Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Söylemek İstediğim Çok Şey Var...lütfen Söylememe İzin Verin.
Sayın turbolinea eski bir atasözü var ve yatta ben atasözü diye biliyorum... :)
Bir insanın babasının fakir olması kendi suçu değildir fakat kayınpederinin fakir olması kendi suçudur. En temizi zengin bir kız bulup evlen bak...
Ynt: Kış Uludag Planı
merhaba sayın talataytun..
Uludağda karavanla gecelemek yasaktı en son ama şimdide değiştimi bilmiyorum .
Gezi amaçlı girebiliyorsunuz fakat gecelemek için izin vermiyorlar kapıdan girerken soruyorlar haberiniz olsun..
Ynt: Mondial Rs151 Toplama Ve Yan Çanta Yapımı
Bu şekilde gömme bir sinyal olabilir...
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-aksesuar-tuning-motosiklet-gomme-led-sinyal-racing-sinyal-ucretsiz-kargo-139058122/detay
Sırada yapılması gerekenler....
1)Fırın boya
2)Sinyaller kapandığı için tehlike olmasın diye uygun yerlere sinyal takıcam (sonuçta motorlara trafikte saygı sıfır olduğu için )
3)İçerisindeki malzemeler ses yapmasın diye 6mm K-FLEX izolasyon ile...
merhaba ali bey onu bende yaptıktan sonra fark ettim ama artık çok geçti :( neyse bir müddet kullanalım bakalım zaten çokta geniş oldu oda bir eksi yönü.. Biraz deforme olsun da yenisinde bu uyarıları dikkate alıcam :) bir nevi buda ders...
İlginiz ve hatırlatmanız için teşekkür ederim aklıma gelmemişti :) iyi oldu aslında kauçuk izolasyon malzemesi var elimde onlardan yapabilirim motora değen kısmına iyide olur... Acaba içinedemi yapsam hem biraz mukavemet kazandırırız hemde...
Ynt: Dağcılık Kulüp, Eğitim Vs
İstanbulda bir çok kulup var bir çoğuda aktif olarak faaliyet yapıyorlar.
Buda listesi biraz internetten araştırma yaparak hangisi siz uygunsa onlarla iletişim kurabilirsiniz.
konuyu istanbuldan arkadaşlarımız/abilerimiz fark ettiklerinde onlarda size yardımcı...
Rica ederim ben bursada ZİRVE DAĞCILIK derneğinin üyesiyim ama aynı zamanda AKUT BURSA ile faaliyetlere katılıyorum.
İstanbulda size ZİRVE ve AKUTA katılabilirsiniz.
Zirve Dağcılık İstanbul Şube
Şevket Aktalay İzci Okulu
Tophanelioğlu Caddesi Validebağ Korosu...
Ynt: Motorunuz Nedir?
Bende yazayım bari :) benim motorumda onun bir adı var KIRIKBEL mondial RS151 :)
Buda yapım aşamaları :)
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=98364.0
Dağcılığa başlamak istiyorsanız ilk önce bir dağcılık kulübüne üye olmanız onlarla beraber günü birlik yürüyüşlere katılmanız gerekmektedir. (yani kendinizi tanımanız açısından). Zaten üye olup toplantılarına ve organizasyonlarına katıldıkça açılan dağcılık...