Arama sonuçlarınız

1. bayayhan

Hayatı İdame Teknikleri

Ynt: Hayatı İdame Teknikleri http://www.airsoftturkey.com/index.php?topic=7.msg32#msg32 bu kaynaktan fazlasıyla yararlanabilirsiniz.

2. bayayhan

Toyota Arazi Araçları Fotoğraf Arşivi (Tüm Seriler)

Ynt: Toyota Arazi Araçları Fotoğraf Arşivi (Tüm Seriler) güzel foto sıkı araç.
  3. bayayhan

İSTANBUL'U AGLATAN UNIMOG YAKINDA

Ynt: İSTANBUL'U AGLATAN UNIMOG YAKINDA ajan gibi arkadaş yaww bir çıkıyor görnüyor hoopp.. bir kayboluyo . tek fotoğraf olmaz ağa.. :D

4. bayayhan

Kendim İmal Ettim Meraklısına ATV

yeteneklisin vesselam. ;) saygılar
  5. bayayhan

Kendim İmal Ettim Meraklısına ATV

mz den yapmışsım galiba ve pat pat parçaları kullanmışsın,harika olmuş emeğine sağlık atv lerin unimogu gibi harika . motoru daha güçlü olsa ve ağırlık merkezini daha aşağıda olsa çok daha süper olacak . saygılar efenim..

6. bayayhan

Nissan Patrol 3300 TD Modifiye

Ynt: Nissan Patrol 3300 TD Modifiye kartel delik galiba yağ damlatmış , patrol ise dikkat edin, ne olur ne olmaz. ;)

7. bayayhan

1.5 DCI 90 BG 4X4 YAKIT TÜKETIMI

Ynt: 1.5 DCI 90 BG 4X4 YAKIT TÜKETIMI çok iyi. :)
  8. bayayhan

sarıyerli ve boğaziçili gezenbilirciler

Ynt: sarıyerli ve boğaziçili gezenbilirciler haa bak bu iyi oldu ilk fırsatta katılıyorum hüseyin bey.
  9. bayayhan

2008 2.7 Range Rover Sport arazi performansı nasıldır?

Ynt: 2008 2.7 Range Rover Sport arazi performansı nasıldır? 16 cant 4 mevsim lastik veya at lastikle kış sporları için her yere gidersin ama offroad dersen çok matrak olur tek olursun alemde hehhee.. ;)

10. bayayhan

sarıyerli ve boğaziçili gezenbilirciler

Ynt: sarıyerli ve boğaziçili gezenbilirciler o benim işte

11. bayayhan

dunyanın 2, büyük kanyonları ulubey'de

Ynt: dunyanın 2, büyük kanyonları ulubey'de resim , kordinat falan varsa daha iyi olur , istanbuldan gelip görmek isteyenler için.
  12. bayayhan

Grand Cherokee 2.7 CRD Motor Lambası

Ynt: Grand Cherokee 2.7 CRD Motor Lambası kesinlikle sorunu çözer gelmeden önce haberim olsun arkadaşlar seninle ilgilensinler . çifkurtlarda sorun ne ise onu söylerler , ekstradan ıvır zıvır masraf çıkarmazlar.

13. bayayhan

Ynt: Grand Cherokee 2.7 CRD Motor Lambası bu sensör oksijen sensörü diyede geçiyor, ama dizellerde maf sensörü diyorlar hava filtresinden sonra ,kalın boruya takılı bir sensör, turboya giden hava miktarını ölçer , yakıt hava karışımının hesaplanması için ECU ya bilgi...
  14. bayayhan

Ynt: Grand Cherokee 2.7 CRD Motor Lambası aga maf sensörnü bi temizlet bakalım . istanbulda olsan 1 saatlik işin var yolun düşerse çiftciler servis zincirlikuyu aslan usta .
  15. bayayhan

Kurtarma Teknikleri

Ynt: Kurtarma Teknikleri bunlar benim eski tatbikat görüntülerim . trafik kazası müdehale igili , tuzlada olması lazımdı. ben beşiktaş sivil savunma eski eğitmenlerindendim. şimdi BSS yi kapattılar eskisi gibi eğitim yapamıyoruz , taş gibi ekip dağıldı.

16. bayayhan

Uzun Yol Yapmak için Bisiklet Önerisi

Ynt: Uzun Yol Yapmak için Bisiklet Önerisi enes bey gerçekten iyi açıklamışsınız ,işi bilen hemen fark ediliyor.
  17. bayayhan

SAFİR T 14

Ynt: SAFİR T 14 nereden nereye bir tane hobi yokki burada karşılaştık :D
  18. bayayhan

jeep cherokee mi yoksa nissan x trail mi?

Ynt: jeep cherokee mi yoksa nissan x trail mi? mısırdan f 16 uçaklara karşılık olarak para ve mal alındı , verecek malları yoktu işimize yarayan mecburen 650 adet jeep alndı diye biliyorum.

19. bayayhan

Tüm Araçlar İçin Sticker

Ynt: Tüm Araçlar İçin Sticker vay be gözümden kaçmış burası
  20. bayayhan

SAFİR T 14

Ynt: SAFİR T 14 metal gövde bulursanız alın ve sonra direkt fabrikasına gidip düzelttirin . bende kullanıyorum hatta mücahit arkadaşımızla bile buluşmalara katıldık keyifli bir silah.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,631
Kayıtlı Üye Sayımız
166,926
Kaydolan Son Üyemiz
ONUR AYGÜN

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri