Arama sonuçlarınız

1. kapadokya

Kapuzbaşı Şelaleleri, Barazama, Hacer Ormanları Kamp, Trekking ( 3 Gün 2 Gece)

1. GÜN 24 Ağustos 2013 Cumartesi 1,5 aylık bir aradan sonra kendimizi tekrar doğaya atmak istiyorduk. Daha önce Hacer Ormanı’na gitme planımız vardı. Önce bu yolculuğumuzla ilgili araştırmalar yapmış, buraya ulaşmak için rotalar belirlemiştik. Hacer Ormanları hakkında internet...

2. kapadokya

Aladağlar Trekking

Ynt: Aladağlar Trekking Yüksek irtifalarda yürüyüş yapıldığı için diğer ortamlardan daha kısa sürede ve derin şekilde güneş yanıkları oluşmaktadır. Esmerleşme, bronzlaşmadan ziyade bir yanma söz konusu olmaktadır. Bunun için yanınızda geniş çevreli bir şapka ( yüzü, enseyi koruyacak...
  3. kapadokya

Aladağlar Trekking

Ynt: Aladağlar Trekking Yanınıza mutlaka baton alın. Patika alanlarda çıkış ve inişlerde dengenizi sağlamanıza, yükün bir kısmının kollara binmesine yardımcı olur. Baton kesinlikle bir aksesuar değil, gerekliliktir.

4. kapadokya

Aladağlar Trekking

Ynt: Aladağlar Trekking Merhabalar, Günlüklere ek olarak bir kaç noktaya daha değinmek isterim. GPS için için Iphone App Store dan Wikiloc uygulamasını indirdim. Ücretli versiyonu 8-10 TL civarında. Wikiloc'tan indirdiğim rotayı artık Iphone dan takip etmeye hazır hale getirdim...
  5. kapadokya

Gezenbilir Nevşehir Grubu

Ynt: Gezenbilir Nevşehir Grubu Ad - Soyad: Turgay YAĞMUROĞLU Doğum Tarihi Ve Yeri: 1968 - KOZAKLI Memleket:NEVŞEHİR Semt: MERKEZ İlgi Alanı: DOĞA, TARİH, TREKKİNG, WEB, EĞİTİM Not: Hafta sonları vadi yürüyüşleri, hafta içi nitelikli eğitim için çalışmalar.

6. kapadokya

Trekking Sevenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Trekking Sevenlerin Tanışma Platformu Merhabalar. Sabah erken başlayıp öğle saatlerinde bitirilen bir vadi yürüyüşünden sonra sitenizle tanıştım. Nevşehir Merkez'de görev yapan 20 yıllık bir sınıf öğretmeniyim. 40 yaşındayım. Çalışma yaşamından ve kişisel internet sitem için çalışmalar...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,631
Kayıtlı Üye Sayımız
166,926
Kaydolan Son Üyemiz
ONUR AYGÜN

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR