Arama sonuçlarınız

1. mountaineer16

Artık Bende Amatörüm :)

Ynt: Artık Bende Amatörüm :) Yok olurmu öyle şey bu forumda bir şeyler söyleniyorsa bunu ukalalık olarak anlamak için çok uğraşmak gerekiyor sizin söyleminiz tamamen dostane bir yaklaşım. TB3DSG 73...

2. mountaineer16

Ynt: Artık Bende Amatörüm :) Uyarınız için sağolun teşekkür ederim. dediğiniz doğrudur yaparlar artık o kadar çok kanı bozuk insan var ki piyasada... Zira yapmak isteyen bir çok belgeyi internette artık rahatlıkla bulabiliyor.
  3. mountaineer16

Baofeng Uv-b5 Bursa Rölesi Hakkında Yardım

Ynt: Baofeng Uv-b5 Bursa Rölesi Hakkında Yardım En sonunda telsizi çözdüm merak eden olursa detaylı bir şekilde anlatırım :)

4. mountaineer16

Ynt: Artık Bende Amatörüm :) evet doğrudur telsizimide en sonunda ayarlayabildim artık konuşabiliyorum görüşmek üzere TB3DSG 73.
  5. mountaineer16

İşte Bu da Benim Dostum

Ynt: İşte Bu Da Benim Dostum Ruslara aşıktım birkez daha aşık oldum ( NİVAlara yanlış anlaşılmasın :) )

6. mountaineer16

Başkomutanın İzinde Sakaryadan İzmire

Ynt: Başkomutanın İzinde Sakaryadan İzmire Komutanım ayağınıza yüreğinize sağlık imrenerek baktım resimlerinize.. Kutluyorum sizi...

7. mountaineer16

Ynt: Baofeng Uv-b5 Bursa Rölesi Hakkında Yardım Merhaba. o sitedende baktım ama pek bir sağlıklı bilgi bulamadım en azından benim anlıyabileceğim bir bilgi bulamadım. en iyisi TRAC BURSA şubesine gidip hem tanışmak hem cihaza ayar çektirmek olacak.
  8. mountaineer16

Amatör Telsizci Olmak İstiyorum

Ynt: Amatör Telsizci Olmak İstiyorum Buda takip etmeniz gereken link :) http://www.kiyiemniyeti.gov.tr/OnlineIslemler/Default.aspx
  9. mountaineer16

Amatör Telsizci Olmak İstiyorum

Ynt: Amatör Telsizci Olmak İstiyorum merhaba. bende yeni bir amatör telsizci olarak söylebilirim ki mutlaka almalısınız belgenizi izlediğim kadarıyla çok güzel dostluklar oluşuyor ve belki gün gelir bir insanın hayatını kurtarabilirsiniz Allah göstermesin siz zorda kaldığınızda sizi o zorluktan...

10. mountaineer16

Arkadaşlar merhaba... Yeni bir amatör olarak BAOFENG UV-B5 cihaza sahibim pekte bir bilgim yok. Bursa Trac rölesini dinleyebiliyorum fakat gönderme yapamıyorum sanırım bu ton denilen olayı başaramadım BAOFENG UV-B5 e rölenin tonunu nasıl ekliycez yardımcı olabilirsiniz?

11. mountaineer16

Ynt: Artık Bende Amatörüm :) çok sağolun teşekkürler :)
  12. mountaineer16

En sonunda yeni amatör telsiz belgem geldi. artık bursada sürekli 144.775 rölede dinlemedeyim :)

13. mountaineer16

Albrecht 29830 Telsiz Hakkında

Ynt: Albrecht 29830 Telsiz Hakkında Düşündüğüm bir rakkam yok siz ne önerirsiniz veyatta takasada birşeyler verebilirsiniz. isterseniz 1 tanede aselsan kobra telsiz var onunla beraber çift olarak çalışabilir ama onunda şarj aleti yok.
  14. mountaineer16

Aralık Ayında Yağış Sıkıntısı Olmadan Kamp Yapılabilir Mi?

Ynt: Aralık Ayında Yağış Sıkıntısı Olmadan Kamp Yapılabilir Mi? 1)Havanın yağıp yağmayacağı sizin şansınıza kalmış :) kısmet artık... 2)Yağmuru seviyorsanız keyif alırsınız sevmiyorsanız tam bir işkence olur çadırda yağmura yakalanmak insanı hayattan soğutur iyi bir çadıra işinizi görür...
  15. mountaineer16

Gps Ve Telefon Şarj Sorununa İşte Çözüm

Ynt: Gps Ve Telefon Şarj Sorununa İşte Çözüm işe yarar bir paylaşım olmuş teşekkürler..

16. mountaineer16

Ynt: Albrecht 29830 Telsiz Hakkında merhaba sorun yok olsun. bende 1 adet var.
  17. mountaineer16

Gönüllü İtfaiyeci Unimog Doka

Ynt: Gönüllü İtfaiyeci Unimog Doka Rahmetli dedem ormancıyken yangın evinde vardı bunlardan eskiyi hatırladım; hayırlı uğurlu olsun
  18. mountaineer16

Evde Elektrik Üreten Var Mı?

Ynt: Evde Elektrik Üreten Var Mı? ya aslında olabilir bir tek klima ve televizyonu çalıştıracak bir sistem olsa gene elektrik maaliyetini bir hayli fazla düşür. yatırım maaliyetide fazla olmasa gerek.

19. mountaineer16

Ağrı Dağı'ndan Mesaj: Donuyorum !

Ynt: Ağrı Dağı'ndan Mesaj: Donuyorum ! Harbiden şaka gibi Böyle bir başkanımızın olması şaka gibi birşey :) :)
  20. mountaineer16

Ynt: Albrecht 29830 Telsiz Hakkında Albrechti bilmiyorum ama Heider Pro5 telsize sahibim hiçte öle bahsedildiği gibi 15 km filan çekmiyor dağda bile 2-3 km ancaktır ki oda telsizler birbirini görecek öylelikle.... Ben aldım koydum kenara duruyor 2-3 kere ancak şarj etmişimdir. isterseniz size...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,631
Kayıtlı Üye Sayımız
166,926
Kaydolan Son Üyemiz
ONUR AYGÜN

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri