Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Navara Kullananlar
geçmiş olsun doğuş abi :)
önceki araçta (skystar SSS ) kaput üzerinde rüzgarlık dediğimiz zımbırtımız vardı pathfindera bulamıyorum bir türlü hep navaraya uygun var ;D
şu üründen
ayrıca bu cam üstü spoilerde gerekli ama ülkemizde bulunmuyor sanırım nereden temin...
merhaba arkadaşlar Yusuf abi araç güzelmiş hayırlı olsun :) Şu Test Mode olayını pathfinder da denedim fakat ya ben beceremedim yada pathfinderda olmuyor ;D
şu test olayı güzelmiş sadece ibreler sona dayansa iyi palavralar uydururuz ;D şaka bi yana bizim pathfinder dada oluyormu acaba denemek lazım ;D
Geçmiş Olsun abi nazar değdi gercekten arabaya :) Allah daha beterinden saklasın . Tolga Abi Kıyıköy Taraflarına Bende Gidiyorum Fakat Kastroya Hiç Uğramamıştım Kafama Yattı Sonbahar bi gelsin Listeme ekledim kastroyu ;D
ben sadece off road tan sonra altındaki çamurları yok edecek kadar su tutuyorum ve her su birikintisinden geçiyorum gibi o yüzden sorun çıkmaz umarım :)