Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Koflach Degrem S Plastik Bot Hakkında Acil Yardım
tavsiyeleriniz için teşekkürler ama bir hışımla gidip KOFLACH ARCTIS EXPE PLASTİK BOT aldım mesi çok hoşuma gitti tam bir ayakkabı gibi ısı yalıtımı da oldukça iyi çadır içinde gece yatarken filan çok rahattı.
Krampon bota mükemmel oluyor...
Arkadaşlar platik bota geçtiğim için Salomon botlarımı takas etmek istiyorum. yazın kullanabileceğim botlarla veyatta başka dağcılık malzemeleriyle takas edebilirim.
ürünü ne zaman aldım hatırlamıyorum ama fazla giymek kısmet olmadı. Tozdan dolayı rengi biraz solmuş durumda ama genede katır gibi...
Ynt: Koflach Degrem S Plastik Bot Hakkında Acil Yardım
scarpa'nın phantomu biliyorumda maddi olarak beni aşar.. aslında Milletin GTX modeli çok güzel ama oda zorlar yani beni...
arkadaşlarım abilerim KOFLACH DEGREM S PLASTİK BOT hakkında bilgisi olan varmı? Veyatta buna eşdeğer bir bot hangisini tavsiye edersiniz?
acil yardımlarınızı bekliyorumm...
Ynt: Yan Çanta Yapımı (cup)
yusuf bey merhaba.
Bahsetmiş olduğunuz plastik köşeler piyasada satılıyor.
Klima santrali kaide köşesi olarak bulabilirsiniz. ayrıca ona uygun alüminyum profillerde mevcut. bulamazsanız bursa'dan size gönderebilirim.
Ynt: Turkiyeye Sevk Yapan Yabancı Outdoor Firmaları
ne tarzda bir bot arıyorsunuz hangi aktivitelerde giyeceksiniz veyatta günlük olarak mı kullanacaksınız? bunları biraz daha açarsanız size daha çok yardımcı olabilecek birileri çıkacaktır.