Arama sonuçlarınız

1. bayayhan

Motokaravan Örnek Model ve Fotoğrafları

Ynt: Motokaravan Örnek Model ve Fotoğrafları güzel başlık
  2. bayayhan

69 Tuzla Willys Motor Revizyonu

çok sıkı bir topik bir nefeste okudum , uslup güzel , seviye güzel foruma örnek olsun.

3. bayayhan

Jeep Fotoğrafları

Ynt: Jeep Fotoğrafları haa bu hınzuruda bizum saruyerde furduk .
  4. bayayhan

Jeep Fotoğrafları

Ynt: Jeep Fotoğrafları haa bunlaruda hafta soni çektum bizum orada.

5. bayayhan

Arkanızda neler olduğunu gösteren kask

Ynt: Arkanızda neler olduğunu gösteren kask periskop mantığıylan çalışan dikiz aynası , süper kullanışlı bir şey , arabada dikiz aynasını nasıl kullanıyorsak bunuda öyle doğal bir şekilde kullanabiliriz.

6. bayayhan

Atv Tavsiyesi

Ynt: Atv Tavsiyesi can-am bombardier en iyisi 0ndan sonrap olaris.
  7. bayayhan

Off-Road Modifiyesi'nde Yapılan Yanlışlar

Ynt: Off-Road Modifiyesi'nde Yapılan Yanlışlar kalemine sağlık kürşat arkadaş valla on numara yazmışsın . seninle aynı fikirdeyim ve bu yüzden bir çok arkadaşla kapıştım senin bu konuyu dillendirmen iyi oldu.
  8. bayayhan

x5 3.0i

Ynt: x5 3.0i dostum anladığım kadarıynan sen ağır offroad yapmayacaksın, yayla yolunda, karda kışta rahat edeyim diyorsun . evet at lastik işini görür . rahat edersin. ufak tefek işlerde yapılır x5 e ama maliyetine katlanabilirsen tabi.

9. bayayhan

Aramızda kaç kişi dürüst olmayan yada dert anlamayan ustadan mağdur oldu?

Ynt: Aramızda kaç kişi dürüst olmayan yada dert anlamayan ustadan mağdur oldu? ilk kazığım: su girmiş motara , bir şey olmaz çalıştır devam et diyen usta yüzünden motor gitti. ikinci kazığımda : o motoru yaptırmak için gittiğim ustadan oldu 3500 liradan başlamıştık 12000...

10. bayayhan

Grand Cherokee 2.7 CRD Motor Lambası

Ynt: Grand Cherokee 2.7 CRD Motor Lambası maf sensörü yada oksijen sensörü denen parçayı temizletin yada değiştirin muhtemelen onunla alakalıdır benimde olduydu değiştirdim düzeldi.
  11. bayayhan

Unimog 406 Doka Projesi Tamamlandı

Ynt: Unimog 406 Doka Projesi Tamamlandı mükemmel bir iş çıkarmışsınız tebrikler . yalnızca stepne lastiği biraz daha aşşağıda konumlandırılırsa hem denge hemide estetik açısından dahada mükemmek olur diye düşündüm naçizane. :)

12. bayayhan

Volkswagen - Amarok

Ynt: Volkswagen - Amarok hayırlı olsun dostum güzel araba
  13. bayayhan

Dışı Travec Tecdrah - İçi Dacia Duster

Ynt: Dışı Travec Tecdrah - İçi Dacia Duster yukarıdaki araç wv itlis ( dağkeçisi) wv nin ürettiği ilk başarılı 4x4 diyebiliriz travec lerde bildiğim kadarıyla hindistanlı bir yan sanayi firması tarafından üretilecekmiş plastik 90 hp. 950 kg. bir araç
  14. bayayhan

İlginç Offroad Araçları

Ynt: İlginç Offroad Araçları merkezi lastik şüşürme

15. bayayhan

Aktif Volkana Tırmanmak, Mount Rinjani, 3726 Metreye, Lombok, Endonezya

Ynt: Aktif Volkana Tırmanmak, Mount Rinjani, 3726 Metreye, Lombok, Endonezya keyfini çıkarın , yürürken düzenli nefes almaya bakın nefes yürümenin anahtarıdır, bir ritim tutturup devam edin fazla yorulmazsınız.
  16. bayayhan

Anahtarın Kırıldı ve Araç Security Lambası Sorunu

Ynt: Anahtarın Kırıldı ve Araç Security Lambası Sorunu çiftcileri arayın aslan beyi bulun servis" sorumlusu " gezenbilirden ayhan bey yönlendirdi deyin sizi en ekonomik şekilde ve garantili bir şekilde derdinizden kurtarır. yada elinden gelen en iyi şekilde sizi...
  17. bayayhan

Ynt: Dışı Travec Tecdrah - İçi Dacia Duster ama orada " gibi " yazıyor ve bazı şartlar altında (sağlam ve arazi şanzumanı varsa ) ;D evet ne olursa olsun pipi yememek lazım ;D

18. bayayhan

Ynt: Dışı Travec Tecdrah - İçi Dacia Duster japan 4x4 lere telmaşa demek ben arabadan anlamam demekle eşittir. saygılarımla . haaa bu arada travec daha piyasaya sürülmedende kötülemek olmaz önce araç bir çıksın piyasaya bi kullanalım bakalım nasıll bir şey analarız...
  19. bayayhan

2.7 crd standart veya offroad donanımlı kullanıcılar

Ynt: 2.7 crd standart veya offroad donanımlı kullanıcılar bu araçlar yeterli bakım ve uygun servis görürse 400bin km yol yapabiliyor . ama arcı yetkili serviste işi bilen teknisyenlere teslim edersen sanayide bu araçların ustası yok arıza tespiti bile yapamıyorlar ...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,631
Kayıtlı Üye Sayımız
166,926
Kaydolan Son Üyemiz
ONUR AYGÜN

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri