Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Navara Kullananlar
abi sen sökmesende doğa ana onu sökecektir merak etme ;D şaka bir yana onu söküp demirden şasiye bağlı bir basamak yaptırmanı öneririm ;)
istanbula asfalttan en fazla 150 km olan bir yer arıyorum şu an fakat ehliyet olunca o alternatifleride göz önünde bulunduracağım tabiki teşekkür ederim
bende bu aralar orman yollarını kullanmaya başladım özellikle iğneada istanbul arası çeşitli parkurlar arayışı içerisindeyim malum ehliyet olmadığında fazla asfaltta dolaşmamak lazım ;D
Ynt: Araç mı ? Lastik Mi ?
çok garip açıkçası ben nissan pathfinderda bu lastikleri kullanıyorum fakat son derece memnunum traktörlerin geçtiği hatta azda olsa zorlandıkları yerlerde takılmadan geçebiliyorum :-\
ben MT lastiklerle hiç zorlanmadan traktörün gectigi yerlerden geçtim şu anlık bir problem yok ancak nedense gecenlerde off roadtan sonra kayıs koparttı velet ;D şimdi sırada vinç ve yükseltme var benimde ;D
Biri çamurmu dedi ;D Doğuş abi hoşgeldin forumumuza girmeyeli baya değişiklik olmuş. Bu zaman içerisinde bende boş durmadım tabiki buyrun fotoğraflar ;D
ilk hali
Yeni pabuçlarımız :D :D
Uploaded with ImageShack.us
Uploaded with ImageShack.us...
Ynt: Karda İniş
Araçta michelin latitude hp 4 mevsim lastikleri takılı 265/65/17 ebatlarında. Ama depomda saklamak üzere 1 set MT tipi lastik arayışına girdim. Memnunluk konusuna gelirsek 2 senedir kullanıyorum pathfinderı. Yazları kumda gömülmüşlüğümde olmuştur kışları ise karda saplandığım...
Ynt: Karda İniş
Aynı araçtan bende kullanıyorum geçen sene bayağı denemiştim bu olayı ;D Aracın 4LO konumunda olması gerekiyor tabiki 4LO konumuna geçerken vitesin N konumunda olmasına dikkat etmemiz gerekiyor vites triptonic modunda 1.viteste kontrollü olarak fren ve gaz kullanmanızda yarar...
Ynt: Faruk Ağabey'i ( THE FARUK) Kaybettik...
haberi şimdi duydum ve inanamadım gerçekten bütün gezenbilir ailesinin başı sağolsun tanıyan tanımayan bütün gezenbilir üyelerinin abisiydi faruk abimiz allah rahmet eylesin geride kalanlara sabır versin :'( :'( :'(
Ynt: Büyükçekmece Civarında Off-Road Yapmak İsteyenler?
Bende esenkentteyim fırsat buldukça çevremizdeki parkurlarda bazı atraksiyonlar yapabiliriz hafiften karda başladı ;D