Arama sonuçlarınız

1. bayayhan

GMC Sierra 6,2 Dizel 87 (Yenileme)

Ynt: GMC Sierra 6,2 Dizel 87 (Yenileme) çok enteresan bir başlık 2 sene önce başlamış yeni fark ettim , oooo bitmişdir bu iş resimlerine bakayım falan derken araç daha yeni bitmiş geçmiş olsun, ve hayırlı olsun aracınız güzel oldu , birde kendini usta sanan...

2. bayayhan

Orta Asyada ki Türk Piramitleri Hakkında

Ynt: Orta Asyada ki Türk Piramitleri Hakkında birşeyin bilimsel gerçek kabul edilmesi için sonuçları aynı olan deneylere tabi olması gerekir ,bunada "ampirik gerçek" denir. bunun dışındaki her bir şey akademik olarak teoriden ileri gidemez . ama maalesef dünyada ve...
  3. bayayhan

Nissan Patrol Resimleri

Ynt: Nissan Patrol Resimleri bi an türkiyede sandım heyecan bastı , bende kürşat gibi ufak ufak toplarım dedim ,hemde bunlarda fazla çürükte yok gibi , :) at bir dizel motor çıkar keyfini dedim ama ispanyada olduğunu öğrenince 5 saniyelik hayalim anında bitti. ;D

4. bayayhan

Nissan Patrol 3300 TD Modifiye

Ynt: Nissan Patrol 3300 TD Modifiye evet yaww amma ayıp etmişler .. >:(
  5. bayayhan

Ynt: Orta Asyada ki Türk Piramitleri Hakkında aynen katılıyorum hocam ,bırakın sallamayı kasıtlı olarak insanları yönlendiriyorlar.

6. bayayhan

Antalya'dan Land Rover Defender 130 HCPU

Ynt: Antalya'dan Land Rover Defender 130 HCPU iş bilenin kılıç kuşananın demişler, ellerinize sağlık güzel iş olmuş

7. bayayhan

Ynt: Orta Asyada ki Türk Piramitleri Hakkında işte bakın haklılığımın örneği yeni yetme bir ergen , yorum kalitesinden anlaşılıyor. kibri zekasınında üstünde . fakoff :D
  8. bayayhan

Ynt: Orta Asyada ki Türk Piramitleri Hakkında sizelere semud kavmini ad kavmini araştırmanızı tavsiye ediyorum kuranda geçen nice kavimler nice şehirler kurmuşlar ama hepsi helak olmuş , biz aradan 25-30 yıl geçse unutuyoruz , sanki 25 yıl öncesi hiç yaşanmamış gibi...
  9. bayayhan

forester maceram bitti.genel değerlendirmem

Ynt: forester maceram bitti.genel değerlendirmem arkadaşlar bu arada toyota ve subaru ortakdır , subarunun % 20 hissesi toyotaya aittir, ve subaru diğer prestijli markalar kadar hatta daha iyidir diyebilirim subaru subarudur. sayın rnk büyük geçmiş olsun ,gelen mala gelsin...

10. bayayhan

Mercedes G-Class Yedek Parça Paylaşımı

Ynt: Mercedes G-Class Yedek Parça Paylaşımı arkadaşlar çok düzeyli klas bir şekilde yardımlaşıyorsunuz takdir edeyim dedim . ;) saygılar.

11. bayayhan

% 100 organik zeytin yağı

Ynt: % 100 organik zeytin yağı sayın özay doğa adamıyım dağcılık ,dalgıçlık ,ofroad , kampcılık ,ekistrem spor ne varsa yapıyorum 38 yaşımdayım 2o-25 yıldır doğa ile iç içeyim toprağın ne olduğunu çok iyi bilirim severim , dediğiniz gibi kıymetini bilmek lazım korumak kollamak...
  12. bayayhan

Ynt: % 100 organik zeytin yağı buralardada (karamürsel) tortulu mortulu yiyorlar ama ,bu zeytin yağınında , şarap degustrasyonu gibi tadıyorlar ustaları var makbul olanının az asitli berrak olanı olduğunu söylüyorlar ,du bakalım bu işide çözeceğiz. sayın yasakşehir niçin yanlış...

13. bayayhan

İRANDAKİ OFF-ROADCI KARDEŞLERİMİZ www.TabrizOffroad.com

Ynt: İRANDAKİ OFF-ROADCI KARDEŞLERİMİZ www.TabrizOffroad.com yazın expedition tarzı bir şeyler olursa gelebilirim
  14. bayayhan

Ynt: % 100 organik zeytin yağı kusura bakmadan sorayım benim dikkatimden kaçmış olabilir yazdıysanızda göremedim, zeytin yağınızın asit oranı nedir??. benimde küçük bir zeytinliğim var karamürsel tarafında 100 dönüme yakın daha doğrusu miras kaldı ne yapayım diye...
  15. bayayhan

TOYOTA FJ 45 YENİLEME

Ynt: TOYOTA FJ 45 YENİLEME o kadarmı kötü.!!! ;D

16. bayayhan

dısco 1 tdı için KORKULARImı giderirmisiniz

Ynt: dısco 1 tdı için KORKULARImı giderirmisiniz arkadaşım al bir grand vitara tepe tepe kullan .ben bu işlerden anladığım halde disco dan uzak duruyorum , sen bu aleme uzak bir insansın anladığım kadarıyla disko senin moralini bozar bütceni sARSAr. alırsın bir suzuki GV...
  17. bayayhan

Tamamen Yerli Üretim; Debasto Isıtıcı

Ynt: Tamamen Yerli Üretim; Debasto Isıtıcı adamlar bayağı bir uğraşmış tübitakla ortak arge yapmışlar ve gerçekten yerli üretmişler , ellerine sağlık diyorum , anladığım kadarıyla ( sitelerinide inceledim ) işlerinide ciddi yapıp mallarının arkasında duruyorlar benimde tercihim...
  18. bayayhan

2002 model Grand Cherokee 2.7 CRD almak istiyorum.. yorumlarınızı bekliyorum

Ynt: 2002 model Grand Cherokee 2.7 CRD almak istiyorum.. yorumlarınızı bekliyorum çok keyifli bir araç ve arazisi dünyadaki en iyilerden biridir sürekli 4 çekerdir . quadradrive denilen bir çeki,ş sistemi varki 4 tekeri birden kitleyip istediğin yerden seni çıkarır. iyi ve...

19. bayayhan

YENİ NESİL MOTORLARIN(ELETRONİKVE/VEYA BEYİNLİ) DİĞER ARAÇLARA TAKILABİLMESİ..??

Ynt: YENİ NESİL MOTORLARIN(ELETRONİKVE/VEYA BEYİNLİ) DİĞER ARAÇLARA TAKILABİLMESİ..?? esas olan şu : kabloları ve elektronik aksam olmadan modern motorlar verimli bir şekilde çalışabilirmi yoksa hangi motoru istersen istediğin araca takabilirsin , benim anlamaya çalıştığım...
  20. bayayhan

69 Tuzla Willys Motor Revizyonu

Ynt: 69 Tuzla Willys Motor Revizyonu bence gayet başarılı olmuş hayrını gör . :)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,632
Kayıtlı Üye Sayımız
166,926
Kaydolan Son Üyemiz
ONUR AYGÜN

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri