Arama sonuçlarınız

1. mountaineer16

Yeni Aracim Tata Xenon 4x4

:D yok abi arkadaşla iddaya girdik bu araba satılmaz filan dedi. 1 haftalıgına koydum yarın kaldırcam ilanı :)

2. mountaineer16

herhalde arazi deneyimim başlamayacak bugün servise gittim 4x4 sistemi hakkında pek bir bilgim yoktu. hem onu öğreneyim hemde şu arıza ışıkları neden yanmış diye tekrar sorayım dedim.. Meyersem benim araç 4x4 e hiç geçmemiş geçmiyormuş. bu resimdeki parçanın bozuk olduğunu söylediler...
  3. mountaineer16

aslında konfor olayı araca kol dayama takılırsa bir nebze düzelecek gibi duruyor. şuanda sandalyede oturur gibi hissediyorum. araç hakkında şunu söylemek gerekirse motor commonrail euro4 jaguar motoru, şanzıman getrag, arazi borgwerner, diffler salisbury (dana 44) arka diff te lsd kilit var...

4. mountaineer16

5. mountaineer16

arkadaşlarım abilerim. aracımla yaklasık 2 haftadır yollardayım yakıtı daha önce kullandığım navaranın çok çok altında. konfor ve yol tutuşu olarak navaranın eline su bile dökmez o ayrı... :) hafta sonu ufak bir dere geçişi yaptım 4x4 arıza ışığı yanı ama araç 4x4 modunda çalışmaya devam etti...

6. mountaineer16

Eyvallah parasina göre iyi gibi duruyor bakalim kullandıkça gorucez. :)

7. mountaineer16

İyi dilek ve temennileriniz için hepiniz cok sağolun. Araci 17500 tlye aldim yaklasik 2000 tl gibide masrafi vardi kismetse çarşamba günü fehni muayneye sokucam. Sonra deneyimlerimi mutlaka paylasirim..
  8. mountaineer16

Arkadaslarim abilerim yeni aracim tata xenon 4x4 2011 model 47 bin km de aracimi kayseriden aldim yaklasik 1 senedir ahirda kalmis lastiklerini bile sökmuşler takozlar üstündeydi. Bursaya tek marşla getirdim. Çok şükür... :) pazartesi gunu muayneye sokup aktif olarak kullanmaya basliycam kısmetse...
  9. mountaineer16

Kiralık Karavanla Bir Hafta......

Ynt: Kiralık Karavanla Bir Hafta...... buda benim sarı kafam oğlum DORUK.... Ablasının aynısı onun izinden gidiyor...

10. mountaineer16

Ynt: Kiralık Karavanla Bir Hafta...... Bu arada ufaktan çocuklarımdan bahsedeyim ona göre bana yer önerirseniz sevinirim... kızım NEHİR 3,5 yaşında şimdiye kadar 2 tane anaokulundan kovulduk düz duvara tırmanıyor.... Böyle bir hiper aktiflik yok. denize bayılıyor ve çok iyi bir yüzücüdür...

11. mountaineer16

Ynt: Kiralık Karavanla Bir Hafta...... buda yol güzergahım böyle bir yol çizdim kafama göre ama 1 hafta nerelere gitmeliyim bana önerileriniz nelerdir.? buda yol haritası linki ...
  12. mountaineer16

arkdaşlarım abilerim hepinizi selamlarım bu vesile ile Ramazan'ınızı tebrik eder hepimizin bayrama sevdikleriyle ulaşmasını temenni ederim... Bayramın 3. günü kısmetse askerden arkadaşım abim gibi sevdiğim fatih abimin düğüne kiraladığım karavan ile gitmeyi düşünüyorum. hatta icraata geçtim de...

13. mountaineer16

Arabayla Tek Başına Hatay'dan Posof, Gurcistan, Rusya Vladikavkaz Volgograd, Samara, Rostov Na Donu

Ynt: Arabayla Tek Başına Hatay'dan Posof, Gurcistan, Rusya Vladikavkaz Volgograd, Samara, Kazakistan yolunuzda bahtınızda açık olsun yaşar hocam.. sağsalim gidin gelin...
  14. mountaineer16

Yaz à Merhaba Kampı / Overland Turkey

Ynt: Yaz à Merhaba Kampı / Overland Turkey emre abi geziniz çok güzel olmuş yüreğinize sağlık.... fotolar harika olmuş... karadeniz gezinize Allah nasip kısmet ederse benide ekleyin bende gelmek isterim....
  15. mountaineer16

Yeni Doblo Karavan Yapımı Micro Camper

Ynt: Yeni Doblo Karavan Yapımı Micro Camper iyi günlerde kullanın rabbim kaza bela vermesin....

16. mountaineer16

L 200 Off Road Canavarının Adım Adım Modifiyesi

Ynt: L 200 Off Road Canavarının Adım Adım Modifiyesi ilginiz için teşekkür ederim iyi çalışmalar....
  17. mountaineer16

Ynt: L 200 Off Road Canavarının Adım Adım Modifiyesi selamlar.... Yedek aküyü ne için koydunuz faydası nedir?
  18. mountaineer16

Bize'de Nasip Oldu Sonunda :)

Ynt: Bize'de Nasip Oldu Sonunda :) hayırlı uğurlu olsun rabbim iyi günlerde kullanmayı nasip etsin...

19. mountaineer16

Uygun Fiyatlı Navara Full Box Satan

Arkadaşlarım abilerim uzun kasa navara için full box satan varmı? nereden bulabilirim 2. el 3.el fark etmez yeterki uygun olsun :)
  20. mountaineer16

Ynt: L 200 Off Road Canavarının Adım Adım Modifiyesi çok güzel bir çalışma oluyor kolay gelsin....

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,631
Kayıtlı Üye Sayımız
166,926
Kaydolan Son Üyemiz
ONUR AYGÜN

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri