Arama sonuçlarınız

1. mountaineer16

Amatör Telsiz Tavsiyesi

Ynt: Amatör Telsiz Tavsiyesi sel,m bey hayırlısı olsun bende BAOFENG UV-B5 aldım genel olarak aynı cihaza benziyor(pek anlamamda) bakalım nasılmış deneyip görücez.

2. mountaineer16

100" Trayback Projesi Kırat

Ynt: 100" Trayback Projesi Kırat Hayırlısı olsun Rabbim kolaylıklar versin...
  3. mountaineer16

Baofeng Uv-b5 Kullanma Kılavuzu Hakkında...

bir site buldum belki benim gibi arayanların işine yarar.. :) http://www.miklor.com/UVB5/

4. mountaineer16

Baofeng Uv-b5 Kullanma Kılavuzu Hakkında...

arkadaşlarım abilerim merhaba 3 kasım itibariyle artık bende bir amatör telsizciyim B sınıfı belge almaya hak kazandım. ilk cihazım baofeng uv-b5 bana kullanma kılavuzu lazım nereden bulabilirim. internette çok aradım ama bulamıyorum bana kim yardım edebilir...
  5. mountaineer16

Satılık Wouxun Kg-uvd1p

Ynt: Satılık Wouxun Kg-uvd1p merhaba. telsiz duruyormu acaba?

6. mountaineer16

Bir Teardrop Ta Ben Yapıyorum..

Ynt: Bir Teardrop Ta Ben Yapıyorum.. yakinennn takip diyelim. kolay gelsin :)

7. mountaineer16

Niğde Doğa Sporları Ve Offroad Kulübü (nidoff) Kuruldu

Ynt: Niğde Doğa Sporları Ve Offroad Kulübü (nidoff) Kuruldu Hayırlı uğurlu olsun Allah utandırmasın.... Bol faaliyetler....
  8. mountaineer16

Derdimi Anlatsam Dinler Misiniz?

Ynt: Derdimi Anlatsam Dinler Misiniz? bu arkadaş bana çok kızacak ama görünce hemen aklıma geldi... :) özür dilerim sayın turbolinea....
  9. mountaineer16

Mondial Rs151 Toplama Ve Yan Çanta Yapımı

Ynt: Mondial Rs151 Toplama Ve Yan Çanta Yapımı teşekkürler gültekin bey .... inşallah bulursunuz çok farklı oluyor :)

10. mountaineer16

İşte Gerçek Bir Gezi Videosu - Hayat Gezince Güzel-

Ynt: İşte Gerçek Bir Gezi Videosu - Hayat Gezince Güzel- 2 defa izledim yok böyle bir gezi paylaşım için teşekkürler ....

11. mountaineer16

İzolasyon Malzemesi

Ynt: İzolasyon Malzemesi :) bende geleyim o zaman... Keşke yardımcı olabilseydim ama fikrinizi değiştirir ötekinden isterseniz her zaman kapım açık.
  12. mountaineer16

İzolasyon Malzemesi

Ynt: İzolasyon Malzemesi hee siz patlayan poşetlerden istiyorsunuz? küçükken ne patlatırdık :) onlardan yok maalesef ama isterseniz diğerinden hemen verebilirim..

13. mountaineer16

İzolasyon Malzemesi

Ynt: İzolasyon Malzemesi Bunların eni sabittir mustafa bey 100cm veya 120 cm olarak satılır. elimdede 120cm eninde olandan var istediğiniz boyada tabiki :)
  14. mountaineer16

İzolasyon Malzemesi

Ynt: İzolasyon Malzemesi Mustafa bey hiç sorun yok elimde 6mm mevcut isterseniz hemen bugün verebilirim.
  15. mountaineer16

İzolasyon Malzemesi

Ynt: İzolasyon Malzemesi Mustafa bey merhaba. Size ne kadar lazım bende bursadayım size bu üründen bedelsiz olarak temin edebilirim :)

16. mountaineer16

İzolasyon Malzemesi

Ynt: İzolasyon Malzemesi merhaba... Bu malzeme -45/+80 derecedeki sıcaklıklarda kullanılıyor ısı geçirgenlik kat sayısı 0,040 yani bir karavan için yeterlidir. Çok sıcaklarda bir miktar tozuma yaparak yani yıpranarak toz haline gelir (buda uzun bir zaman alır). Kışın nemlenme yapabilir. Bunun...
  17. mountaineer16

İzolasyon Malzemesi

Ynt: İzolasyon Malzemesi Merhaba... Bu ürünleri biz havalandırma kanallarının izolasyonunda kullanıyoruz. Bu kullanılan ürünün adı PEFLEX LEVHA - AL - KY olarak geçiyor izocama bakarsanız çok daha uygun fiyatlara bulabilirsiniz.
  18. mountaineer16

Ynt: Derdimi Anlatsam Dinler Misiniz? onu hiç söylemiyorum bile diyorsun abi :)

19. mountaineer16

Yeni Aracım Bir Dodge

Ynt: Yeni Aracım Bir Dodge Yürüüü beeee hey maşallahhh.... Yapmak nasip olur inşallah. Yalnız bunu yaparsanız dodge fabrikasındaki tüm mühendisler işsiz kalır. Fabrika sahibi hepsini işten kovar. :)
  20. mountaineer16

Ynt: Derdimi Anlatsam Dinler Misiniz? gerçekten yok artık yaaa....

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,631
Kayıtlı Üye Sayımız
166,926
Kaydolan Son Üyemiz
ONUR AYGÜN

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri