Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlarım abilerimm...
Bir arkadaşım için en fazla 5-6 binliralık bir lada nivaya ihtiyacımız var sitede olup satmak isteyen biyerlerde gözüne ilişen varsa bana haber verirse çok sevinirim...
Saygılarımla Süleyman...
Ynt: Askerlik Hakkında Deneyim Ve Tecrübelerinize Ihtiyacım Var.
hakaret yok abi sadece Murat beyin söylediği şeyin hoş olmadığını ve özür dilemesi gerektiğini söylüyoruz o kadar. Yoksa murat bey astsubay ve uzmancavuşlara ettiği hakaretin dışında kimse kimseye hakaret etmiyor.
Hayy hayy dilim döndükçe açıklayım.. Sizin ilk arabanız nedir? ne alaka dersen söyle gireyim mevzuya. İnsanların ilk arabaları eskidir hani derler ya biraz direksiyonunu düzeltsin sonra daha iyisini alırız diye. işte olay budur...
Murat bey... Siz hiç konservatuarın önünden geçtinizmi? bakın astsubayımız o okulu bitirmiş...! Helal olsun komutanım yüreğinize sağlık...
Murat bey... Siz Askerlik yaptığınıza eminmisiniz? çünkü bu anlattıklarınız tamamen şehir efsanesidir kulaktan dolma bilgilerdir. Askerde sopa yokmu var ama adam olmayana sopa var sen görevini adam gibi yaparsan kimse sana ne...
Kardeşim ben bu arkadaşımıza kesinlikle katılmıyorum. askerlik yapmak vatan için silah altına girmek onurdur. asker ocağı peygamber ocağıdır cennet kapısıdır. Bir erkek ne zaman adam olur biliyormusun kardeşim babası öldüğünde ve...
Vayy bende orda yaptım birinci tabur birinci bölükteydim... Allah yardımcın olsun kim ne derse desin aldırma sadece soğuk kanlı olmaya çalış yeter. hiç anlamıyorsun bile nasıl geliyo geçiyo ...
Ynt: Motosikletle Nordkapp'a Yolculuk
merhaba...
Çıkacağınız yolu yıllardır bende hayal etmişimdir Fakat imkanlar el vermediği için sadece takip etmekle yetindik.
Linki paylaştığım serkan söğüt nordkappa motoruyla gitmiş bir arkadaşımızdır.
kendisine facebook üzerinden ulaşabilir sormak...
Ynt: Satılık Nissan Navara
mesaj 1 satılık 1 yapıştır gitsin....
arkadaşım aracınızı satılık ilanlar sitesine verseydininiz burası araç satış yeri değil bir bilgi paylaşım forumudur...
Keşke ilk baştan forum kurallarını okumaya gayret etseydiniz...
Ynt: Dağa Çıkıcam Diyen Çocuğu Demir Sopa İle Döven Milliyetçi
2 hatta 3 tane demeyydin eydi :) çektin el bombasının pimini ; herkes siperde beklesin kimse kafasını çıkartmasın :)
Ynt: İlk Bahar - Yaz Çadır Yardımı
o paralara sıkıntısız stressiz türkiye'den daha güzel çadırlar alınabilir.
http://www.dogaspor.net/KAMPCILIK,LA_152-2.html#labels=171-2