
ONUR AYGÜN

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR