Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Amatör Telsiz Tavsiyesi
sel,m bey hayırlısı olsun bende BAOFENG UV-B5 aldım genel olarak aynı cihaza benziyor(pek anlamamda) bakalım nasılmış deneyip görücez.
arkadaşlarım abilerim merhaba 3 kasım itibariyle artık bende bir amatör telsizciyim B sınıfı belge almaya hak kazandım. ilk cihazım baofeng uv-b5 bana kullanma kılavuzu lazım nereden bulabilirim. internette çok aradım ama bulamıyorum bana kim yardım edebilir...
Ynt: İzolasyon Malzemesi
hee siz patlayan poşetlerden istiyorsunuz? küçükken ne patlatırdık :) onlardan yok maalesef ama isterseniz diğerinden hemen verebilirim..
Bunların eni sabittir mustafa bey 100cm veya 120 cm olarak satılır. elimdede 120cm eninde olandan var istediğiniz boyada tabiki :)
merhaba...
Bu malzeme -45/+80 derecedeki sıcaklıklarda kullanılıyor ısı geçirgenlik kat sayısı 0,040 yani bir karavan için yeterlidir. Çok sıcaklarda bir miktar tozuma yaparak yani yıpranarak toz haline gelir (buda uzun bir zaman alır). Kışın nemlenme yapabilir.
Bunun...
Merhaba...
Bu ürünleri biz havalandırma kanallarının izolasyonunda kullanıyoruz.
Bu kullanılan ürünün adı PEFLEX LEVHA - AL - KY olarak geçiyor izocama bakarsanız çok daha uygun fiyatlara bulabilirsiniz.
Ynt: Yeni Aracım Bir Dodge
Yürüüü beeee hey maşallahhh....
Yapmak nasip olur inşallah.
Yalnız bunu yaparsanız dodge fabrikasındaki tüm mühendisler işsiz kalır. Fabrika sahibi hepsini işten kovar. :)