Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Kocaeli'ndeki '87 Bj75 Hakkında Bilgisi Olan
aracın önceki sahibi ahmetçepni kardeşimizdi araç kendinde iken tam donanımlı idi ama şu an ne durumda bakmak lazım üzerinde 3B hino motor vardı birde kendisi turbo takmıştı yani motor 3BT turbo mükenmel bir motor olmuştur 3b motor gürültülüdür...
Ynt: Çok Fazla Bilinmeyen Kamp Yerleri
Doğayı korumak kamp yerlerini birbirimizden saklamakla olacaksa doğayı ne kadar çok iyi koruduğumuz aşıkar ;D ;D
Ynt: Dısco 1 Tdı İçin Korkularımı Giderirmisiniz
Disko 1 300 tdi
G.Vitara 2.0
doğru karşılaştırmamı bir araç benzinli diğer araç dizel ikisininde avantajları dezavantajları var dizel 300 tdi 10 -12 litre mazot yakar eğer kaçak göçek yanık yağ falan yakmazsanız mazot 4600-4700 lerde geziniyor...
Ynt: Komprosorlu Buzdolabı 12 Ve 24 Volt İle Calışır
iş yeriniz nerde acaba internet adresiniz fotolarla araç buzdolapları ebatlarına göre fiyatlarını liste olarak yazarsanız daha iyi olur.
Ynt: Suzuki Grand Vitara 2.0 Jlx-al Hakkinda Yardim...
son kasa vitaralarla malesef.. ne tür yada nasıl offrod yapmayı düşünüyorsunuz bilmem ama dağ bayır gezerim derseniz offrodd hafif belki olabilir ama asla ilerisi olmaz bir alt kasalar var onları düşünün derim
Ynt: Liberty 2.8 Crd Getle Yükselte
kendi adıma get yükselmişini hiç görmedim kitle yükseltilmişinide bir kaç yerde gördüm ama yinede en iyisi yükseltme kitini bulursanız onunla yapın fiyat konusunuda bir yere bırakın bu işle ugraşacak iyi ve deneyimli usta bulmanız lazım olmaz diye birsey yok...
Evet baya maceralı bir yolculuk olmuş ama aracın çok bilmişlik yapmayayım ama lastıklerinde bir sorun var yoksa rahatça gidebilecek araç ve deneyimli şöför yanılmıyorsam mert kullanıyor aracı