Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Ayakkabı/bot Tavsiyeleri-görüşleri
en son aldığım KEEN marka bir bot bursa doğaspordan aldım sahibi murat abi botu çok tavsiye etti bende aldım iyikide almışım bugüne kullandığım en iyi trekking botu şehirdede bir o kadar rahat incelemeni kesinlikle tavsiye ediyorum hem fiyatıda 300TL nin...
Ynt: Baofeng Uv-b5 Bursa Rölesi Hakkında Yardım
Rica ederim ilk baştan çok karışık geliyor (daha doğrusu ben çok zorlanmıştım) ama biraz kurcalayınca öğreniyor kolaymış diyorsun yani. umarım işinize yaramıştır. sormak istediğiniz bir şey olursa lutfen sakınmadan sorabilirsiniz?
Ynt: Baofeng Uv-b5 Bursa Rölesi Hakkında Yardım
aslında işin en temizi program kablosuyla pc den frekansları girmeniz imkanınız varsa o şekilde deneyin.
Telsizden röle bilgilerini girmek için Öncelikle 145.775 (mesela) frekansı girdikten sonra menü'de 13. sırada olan T-CTCS'i BURSA 145.775...
Ynt: Cekme Belgeli Defenderin Muayne Sorunu
Hocam ben kendi aracımda ruhsatta sondaki tek motor numarası eksik diye bir ton uğraştım. tüvtürkteki personelin insaniyetine bağlı allah yardımcınız olsun.
Ynt: Cinemaximum Sinema Bileti Kodu 7.5tl [ 31 Aralık 2014'e Kadar ]
Hocam Bursa'da sinema fiyatları 9 TL neden böyle bir riske girilirki? çok büyük bir fark ola eyvallah anlarım ama normal satış fiyatına yakınken şahsen ben güvenip almam...
Ynt: Termos İzolasyonu
yapı marketlerde filan varda büyük rulolar halinde satılır. fazlası işinize yaramaz büyük ihtimal.
estağfurullah ne yorgunluğu...
bir havalandırma firmasına gidip 30 cm kadar isteserseniz verebilirler. bulamazsanız bana ulaşın ben size göndereyim sorun olmaz.
altı içinde izolasyon malzememizde ölçüsünü alıp dairesel şekilde kesiyoruz sonuçta termosun dışarıyla olan bağlantısını maksimum seviyede kesmek.
termosumuz bu malzeme ile sardıktan sonra etrafını ben kalın bant kullandım ama elektrik bantı da olur bir güzel açık yer kalmayacak şekilde sarıyoruz.
daha sonra 9mm K-FLEX denen izolasyon malzemesinden kauçuk köpüğü olarak ta adlandırılıyor. Termosumuzun etrafını sarıyoruz.
Buda izolasyon malzemesi...
Arkadaşlarım daha öncede yaptığım yıllarca kullandığım en sonunda kaybettiğim termosumdan bir tane daha yaptım.
Termosun dağcılar kampçılar vs... için ne kadar önemli olduğu aşikardır... dağdayken ah bee çay olsada içsek diyeceğimize; hadi bi çay içelim demenin keyfi anlatılmaz tabiki :)
İlk...
Ynt: Koflach Degrem S Plastik Bot Hakkında Acil Yardım
şimdilik iyi ben çabuk terleyen bir insan olarak ayaklarımda çok terliyor bu yüzden çok soğuklarda üşütme olayı olurmu onu merak ediyorum. bakalım bu hafta sonu kısmetse onuda test edicem görücez..