Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Dağa Çıkıcam Diyen Çocuğu Demir Sopa İle Döven Milliyetçi
Vallahi iş yerimde bunalınca hiç gidip biraz hava alayım demiyorum açıyorum turbolinea bey efendinin mesajlarını ne sinir kalıyor stres. Sakinleştirici bir yapısı var... sağolun turbolinea bey...
aslında böyle insanlar için demir sopa fantezim daha farklı ama :) öle insanı demir sopayla dövmiycen. o demiri varya onu kişiye monte edicen diyer ucunuda ısıtıcan ellemesin elleyipte çıkartamasın diye .... of neyse :) diyemedim...
abi yemin ediyorum iş yerimde sesli bir şekilde kahkaha attımmm
mutlaka izleyin aynı böyle güldüm :):):):):):):)
http://www.youtube.com/watch?v=LBkI5Bj0KKg
laftan anlamayanın hakkın kötek kötekten anlamayının hakkı döşek tir. eline koluna sağlık dağa çıkacakmış anarşişt olcakmış :)
Ynt: Kaçkar Zirveden Ağrı Dağı Görünür Mü?
Evet o tırmanışta zirvede buluşmuştuk :) ben zaten kesinlike orasıdır diye bişey demiyorum :) benziyo veyatta ben benzetiyom:) :) tahsin abinin dediğide olabilir :)
Ynt: Kaçkar Zirveden Ağrı Dağı Görünür Mü?
yaklaşık 13-14 yıldır uludağdan istanbulu görmeye çalışırım yaz kış dahil şuana kadar ya 2 kere ya 3 kere görebilmişimdir. bence sizin istanbuldan gördüğünüz bursa giderken iznik gölünün orda gürle köyünün olduğu dağdır. ilk bakışta uludağa benzer ama...
Ynt: Kendi Micro Kamperini Yapanlar; Opel Compo Campervan (vkamil)
abi merhaba.izninizle birşey sormak istiyorum?
Aracınıza bağladığınız vantilatör nasıl bir vantilatör. bende böyle birşey yapmak istiyorum ama elektrik bilgim hiç olmadığı için soruyorum.
linkini vermiş olduğum vantilatörden 2...
Ynt: 125′lik Motorum İle Ege Turu (3200 Km)
sitenizdeki tüm yazılarınızı okudum sizi tebrik ediyorum bu ruhunuzu asla kaybetmeyin... allah kaza bela vermesin yolunuz açık olsun...
Ynt: Doblodan Motokaravana
Hocam selamlar.
bence karavan yapmak için alacaksanız doblo almayın onun yerine aynı fiyatlara daha büyük panelvanlar daha çok işinizi görecektir. He derseniz ki bende doblo var bunu karavan değilde bir iki gece kalmalık kamping aracı yapamıyım mı o zaman ilgi ile...