Arama sonuçlarınız

1. bayayhan

Biz Daha İyisini Yapana Kadar En İyisi Bu İdi. Daha İyisi de YAPILDI

unimog diğer tüm araçların gidemediği yere gider. bu yeter zaten üstat. ;)

2. bayayhan

Türkiyede'ki Zehirli Yılan Türleri

Ynt: Türkiyede'ki Zehirli Yılan Türleri kabaca bilgilerimi aktarayım: yılan zehirleri iki türlüdür , 1. hemotoksin: kan hücrelerini bozar , dokulardaki hücre zarlarının bozulmasına deforme olmasına sebep olur , ısırık çevresi kararır , kangren oluşur. müdahale edimezse organ kaybı...
  3. bayayhan

Uzun Yol Yapmak için Bisiklet Önerisi

Ynt: Uzun Yol Yapmak için Bisiklet Önerisi arkadaşım salcano kullanıyorum çok memnunum benimki biraz pahalısı ama sende bütcene göre iyi bir şey alabilirsin. bir amatör için fazla yüksek fiyatlarda bisiklet gereksiz, sen ne yaparsan yap , yükü hafif tutmaya bak 100...

4. bayayhan

Evin Alt Katında Çekme Karavan Yapım Denemesi

uzun süredir forumun üyesiyim 4x4 jeep kullanıcısıyım , merak ettiğim konu , yaptığınız bu çekme karavanların hukuki bir mevzuatı varmı ? trafiğe kaydı nasıl oluyor? kafanıza göre yapıp üzerine plakayımı ekliyorsunuz ? sorun çıkmıyormu..?.. ufak bir açıklama olursa...
  5. bayayhan

2012 Model Yeni Pick-Up Korando Sports Türkiye'de

bu mevzuu 2 sene önce gündeme gelmişti sonra tepkiler üzre geri çekildi. şimdi tekrar aynı mevzuu gündeme geldimi diyorsun . yaww nasıl memleket bu memleket anlamadım ben . ??? ??? beni vatandaşlıktan çıkarsınlar bu ülkede yaşamak istemiyorum artık. sacma...

6. bayayhan

yav arkadaş yok böyle bir şey diyorum .... git yarın istediğin 4x4 pickup ı al normal vergisinden ALLAH ALLAH ... ;)

7. bayayhan

arkadaşlar yukarıdaki konunun tarihi 2010 yanlış bilgi var, bu kanun geçmedi türkiyede 4x4 pick up ların vergileri hala düşük seviyede.
  8. bayayhan

2002 model Grand Cherokee 2.7 CRD almak istiyorum.. yorumlarınızı bekliyorum

Ynt: 2002 model Grand Cherokee 2.7 CRD almak istiyorum.. yorumlarınızı bekliyorum benim dizelde var ( 2.7) bildiğim kadarıyla türkiyeye gelen bütün wj lerde ön arka tam kilit var ama bu kilit elle kumandalı değil low da iken zorlanınca devreye giriyor ve kendi kendine...
  9. bayayhan

Osmanlı Yayı

Ynt: Osmanlı Yayı yok hocam ters kavisli yaylar osmanlıdanda önce vardı ama bu yaylar osmanlı tarafında zirveye çıkarıldı geliştirildi. tendomlar boynuzlar ,türlü türlü malzemelerle yapılan bu yayın imalatı yaklaşık 2 sene sürmektedir. ve bu tarz bir yay şimdi bile...

10. bayayhan

Osmanlı Yayı

Ynt: Osmanlı Yayı bu yay osmanlı yayıdır son şeklini osmanlıdan almıştır, bundan öncekilerin çok gelişmiş ve kompozit malzemeden yapılmıştır. moğol yayları ve diğer asya yaylarından daha gelişmiştir. zaten bu yay akağaçtan yapılır moğollarda o ağaçtan yok bu en...

11. bayayhan

Grand Cherokee 2.7 CRD Motor Lambası

Ynt: Grand Cherokee 2.7 CRD Motor Lambası şöyle bir söz var zaten "" işi ehline ver , vermezsen kıyameti bekle.""
  12. bayayhan

Ynt: Grand Cherokee 2.7 CRD Motor Lambası bu problem diye lanse edilen mevzuların çoğu dandik sanayi ustaları yüzünden , yoksa bunların hepsi serviste 5 dakkada çözülüyor .

13. bayayhan

Orta Asyada ki Türk Piramitleri Hakkında

Ynt: Orta Asyada ki Türk Piramitleri Hakkında pramitlerden buraya nasıl geldik harbiden , heee şey arkadaşın birisi fikrimize iyi sallamışsın demişti , oradan buradan derken , buraya geldik. her neyse beyaz pramitler vardır çindedir ,çinliler türklerin oraları...
  14. bayayhan

GÖKOFF- UNİMOG BATARSA NE OLUR ?

Ynt: GÖKOFF- UNİMOG BATARSA NE OLUR ? harbiden tam macera bu arada unimog nasıl gidiyor .
  15. bayayhan

UNİMOG

Ynt: UNİMOG yukarıda saydığınız her şey için kullanılan bir aparat .

16. bayayhan

Jeep Sahipleri Listesi

Ynt: Jeep Sahipleri Listesi 146 ayhan aydın bayayhan 2002 wj 2.7 dizel sarıyer/ istanbul
  17. bayayhan

Nissan Patrol Resimleri

Ynt: Nissan Patrol Resimleri zaten 5 saniye hayal kurduydum artık onuda kurmayayım bari :D
  18. bayayhan

Ynt: Grand Cherokee 2.7 CRD Motor Lambası dostum bu problemlerin hepsi çözüldü çözülmeyen bir şey yok. söyle problemini çözelim.

19. bayayhan

Nissan Patrol 3300 TD Modifiye

Ynt: Nissan Patrol 3300 TD Modifiye otomobil literatürüne geçecek bir mevzu bu esasında :D , köpükle araba toplama işi. belkide bu işi izelasyon için yapmışlardır diyecem ama neresinden tutarsan tut olmuyo adamlar baya bi abartmışlar :D Allahtan tükürükle...
  20. bayayhan

Orta Asyada ki Türk Piramitleri Hakkında

Ynt: Orta Asyada ki Türk Piramitleri Hakkında kursk dan kimse kurtulmadı diye biliyorum ama mevzu bu diil zaten geri planda yatan gerçekler.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,632
Kayıtlı Üye Sayımız
166,926
Kaydolan Son Üyemiz
ONUR AYGÜN

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri