Arama sonuçlarınız

1. simurg2

Bolkarlar Karagöl

Ynt: Bolkarlar Karagöl Güzel fotolar paylaşım için teşekkürler.

2. simurg2

Kamp Sobası (el Yapımı)

Ynt: Kamp Sobası (el Yapımı) Fotolardan gördüm aynı çadırı bende hala kulanmaktayım
  3. simurg2

Kamp Sobası (el Yapımı)

Ynt: Kamp Sobası (el Yapımı) Güzel bir çalışma paylaşım için teşekkürler.

4. simurg2

Kocaeli'ndeki '87 Bj75 Hakkında Bilgisi Olan

Ynt: Kocaeli'ndeki '87 Bj75 Hakkında Bilgisi Olan aracın önceki sahibi ahmetçepni kardeşimizdi araç kendinde iken tam donanımlı idi ama şu an ne durumda bakmak lazım üzerinde 3B hino motor vardı birde kendisi turbo takmıştı yani motor 3BT turbo mükenmel bir motor olmuştur 3b motor gürültülüdür...
  5. simurg2

Çok Fazla Bilinmeyen Kamp Yerleri

Ynt: Çok Fazla Bilinmeyen Kamp Yerleri Doğayı korumak kamp yerlerini birbirimizden saklamakla olacaksa doğayı ne kadar çok iyi koruduğumuz aşıkar ;D ;D

6. simurg2

Syncro Kia Besta

Ynt: Syncro Kia Besta syncro kendini ispat etmiş yaptıkları yapacaklarının temınatı olan bir araç araç ön arka kilitli bu bile yeterli bence

7. simurg2

Syncro Kia Besta

Ynt: Syncro Kia Besta tartışmasız Syncro t3
  8. simurg2

Dikkat....! Bu Bir Uyarıdır..

Ynt: Dikkat....! Bu Bir Uyarıdır.. Uyarınız için teşekkürler.
  9. simurg2

dısco 1 tdı için KORKULARImı giderirmisiniz

Ynt: Dısco 1 Tdı İçin Korkularımı Giderirmisiniz Disko 1 300 tdi G.Vitara 2.0 doğru karşılaştırmamı bir araç benzinli diğer araç dizel ikisininde avantajları dezavantajları var dizel 300 tdi 10 -12 litre mazot yakar eğer kaçak göçek yanık yağ falan yakmazsanız mazot 4600-4700 lerde geziniyor...

10. simurg2

Komprosorlu Buzdolabı 12 Ve 24 Volt İle Calışır

Ynt: Komprosorlu Buzdolabı 12 Ve 24 Volt İle Calışır iş yeriniz nerde acaba internet adresiniz fotolarla araç buzdolapları ebatlarına göre fiyatlarını liste olarak yazarsanız daha iyi olur.

11. simurg2

Suzuki Grand Vitara 2.0 Jlx-al Hakkinda Yardim...

Ynt: Suzuki Grand Vitara 2.0 Jlx-al Hakkinda Yardim... son kasa vitaralarla malesef.. ne tür yada nasıl offrod yapmayı düşünüyorsunuz bilmem ama dağ bayır gezerim derseniz offrodd hafif belki olabilir ama asla ilerisi olmaz bir alt kasalar var onları düşünün derim
  12. simurg2

Otomatik Tenteli Kamp Çadırı

Ynt: Otomatik Tenteli Kamp Çadırı Fiyat 500 tl yazıyor yanlış anlamayın ama bana fiyat baya fazla geldi :o :o :o :o :o

13. simurg2

Doğu Karadeniz Yaylaları 09-16 Eylül 2010

Ynt: Doğu Karadeniz Yaylaları 09-16 Eylül 2010 Neden olmasın kardeş ;) ;)
  14. simurg2

Doğu Karadeniz Yaylaları 09-16 Eylül 2010

Ynt: Doğu Karadeniz Yaylaları 09-16 Eylül 2010 Şimdi tekrar fotolara baktımda ne gezmişiz be .... tekrar zamanı geldimi ne ?
  15. simurg2

Samuraim Artık Daha Güçlü

Ynt: Samuraim Artık Daha Güçlü Dehşet olmuş elinize sağlık bir sorum olacak bir samuraiye bu işlemi yapmak neye mal oluyor .

16. simurg2

Liberty 2.8 Crd Getle Yükselte

Ynt: Liberty 2.8 Crd Getle Yükselte kendi adıma get yükselmişini hiç görmedim kitle yükseltilmişinide bir kaç yerde gördüm ama yinede en iyisi yükseltme kitini bulursanız onunla yapın fiyat konusunuda bir yere bırakın bu işle ugraşacak iyi ve deneyimli usta bulmanız lazım olmaz diye birsey yok...
  17. simurg2

17 Kasım Bolu/abant Zirveleri Gezi

Ynt: 17 Kasım Bolu/abant Zirveleri Gezi Cevdet bey güzel gezi güzel fotolar elerinize sağlık
  18. simurg2

Ohhroad Grubu 20013-2014 Sezon Açılışı

Ynt: Ohhroad Grubu 20013-2014 Sezon Açılışı Etap baya iyimiş fotolar için elinize sağlık .

19. simurg2

Gezenbilir Land Rover Buluşması Görselleri (7 - 8 Aralık 2013)

Güzel fotolar harika bir manzara elinize sağlık
  20. simurg2

Gezenbilir Land Rover Buluşması Görselleri (7 - 8 Aralık 2013)

Evet baya maceralı bir yolculuk olmuş ama aracın çok bilmişlik yapmayayım ama lastıklerinde bir sorun var yoksa rahatça gidebilecek araç ve deneyimli şöför yanılmıyorsam mert kullanıyor aracı

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,631
Kayıtlı Üye Sayımız
166,926
Kaydolan Son Üyemiz
ONUR AYGÜN

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR