Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Ankara'lı Pi Makina Firmasının Hummerleri
Çok hain duruyor neden kapandığı konusu tartışır ordunun ihtiyaç duyduğu duyacağı araç gene politik oyunlarmı acaba
Ynt: Toyota Landcruiser LJ73
tuğsan kardeş hoşgeldin senin gibi gerçek toyotacıları aramızda görmek tüm toyotacıları ve beni mutlu etti tekrar hoş geldin.
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi
çok şey yazdım sonra sildim yazdım sildim arkadaşlık bahane ticaret şahane isteyen istediğini yapsın sanane be erkan kardeş diyorsun öyle olsun (damdan düşenin halinden damdan düşen anlar demişler ama ) kalın salıcakla
Kürşat araçları alan arkadaşlardan biri iki sokak ötemde oturuyor ihaleden sonra ilk beni aradı müjde araçları aldık diye almak isteyene aracı olmam nedenmi toyota fiyatları havalarda uçuyor değilmi neden bu ve bu gibi kişilere bizler çanak tutup sonra fiyatlar...
Günaydın arkadaşlar ömer abi bu işin bilinmiş en çok ticaretini yapan herkesin bildiği ataman ticaret o bile araç alamamış var gerisini siz düşünün işin garibi camianın içinde aynı ateş başında yemiş içmiş arkadaşların bu olayı birbirlerine duyurmadan sessiz...
bahsedilen fiyatlarla alıcı bulsun ondan sonra ofrod aracı olur alıcılar üzerlerine en az 5000 tl koyup vermeyi düşünüyorlarmış
şöyle bir hesap yaparsak
araç :17+5 : 22.000 eder
lastik jant ofrod için 33-35 lastık : 4 jantlar 4 te lastik
33-35 lastık için...
Günaydın toyotacı arkadaşlar ihalelerden haberler şok şok flaş flaş
en çok aracı istanbuldan giden arkadaşlar almış ??? ??? en ucuza giden araçlar patlak motorlu 6000tl fiyatla satışa çıkan 10.500 tl :o :o :odiğerleri de 16.500 cıvarları gitmış ::) ::)...
kürşat kardeş ilk ihale fiyatları hiçde ucuz değil 8.500 en düşük 11.500 de en yüksek fiyat ihaleye bu kadar saklanmasına(toyotacılrın topiğinde bile bir çok kişi aylar öncesinden bilmesine rağmen sen ben dışında olaydan bahseden olmadı ) karşılık antalya ankara...
Tek kötü tarafı hidrolik direksyon olmayışı (klimaya 4 ileri sanzımana frenlerin kampana yada disk olmasına katlanılırda hidrolik direksyon olmamasına katlanılmıyo resmen kol kası yapıyon park etmek tam bir kabus oluyor )
şase veya motor no seri yaparak , şöyle 5 araç almak isterdim 3 yıl sonra piyasaya vermek üzere
Bazı arkadaşlardan bize kalırmı ahmet abi nasıl bir olay herkes biliyor susuyor son gün hersey ortaya çıkıyor ilginç bi dayanışma
Günaydın arkadaşlar bi sessizlik var toyotocular nerde
az önce tarihini öğrendim toyota ihalesi ne kadar paylaşımcıyız değilmi toyotacılar olarak
http://www.mta.gov.tr/v2.0/tum-ihaleler1.php
bari ankarada olup toyota almak isteyenler katılsın