Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Artık Bende Amatörüm :)
Yok olurmu öyle şey bu forumda bir şeyler söyleniyorsa bunu ukalalık olarak anlamak için çok uğraşmak gerekiyor sizin söyleminiz tamamen dostane bir yaklaşım.
TB3DSG 73...
Ynt: Artık Bende Amatörüm :)
Uyarınız için sağolun teşekkür ederim. dediğiniz doğrudur yaparlar artık o kadar çok kanı bozuk insan var ki piyasada...
Zira yapmak isteyen bir çok belgeyi internette artık rahatlıkla bulabiliyor.
Ynt: Baofeng Uv-b5 Bursa Rölesi Hakkında Yardım
Merhaba.
o sitedende baktım ama pek bir sağlıklı bilgi bulamadım en azından benim anlıyabileceğim bir bilgi bulamadım. en iyisi TRAC BURSA şubesine gidip hem tanışmak hem cihaza ayar çektirmek olacak.
Ynt: Amatör Telsizci Olmak İstiyorum
merhaba.
bende yeni bir amatör telsizci olarak söylebilirim ki mutlaka almalısınız belgenizi izlediğim kadarıyla çok güzel dostluklar oluşuyor ve belki gün gelir bir insanın hayatını kurtarabilirsiniz Allah göstermesin siz zorda kaldığınızda sizi o zorluktan...
Arkadaşlar merhaba...
Yeni bir amatör olarak BAOFENG UV-B5 cihaza sahibim pekte bir bilgim yok.
Bursa Trac rölesini dinleyebiliyorum fakat gönderme yapamıyorum sanırım bu ton denilen olayı başaramadım BAOFENG UV-B5 e rölenin tonunu nasıl ekliycez yardımcı olabilirsiniz?
Ynt: Albrecht 29830 Telsiz Hakkında
Düşündüğüm bir rakkam yok siz ne önerirsiniz veyatta takasada birşeyler verebilirsiniz.
isterseniz 1 tanede aselsan kobra telsiz var onunla beraber çift olarak çalışabilir ama onunda şarj aleti yok.
Ynt: Aralık Ayında Yağış Sıkıntısı Olmadan Kamp Yapılabilir Mi?
1)Havanın yağıp yağmayacağı sizin şansınıza kalmış :) kısmet artık...
2)Yağmuru seviyorsanız keyif alırsınız sevmiyorsanız tam bir işkence olur çadırda yağmura yakalanmak insanı hayattan soğutur iyi bir çadıra işinizi görür...
Ynt: Evde Elektrik Üreten Var Mı?
ya aslında olabilir bir tek klima ve televizyonu çalıştıracak bir sistem olsa gene elektrik maaliyetini bir hayli fazla düşür. yatırım maaliyetide fazla olmasa gerek.
Ynt: Albrecht 29830 Telsiz Hakkında
Albrechti bilmiyorum ama Heider Pro5 telsize sahibim hiçte öle bahsedildiği gibi 15 km filan çekmiyor dağda bile 2-3 km ancaktır ki oda telsizler birbirini görecek öylelikle.... Ben aldım koydum kenara duruyor 2-3 kere ancak şarj etmişimdir. isterseniz size...