Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Arkanızda neler olduğunu gösteren kask
periskop mantığıylan çalışan dikiz aynası , süper kullanışlı bir şey , arabada dikiz aynasını nasıl kullanıyorsak bunuda öyle doğal bir şekilde kullanabiliriz.
Ynt: Off-Road Modifiyesi'nde Yapılan Yanlışlar
kalemine sağlık kürşat arkadaş valla on numara yazmışsın . seninle aynı fikirdeyim ve bu yüzden bir çok arkadaşla kapıştım senin bu konuyu dillendirmen iyi oldu.
Ynt: x5 3.0i
dostum anladığım kadarıynan sen ağır offroad yapmayacaksın, yayla yolunda, karda kışta rahat edeyim diyorsun . evet at lastik işini görür .
rahat edersin.
ufak tefek işlerde yapılır x5 e ama maliyetine katlanabilirsen tabi.
Ynt: Aramızda kaç kişi dürüst olmayan yada dert anlamayan ustadan mağdur oldu?
ilk kazığım: su girmiş motara , bir şey olmaz çalıştır devam et diyen usta yüzünden motor gitti.
ikinci kazığımda : o motoru yaptırmak için gittiğim ustadan oldu 3500 liradan başlamıştık 12000...
Ynt: Grand Cherokee 2.7 CRD Motor Lambası
maf sensörü yada oksijen sensörü denen parçayı temizletin yada değiştirin muhtemelen onunla alakalıdır benimde olduydu değiştirdim düzeldi.
Ynt: Unimog 406 Doka Projesi Tamamlandı
mükemmel bir iş çıkarmışsınız tebrikler . yalnızca stepne lastiği biraz daha aşşağıda konumlandırılırsa hem denge hemide estetik açısından dahada mükemmek olur diye düşündüm naçizane. :)
Ynt: Dışı Travec Tecdrah - İçi Dacia Duster
yukarıdaki araç wv itlis ( dağkeçisi) wv nin ürettiği ilk başarılı 4x4 diyebiliriz travec lerde bildiğim kadarıyla hindistanlı bir yan sanayi firması tarafından üretilecekmiş plastik 90 hp. 950 kg. bir araç
Ynt: Aktif Volkana Tırmanmak, Mount Rinjani, 3726 Metreye, Lombok, Endonezya
keyfini çıkarın , yürürken düzenli nefes almaya bakın nefes yürümenin anahtarıdır, bir ritim tutturup devam edin fazla yorulmazsınız.
Ynt: Anahtarın Kırıldı ve Araç Security Lambası Sorunu
çiftcileri arayın aslan beyi bulun servis" sorumlusu " gezenbilirden ayhan bey yönlendirdi deyin sizi en ekonomik şekilde ve garantili bir şekilde derdinizden kurtarır. yada elinden gelen en iyi şekilde sizi...
ama orada " gibi " yazıyor ve bazı şartlar altında (sağlam ve arazi şanzumanı varsa ) ;D
evet ne olursa olsun pipi yememek lazım ;D
japan 4x4 lere telmaşa demek ben arabadan anlamam demekle eşittir. saygılarımla .
haaa bu arada travec daha piyasaya sürülmedende kötülemek olmaz önce araç bir çıksın piyasaya bi kullanalım bakalım nasıll bir şey analarız...
Ynt: 2.7 crd standart veya offroad donanımlı kullanıcılar
bu araçlar yeterli bakım ve uygun servis görürse 400bin km yol yapabiliyor . ama arcı yetkili serviste işi bilen teknisyenlere teslim edersen sanayide bu araçların ustası yok arıza tespiti bile yapamıyorlar ...