Arama sonuçlarınız

1. bayayhan

HYMER CAMP 46

Ynt: HYMER CAMP 46 maşaallah çok temiz korunmuş, hayrını görün ,keyifli geziler.

2. bayayhan

401 unimog alıp toplamak istiyorum

Ynt: 401 unimog alıp toplamak istiyorum şimdiden hayırlı olsun , güzel bir iş çıkacakmış gibi görünüyor :)
  3. bayayhan

LADA NİVA SUPERCHARGER KİT +30 HP

Ynt: LADA NİVA SUPERCHARGER KİT +30 HP bazıları komprasör bazı üreticiler ise süpercharger diye isimler veriyorlar sonunda hepsi aynı sistem. yeterli güçlendirmeler yapılırsa , piston kolları, vs. 30 beygirde alınır fazlasıda orada bir sorun yok ama motorun ömrü kaç saat olur...

4. bayayhan

RAV4'ü Garajdan Çıkaramıyorum

Ynt: RAV4'ü Garajdan Çıkaramıyorum efsane döndü ;D
  5. bayayhan

Amerikan Versiyonu Buggy Yapımı

Ynt: Amerikan Versiyonu Buggy Yapımı şaban abi ; hayatlarında iki taşı üstüste koymamış , 2 koyun versen güdemeyecek, mühendistlik ve mekanik hakkında kulakdan dolma bilgi sahibi dahi olmayan , çoluk çocuğun , yorumlarını kafayamı takıyorsun yawww.. ;), salla gitsin senin yaptığından...

6. bayayhan

Unimog - Karavan

Ynt: Unimog - Karavan israfil bey gardaşım gayet iyi gidiyorsun ve anladığım kadarıyla ne yaptığını ve ne istediğini biliyorsun aklına ve bileğine kuvvet ;) kolay gelsin.

7. bayayhan

Unimog - Karavan

takip ;)
  8. bayayhan

SU ALMA PROBLEMİ !!!

Ynt: SU ALMA PROBLEMİ !!! aynen dediğiniz gibi tahliye delikleri pek ciddiye alınmıyor tıkamışlardır ziftlerken falan. bu arad sanrufların tahliyelerinide sık sık kontrol etmek gerelkir arabası yasrısına kadar su dolan olmuş :)
  9. bayayhan

Araç toplayan - toplamayı düşünenler için Sprinter Motor İlanı ve düşünceler

Ynt: Araç toplayan - toplamayı düşünenler için Sprinter Motor İlanı ve düşünceler mazdadaki motor ," wankel motor ", bizim bildiğimiz klasik motorlarla hiç alakası yok hatta motor bile değil :) 2.9 dizel eğer temiz ise fiyatı normal sayılır ben 2.7 dizel revize ettim 12binlira verdim.

10. bayayhan

Gezenbilir 1. Dalış Organizasyonu???

Ynt: Gezenbilir 1. Dalış Organizasyonu??? valla 1 hafta önce majestik batığı için özel izinler falan alınmıştı dalacaktık sezonu bitirecektik kendimiz için ama hava muhalefeti yüzünden dalamadık sezonumuzu kapattık, ama kendi aramızda teorik eğitim ,dalış üzerine fikir alışverisi gibi...

11. bayayhan

Karavanımın Yapım Aşamaları Hyundai-Country; ALBATROS

Ynt: Karavanımın Yapım Aşamaları Hyundai-Country; ALBATROS keyifli bir makina oldu, kazasız belasız keyifle kullanmanızı en samimi duygularımla diliyorum.
  12. bayayhan

İnsan Günde Kaç Km.Yürüyebilir.?

Ynt: İnsan Günde Kaç Km.Yürüyebilir.? biz arkadaşlarımızla beraber likya yolunda günde 20 km yaptık sırt çantası ve sıcak hava olduğu halde . şahsen günde 40 km yaptığımda oldu. bir arkadaşım fatihten avcılar kampüse yürüyerek gidip gelirdi ve bu şekilde üniversiteyi...

13. bayayhan

YDS GTX Modelleri Hakkında

yds yeni bir firma değil çok eski bir üreticidir ben kalahari çöl botunu kullanıyorum çok memnunum , gore-tex lerinide inceledim bir garmont kullanıcısı olarak çok beğendiğimi söyleyebilirim.
  14. bayayhan

YDS Outdoor

Ynt: YDS Outdoor ben gittim gördüm ve aldım , garmont ve asolo kullannan birisi olara söylüyorum kendi sınıfında çok kaliteli.
  15. bayayhan

Karavan'da Rüzgar Gülü İle 12 V Enerji Üretimi

Ynt: Karavan'da Rüzgar Gülü İle 12 V Enerji Üretimi takip :)) bende çok kafa yordum ama youlduğumla kaldım burada bazı fikirler olgunlaşabilir gibi geliyor bana. en azından ledleri yakan çıtırdan aküye destek olan bir türbin yapılabilir gündüz güneş panelleriyle berber...

16. bayayhan

SAFİR T 14

Ynt: SAFİR T 14 bu hafta sonu soğucak yaylasında safir buluşması var 2 günlük kamplı.
  17. bayayhan

Ynt: Gezenbilir 1. Dalış Organizasyonu??? karşılaşamadık sizinle ama biz limanın karşı tarafında 6 çadırlık bir otağ kurduk, sahilden dalış yaptık öğrencilerimiz vardı onların eğitimi falan filan derken bitti , çok yorulduk ama çokda eğlendik.
  18. bayayhan

Ynt: Gezenbilir 1. Dalış Organizasyonu??? memnun oldum görüşmek üzere. :) ekipten kastım sürekli takıldımız arkadaşlarımız var offroad ,dalış , paraşüt, vs hep beraber yaptığımız arkadaş topluluğu , kardeşten öte hepsi kafadengi arkadaşlar ,işte böyle bir ekip , hemen hemen...

19. bayayhan

Ynt: Gezenbilir 1. Dalış Organizasyonu??? bayramda ALLAH izin verirse ibricedeyim ekip olarak gidiyoruz , bayramda gelen olursa siyah mat,GC yi limanda görürseniz sahibi benim.
  20. bayayhan

Trekking Ayakkabısı Önerisi ( Acil)

Ynt: Trekking Ayakkabısı Önerisi ( Acil) dostum karaköyde yeni biir mağaza açıldı YDS. shop yakupoğlı diye bir firmanın dünyanın en büyük askeri ayakkabı ve iş ayakkabısı imalatcılarından aynı zamanda en iyilerinden kalite olarakda. işte bu firma artık treking ayakkabılarıda...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,631
Kayıtlı Üye Sayımız
166,926
Kaydolan Son Üyemiz
ONUR AYGÜN

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri