Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Navara Kullananlar
ortalık bayağı karışmış burada :-\ yalnız şöyle bir durum var ister 50 senelik sanayi bilgili bir kişi olsun ister öğrenci bir insanın aracını kendisinden başka kimse iyi tanıyamaz biraz mantık işi ama küçümsemekte olmuyor ne kadar bilgili olursak olalım hepimizin...
abi şöyle açıklayayım ;D İlk önce 3 '' sabit yükseltme olacak sonrada havalı kitlerden takılacak 3 '' sabit olacak ve istendiğinde tek bir tuşla extra olarak 3'' inc daha yükselecek biraz araştırdım buldumda fakat düşünüyorum şu anda ;D
aklımdan güzel şeyler geçiyor açıkçası 3'' sabit +3 '' havalı yükseltme toplam 6 '' yükseltme olacak şekilde bakalım düşünme aşamasındayız :)
Uzun bir süre düşündükten sonra artık yavaş yavaş modifikasyonlara başladık buyrun fotoğraflar :)
ilk hali
Yeni pabuçlarımız :D :D
Uploaded with ImageShack.us
Uploaded with...
bana arkadas olacaksın sanırım doğuş abi ama insan pek fazla bir şey yapamıyor pathfinder'a ben yapacağım modifikasyonlarla türkiyede tek olacağım sanırım hayırlısı :)
tekrardan gecmis olsun tolga abi ;D ben fazla abartmayı düşünmüyorum zaten aklımda ehliyet aldıktan sonra jimny projesi var pathfinder idarelik sonucta babama ait artık kendi ne kadar abartır bilemem ben şimdilik bu kadarıyla yetineceğim asıl bomba jimny alınca ;D
snorkel takılacak fakat su camurlugun delinmesine dayanamayacağım :P yükseltme işini ilk olarak Get (kaba tabirle takoz ;D) ile düşünüyorum sonradan özel kit ile yükselteceğim ;D
geçen sanayide soruştururken 1-2 adet numune inceledim ve arkadaşım ''bu seferde arabaya soba borusumu takıcaksın millet deliye hasret biz akıllıya '' diyerekten laf sokma görevini başarıyla yerine getirdi o soba borusunu takıp boğazı geçicem dediğimde ise senden...
Ynt: Off Roadçu Duster
nedir bu duster polemiği yahu kendinize gelin arkadaşlar tamam duster emsallerine göre başarılı bir araç fakat abartılmamalı bence forumun her yanında duster tartışılıyor tamam anladık güzel araç hafif off road şartlarındada gayet başarılı ama lütfen ABARTMAYALIM . .