Arama sonuçlarınız

1. mountaineer16

Dağa Çıkacağım Diyen Çocuk

Ynt: Dağa Çıkıcam Diyen Çocuğu Demir Sopa İle Döven Milliyetçi Vallahi iş yerimde bunalınca hiç gidip biraz hava alayım demiyorum açıyorum turbolinea bey efendinin mesajlarını ne sinir kalıyor stres. Sakinleştirici bir yapısı var... sağolun turbolinea bey...

2. mountaineer16

Ynt: Dağa Çıkıcam Diyen Çocuğu Demir Sopa İle Döven Milliyetçi işte o arabaya laf etmeyecekti :) :) :)
  3. mountaineer16

Ynt: Dağa Çıkıcam Diyen Çocuğu Demir Sopa İle Döven Milliyetçi aslında böyle insanlar için demir sopa fantezim daha farklı ama :) öle insanı demir sopayla dövmiycen. o demiri varya onu kişiye monte edicen diyer ucunuda ısıtıcan ellemesin elleyipte çıkartamasın diye .... of neyse :) diyemedim...

4. mountaineer16

Ynt: Dağa Çıkıcam Diyen Çocuğu Demir Sopa İle Döven Milliyetçi abi yemin ediyorum iş yerimde sesli bir şekilde kahkaha attımmm mutlaka izleyin aynı böyle güldüm :):):):):):):) http://www.youtube.com/watch?v=LBkI5Bj0KKg
  5. mountaineer16

Kendi Micro Kamperini Yapanlar; Opel Compo Campervan (vkamil)

Ynt: Kendi Micro Kamperini Yapanlar; Opel Compo Campervan (vkamil) çok teşekkürler....

6. mountaineer16

Ynt: Kendi Micro Kamperini Yapanlar; Opel Compo Campervan (vkamil) elektrik işleri kaça mal oldu jel akü filan?

7. mountaineer16

Kiralık Def Aranıyor

Ynt: Kiralık Def Aranıyor Evet sayfalar açılmıyor? detayı nedir bu gezinin?
  8. mountaineer16

Ynt: Dağa Çıkıcam Diyen Çocuğu Demir Sopa İle Döven Milliyetçi laftan anlamayanın hakkın kötek kötekten anlamayının hakkı döşek tir. eline koluna sağlık dağa çıkacakmış anarşişt olcakmış :)
  9. mountaineer16

Kaçkar Zirveden Ağrı Dağı Görünür mü?

Ynt: Kaçkar Zirveden Ağrı Dağı Görünür Mü? Evet o tırmanışta zirvede buluşmuştuk :) ben zaten kesinlike orasıdır diye bişey demiyorum :) benziyo veyatta ben benzetiyom:) :) tahsin abinin dediğide olabilir :)

10. mountaineer16

Kaçkar Zirveden Ağrı Dağı Görünür mü?

Ynt: Kaçkar Zirveden Ağrı Dağı Görünür Mü? yaklaşık 13-14 yıldır uludağdan istanbulu görmeye çalışırım yaz kış dahil şuana kadar ya 2 kere ya 3 kere görebilmişimdir. bence sizin istanbuldan gördüğünüz bursa giderken iznik gölünün orda gürle köyünün olduğu dağdır. ilk bakışta uludağa benzer ama...

11. mountaineer16

Ynt: Kendi Micro Kamperini Yapanlar; Opel Compo Campervan (vkamil) abi merhaba.izninizle birşey sormak istiyorum? Aracınıza bağladığınız vantilatör nasıl bir vantilatör. bende böyle birşey yapmak istiyorum ama elektrik bilgim hiç olmadığı için soruyorum. linkini vermiş olduğum vantilatörden 2...
  12. mountaineer16

Ynt: Kendi Micro Kamperini Yapanlar; Opel Compo Campervan (vkamil) elinize kolunuza sağlık maşallahınız var yaa çok hızlı ilerliyorsunuz... :)

13. mountaineer16

Ynt: Kendi Micro Kamperini Yapanlar; Opel Compo Campervan (vkamil) hayırlı uğurlu olsun. Rabbim kolaylıklar versin...
  14. mountaineer16

125′lik Motorum İle Ege Turu (3200 Km)

Ynt: 125′lik Motorum İle Ege Turu (3200 Km) sitenizdeki tüm yazılarınızı okudum sizi tebrik ediyorum bu ruhunuzu asla kaybetmeyin... allah kaza bela vermesin yolunuz açık olsun...
  15. mountaineer16

Isı İzolasyonunda Ek Yersiz Kaplama Alınstech Poliüretan Köpük

Ynt: Isı İzolasyonunda Ek Yersiz Kaplama Alınstech Poliüretan Köpük hocam kolay gelsin. bu ürünün 1 m² fiyatı nedir? işçilik dahil?

16. mountaineer16

Atv Tavsiye

Ynt: Atv Tavsiye işte arazideki performansını görmek lazım bakalım bende biraz youtubedan izleyim nasılmış neymiş....
  17. mountaineer16

Atv Tavsiye

Ynt: Atv Tavsiye aynı durumdayız :) bende arayış içerisindeyim yani :)
  18. mountaineer16

Atv Tavsiye

Ynt: Atv Tavsiye Bu atv lerin 4x2 si arazide iş görmez ama değilmi 4x4 olursa daha iyi olmazmı ?

19. mountaineer16

Doblodan Motokaravana

Ynt: Doblodan Motokaravana Videoları görünce söylediğim herşeyi geri aldım.... :) doblodan karavan olurmuş :)
  20. mountaineer16

Doblodan Motokaravana

Ynt: Doblodan Motokaravana Hocam selamlar. bence karavan yapmak için alacaksanız doblo almayın onun yerine aynı fiyatlara daha büyük panelvanlar daha çok işinizi görecektir. He derseniz ki bende doblo var bunu karavan değilde bir iki gece kalmalık kamping aracı yapamıyım mı o zaman ilgi ile...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,631
Kayıtlı Üye Sayımız
166,926
Kaydolan Son Üyemiz
ONUR AYGÜN

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri