Arama sonuçlarınız

1. simurg2

Gezenbilir Land Rover Buluşması Görselleri (7 - 8 Aralık 2013)

Aracı devrilen arkadaşa geçmiş olsun umarım önemli bir şey yoktur.

2. simurg2

Dacia Duster 4x4 Yükseltme Bf At / Hr Yay 5cm

Ynt: Dacia Duster 4x4 Yükseltme Bf At / Hr Yay 5cm Tam olarak uygulanan yükseltme get lemi yoksa kitlemi yoksa ikisi bir aradamı bıraz açıklarmısınız işlem nasıl yapıldı yada yapılabilir aynı aracı olan arkadaşlara yardımcı olmuş olursunuz paylaşımınız için teşekkürler.
  3. simurg2

Yeni Araç...190hp 320nm Tork..3900cc V8..86 Model Orjinal İngiliz Def 110

Ynt: Yeni Araç...190hp 320nm Tork..3900cc V8..86 Model Orjinal İngiliz Def 110 Aracınız hayırlı olsun aracı ilk gümrükten çıktığındada gezenbilirde yada sahibindende görmüştüm 3,5 karbiratörlü v8 idi sonra üzerine 3,9 v8 takılınca iyice tadından yenmez bir araç olmuştur ilanlarda takip ettiğim...

4. simurg2

Alibaba Com Hk.

Ynt: Alibaba Com Hk. Parasal olarak belli limiti aşmayan ürünler 15-20 günde geliyor kendim şişme mat siparşim oldu 15-20 günde elime ulaştı bence alışveriş edilebilir.
  5. simurg2

Arac Ustunde Ev

Ynt: Arac Ustunde Ev en boy ebatlar ne kullanılan malzemeler ne açıklarsanız daha iyi olur ayrıca çalışmanız güzel olmuş devamını bekliyoruz.

6. simurg2

Pazar Uludağ

Ynt: Pazar Uludağ Yaptığınız rotanın gps kayıtları varmı varsa rica edebilirmiyim rotaya maps te baktım takıp ediliyor ama çatallaşan yollarda var

7. simurg2

Pazar Uludağ

Ynt: Pazar Uludağ Paylaşım için teşekkürler aynı rotayı yapmak istiyoruz arkadaşlarla araç yolu durumu nasıl taşlık ve kötü olduğunu duymuştum hala öylemi kilimli göl kenarında çadır kurup kamp atılabilir mı cevabınız için şimdiden teşekkürler .
  8. simurg2

İncelenip Satınalınmayan Boş Panelvanlar

Ynt: İncelenip Satınalınmayan Boş Panelvanlar Güzel bir fikir bakalım ne kadar karşılık bulacak ::)
  9. simurg2

Satılık Pw 150 4x4 Çift Kabin

Ynt: Satılık Pw 150 4x4 Çift Kabin üzerindeki motor 250 lik doçların üzereindeki 2500 cc lik perkins motor perkins 3800 cc bir motoru bu kasalarda yok bildiğim kadarıyla zaten 60 kw de yaklaşık 80 beygire denk geliyor .

10. simurg2

Kano Yapımı İçin Kontraplak Temini

Ynt: Kano Yapımı İçin Kontraplak Temini Kolay gelsin fotoları bekliyoruz.

11. simurg2

2004 grand vitara 2.0 otm..

Ynt: 2004 Grand Vitara 2.0 Otm.. Birde rampada bayılma olayı evet var ama çözümü vites kolunda vites değiştirirken bastığımız bir düğmenin altında bir küçük düğme daha var araç rampada sürekli vites küçültüp yükseltiyorsa manuel olarak bu düğme sayesinde düğmeye basarak aracı sapıt 4000-4500...
  12. simurg2

2004 grand vitara 2.0 otm..

Ynt: 2004 Grand Vitara 2.0 Otm.. Kendi adıma 2004 model otomatik grand vitaraya iki yıldır binmekteyim araç yapılı (becce 3,5 kıt 225x75x16 mt lastık spesır vinç arkada yüzdeyüz becce kilit var ) LPG ile en sorunsuz araçlardan biri arazide ve uzun yolda kulandım henüz ne arazide ne asfaltta...

13. simurg2

toyota hilux mu suzuki vitara ki

Ynt: Toyota Hilux Mu Suzuki Vitara Ki İki aracı kıyaslamak bence yanlış olur aracın biri tek kapı vitara diğeri hilüx çift kabın elmayla armut demiyeceğim erikle şeftalı kıyaslaması gibi bir şey o yüzden ne yazılsa boş olur.
  14. simurg2

Alınık 2000-2001 5k Vitara...

Ynt: Alınık 2000-2001 5k Vitara... aracı tanımam iyi de demem kötüde demem ama ben olsam şanzıman motor elden geçmiş nasıl yapılmış bilmeden uzak dururdum
  15. simurg2

Dacia Duster Ironman4x4 45mm Yükseltme Kiti Huma Oto'da Satışta

Ynt: Dacia Duster İronman4x4 45mm Yükseltme Kiti Huma Oto'da Satışta Güzel haber gerçi fiyat biraz yüksek ama tek ve ilk olmasının alıcı için dezavantaj satıcı için avantaj durumu

16. simurg2

Off Road Ve Kampa Hazır Araç

Ynt: Off Road Ve Kampa Hazır Araç Siteden mi kaynaklı fotolar gözükmüyor bilginize
  17. simurg2

2004 Vitara Şnorkel Bulamıyorum..yardım..

Ynt: 2004 Vitara Şnorkel Bulamıyorum..yardım.. Malesef yok bilen varsa haber versin bir ara 299 tl ye vardı kaçırdık sonra 750 -650 fiyat çıkardılar .
  18. simurg2

Yılın İlk Açılış Kampımız Saroz Uzunkum :)

Ynt: Yılın İlk Açılış Kampımız Saroz Uzunkum :) Aynen koltuklar ve çadır ev konforunda :)

19. simurg2

Resimler Görünmüyor.

Ynt: Resimler Görünmüyor. Aynı sorun bendede var umarım festival dönüşü haledilir.
  20. simurg2

Kutupayısına Yeni Salomonlar Geldi ! Fiyatlar Çok Uygun

Ynt: Kutupayısına Yeni Salomonlar Geldi ! Fiyatlar Çok Uygun Hep aynı senaryo marka takıntınız yok ise http://urun.gittigidiyor.com/giyim-aksesuar/clorts-3b008-2-erkek-yuruyus-ve-soguk-ortam-gm-85331430 aynı ayakkabıyı aldın çok kaliteli ve uygun fiyat bence kaçırmayın

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,631
Kayıtlı Üye Sayımız
166,926
Kaydolan Son Üyemiz
ONUR AYGÜN

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR