Arama sonuçlarınız

1. A

2008 Nissan Pathfinder Off Road Hazırlıklarına Başlandı

Ynt: 2008 Nissan Pathfinder Off Road Hazırlıklarına Başlandı teşekkür ederim :) hayır hilux ı ben çekiyordum o fotografta :)

2. A

Navara Kullananlar

Ynt: Navara Kullananlar ortalık bayağı karışmış burada :-\ yalnız şöyle bir durum var ister 50 senelik sanayi bilgili bir kişi olsun ister öğrenci bir insanın aracını kendisinden başka kimse iyi tanıyamaz biraz mantık işi ama küçümsemekte olmuyor ne kadar bilgili olursak olalım hepimizin...
  3. A

Navara Kullananlar

Ynt: Navara Kullananlar gerçektende güzel bir alete benziyor farklı rotalar peşinde koşarız artık ;D Tolga abi PM kutusuna attım linki ;D

4. A

Navara Kullananlar

Ynt: Navara Kullananlar abi şöyle açıklayayım ;D İlk önce 3 '' sabit yükseltme olacak sonrada havalı kitlerden takılacak 3 '' sabit olacak ve istendiğinde tek bir tuşla extra olarak 3'' inc daha yükselecek biraz araştırdım buldumda fakat düşünüyorum şu anda ;D
  5. A

Navara Kullananlar

Ynt: Navara Kullananlar aklımdan güzel şeyler geçiyor açıkçası 3'' sabit +3 '' havalı yükseltme toplam 6 '' yükseltme olacak şekilde bakalım düşünme aşamasındayız :)

6. A

ADANOFF; Karataş Batık Gemi Sahili - Kum ve Çamur Banyosu Görselleri (27 Mart 2010)

Ynt: ADANOFF; Karataş Batık Gemi Sahili - Kum ve Çamur Banyosu Görselleri (27 Mart 2010) güzel bir gezi olmuş paylaşım için teşekkürler :)

7. A

2008 Nissan Pathfinder Off Road Hazırlıklarına Başlandı

Uzun bir süre düşündükten sonra artık yavaş yavaş modifikasyonlara başladık buyrun fotoğraflar :) ilk hali Yeni pabuçlarımız :D :D Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with...
  8. A

Navara Kullananlar

Ynt: Navara Kullananlar bana arkadas olacaksın sanırım doğuş abi ama insan pek fazla bir şey yapamıyor pathfinder'a ben yapacağım modifikasyonlarla türkiyede tek olacağım sanırım hayırlısı :)
  9. A

TOYOTA Hılux 2.5 Adventure Modifikasyonu

Ynt: TOYOTA Hılux 2.5 Adventure Modifikasyonu merakla takip ediyorum :)

10. A

Pajero Evolution

Ynt: Pajero Evolution Maşallah Kürşad abi merakla takipteyim :D

11. A

Navara Kullananlar

Ynt: Navara Kullananlar ben istanbulda okulların tatil olması için dua ediyorum ;D
  12. A

Navara Kullananlar

Ynt: Navara Kullananlar vinç olarak warn tavsiye edermisiniz 3 ton kapasiteli ;D

13. A

Navara Kullananlar

Ynt: Navara Kullananlar bazende bu arabaya nasıl yapıyorsun bunları vs vs ehliyetten çok araç hakkında konular ön planda oluyor ;D
  14. A

Navara Kullananlar

Ynt: Navara Kullananlar orman yollarına giriyorum bi sorun cıkmasın diye bu seferde karsıma jandarma çıkıyor topraktada rahat yok ;D
  15. A

Navara Kullananlar

Ynt: Navara Kullananlar 1.5 sene kadar ;D

16. A

Navara Kullananlar

Ynt: Navara Kullananlar tekrardan gecmis olsun tolga abi ;D ben fazla abartmayı düşünmüyorum zaten aklımda ehliyet aldıktan sonra jimny projesi var pathfinder idarelik sonucta babama ait artık kendi ne kadar abartır bilemem ben şimdilik bu kadarıyla yetineceğim asıl bomba jimny alınca ;D
  17. A

Navara Kullananlar

Ynt: Navara Kullananlar snorkel takılacak fakat su camurlugun delinmesine dayanamayacağım :P yükseltme işini ilk olarak Get (kaba tabirle takoz ;D) ile düşünüyorum sonradan özel kit ile yükselteceğim ;D
  18. A

Navara Kullananlar

Ynt: Navara Kullananlar geçen sanayide soruştururken 1-2 adet numune inceledim ve arkadaşım ''bu seferde arabaya soba borusumu takıcaksın millet deliye hasret biz akıllıya '' diyerekten laf sokma görevini başarıyla yerine getirdi o soba borusunu takıp boğazı geçicem dediğimde ise senden...

19. A

Off Roadçu Duster

Ynt: Off Roadçu Duster nedir bu duster polemiği yahu kendinize gelin arkadaşlar tamam duster emsallerine göre başarılı bir araç fakat abartılmamalı bence forumun her yanında duster tartışılıyor tamam anladık güzel araç hafif off road şartlarındada gayet başarılı ama lütfen ABARTMAYALIM . .
  20. A

Navara Kullananlar

Ynt: Navara Kullananlar ;D snorkel olarak ne önerirsiniz safari taktırsam iyi olurmu ;D

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,631
Kayıtlı Üye Sayımız
166,926
Kaydolan Son Üyemiz
ONUR AYGÜN

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri