Arama sonuçlarınız

1. bayayhan

Bisiklet Sevenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Bisiklet Sevenlerin Tanışma Platformu meraba ben ayhan senelerdir forumun üyesiyim ama bu başılığı daha yeni gördüm offroad , dalış,tırmanış,kampcılık ve bisikilet biniyorum salcanonun pro mtb lerinden almıştım 2 sene önce hidrolik fren vs var. senelerdir bisiklet binerim...

2. bayayhan

Ripstop Kumaş ile İlgili Bir Soru

Ynt: Ripstop Kumaş ile İlgili Bir Soru arkadaş çok iyi açıklamış , şunuda ben ekleyeyim, rip stop bir dokuma tekniğidir kare şeklindeki dokuma hücreleri delinir kesilir vs. gibi durumlarda deliğin büyümesini yada karenin dışına ıkmasını engeller.
  3. bayayhan

soğucak yaylası hakkında detaylı bilgi

Ynt: soğucak yaylası hakkında detaylı bilgi çamurluysa binekle zaten gidemezsin. yağmur çamur yoksa gidebilirsin, ama arabana yazık edersin çok ağır yoldur çarşaklı ,tozlu pis bir yol ve çok tırmanış var. ;)

4. bayayhan

Project Gülazer: 38" TSL, D60, D44 Diferansiyel, Doubler, Beadlock ve Fazlası

Ynt: Project Gülazer: 38" TSL, D60, D44 Diferansiyel, Doubler, Beadlock ve Fazlası bak bu iyi imiş aks canavarı daha aks kesmeyen land görmedim :))) one life live it , gitmiyorsa in it :))
  5. bayayhan

Ülkemiz de yaşanacak en güzel ilçe

Ynt: Ülkemiz de yaşanacak en güzel ilçe foça , kaş , datça ;)

6. bayayhan

Gezenbilir Üyelerine B-HET Mühendislikten Solar Panel Sistem+Akü Kampanyası

Ynt: Gezenbilir Üyelerine B-HET Mühendislikten Solar Panel Sistem+Akü Kampanyası iyi esnafı takip edeyim o zaman.

7. bayayhan

Yeni Aracımı Hep Birlikte Toplayalım...

Ynt: Yeni Aracımı Hep Birlikte Toplayalım... takip :)
  8. bayayhan

Karavan Örnek Model ve Fotoğrafları (2) Çekme Karavan

Ynt: Karavan Örnek Model ve Fotoğrafları (2) Çekme Karavan http://www.youtube.com/watch?v=iDwxAjfSbN0&feature=g-vrec bence en iyisi bu .) ;)
  9. bayayhan

63 Model Willy's, Ford, Cj Karması Bir Aracın Tadilatları

Ynt: 63 Model Willy's, Ford, Cj Karması Bir Aracın Tadilatları maşaallah ne azimli adamsın arkadaş tek başına zor bu iler ama brawoo..

10. bayayhan

Scooter'da A2 Ehliyet Şartı Kalkıyor

Ynt: Scooter'da A2 Ehliyet Şartı Kalkıyor avrupa birliği uyum yasalarına göre mike mike 125 cc. altını ehliyetsiz yapmak zorundalar mecburen yani , ;) egemen bağış bu işileri paket paket onaylatıyor , bu ehliyet işininde dahil olduğu paket ne zaman onaylanırsa o zaman...

11. bayayhan

Elektrikli Mobilet mi Motosikletmi?

Ynt: Elektrikli Mobilet mi Motosikletmi? elektrikli ile kız arkadaşını atıp gezmen zor olur ;) menzil en fazla 20 km. kanuninin agrasive modeline bir bak 100 cc. işini görür. birde hondanın 10-150 cc lik modelleri hesaplı ve güclüce. ama 1500 bulman zor ikinci el yada çin malı...
  12. bayayhan

ROMORK-KARAVAN Sevdasına düştüm sizlerle beraber yapalımmı.

Ynt: ROMORK-KARAVAN Sevdasına düştüm sizlerle beraber yapalımmı. seyrantepe eski sanayinin arkalarda land orhanın mekanının çevresinde 1-2 sene önce bir kaç tane görmüştüm , birde atatürk sanayide birkaçtane sağlam landci var bir şansınızı deneyin.

13. bayayhan

Cherokee WJ ye kremayer direksiyon

Ynt: Cherokee WJ ye kremayer direksiyon iyi fikir gibi ama bu işi siz yapabilecekmisiniz yada yaptıracak usta bulabilecekmisiniz, birde yaptınız diyelim sistemin sağlıklı çalışacağına eminmisiniz , yolda izde giderken bir sakatlık olmasın. saygılar.
  14. bayayhan

Unimog almak mı almamak mı?

Ynt: Unimog almak mı almamak mı? bayaa bir işi var gibi , tabi bu dışardan gördüğümüz , belki motor falanda isterse al başığa belayı . yookkk ben bu arabayı yaptırıp toplatırım zamanımda var, paramda sinirlerimde çok güçlü , hastasıyım bu işlerin diyorsan mesele yok...
  15. bayayhan

Ynt: Unimog almak mı almamak mı? hani :)

16. bayayhan

Karavanımın Yapım Aşamaları Hyundai-Country; ALBATROS

Ynt: Karavanımın Yapım Aşamaları Hyundai-Country; ALBATROS üstat zevk sahibi birsiniz anlaşıldı, inşaallah içide , mekaniğide , güzel, sorunsuz ve gönlünüze göre olur
  17. bayayhan

Murat Öz'ün (TEZZMERTEK) Babasi Vefat Etmiştir, Sabır ve Başsağlığı Diliyoruz

Ynt: Murat Öz'ün (TEZZMERTEK) Babasi Vefat Etmiştir, Sabır ve Başsağlığı Diliyoruz başınız sağ olsun , ALLAH cc. rahmet eylesin. :'(
  18. bayayhan

Tüm 4x4'lerin Yakıt Tüketimleri

Ynt: Tüm 4x4'lerin Yakıt Tüketimleri grand şero 2.7 dizel şehirdışı boş iken, -7- litre dolu ikne şehir dışı, -8--litre şehir içi itanbul trafiğinde , -12,6-litre.

19. bayayhan

ROMORK-KARAVAN Sevdasına düştüm sizlerle beraber yapalımmı.

Ynt: ROMORK-KARAVAN Sevdasına düştüm sizlerle beraber yapalımmı. tahmin ettiğm şeyi yapaçaksanız çok çılgın birşey olacak galiba. :)
  20. bayayhan

Ynt: Unimog almak mı almamak mı? unimog istanbulda zor daha doğrusu ustasını bulmak zor series 3 sanayide herkeze yaptırısın ama unimogla uğraşaçak adam bulmak zor , adapazarında murat karahan var bu işlerle uğraşıyor firma ismi rescue team diye geçiyor o bu unimogu yaparsa yapar.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,631
Kayıtlı Üye Sayımız
166,926
Kaydolan Son Üyemiz
ONUR AYGÜN

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri