Arama sonuçlarınız

1. bayayhan

L200'den Canavar Kamyon

Ynt: L200'den Canavar Kamyon çok heybetli ve güzel bir araç olmuş , anladığım kadarıyla ayarlar konusundada bir problem yok , keyfini çıkarın hayırlı olsun. başından beri takip ettim , bir çok arkadaş sizin orjinal kitin kopyasını yaptığınızı anlayamamış galiba, orjinal...

2. bayayhan

2012 mitsubishi l 200 instyle at

Ynt: 2012 mitsubishi l 200 instyle at bence süper dir her türlü tavsiye edirim. :) arazide sağlamlıkta toyotanın 1 çentik altında kalsada ,çarpma testlerinde ilk 4 yıldız alan bir araç ve sizin alaçağınız modelinde atsc denilen bir sistem varki , mükemmel çalışan...
  3. bayayhan

Project Gülazer: 38" TSL, D60, D44 Diferansiyel, Doubler, Beadlock ve Fazlası

Ynt: Project Gülazer: 38" TSL, D60, D44 Diferansiyel, Doubler, Beadlock ve Fazlası dediğim gibi 2-3 gün ara verin başka şeylerle uğraşın kafayı toplayın.

4. bayayhan

Aslanın Yemi...Cherokee 5,2/5,9 ZJ 100 Km de Benzin ve Lpg miktarı..

Ynt: Aslanın Yemi...Cherokee 5,2/5,9 ZJ 100 Km de Benzin ve Lpg miktarı.. açılın beyler ben veterinerim ;D ;D burda aslan besleyen varmış ve aslanlarında obezite sorunu varmış diye duydum geldim :D bendede aslan var ama ço0k sağlıklı bir aslan şehir içinde dur kalk...
  5. bayayhan

Gd 300 hk

Ynt: Gd 300 hk G vagen iyi makinada türkiyede çok uğraştırıyorlar

6. bayayhan

jeep 2012 wrangler

Ynt: jeep 2012 wrangler evet her türlü kullanılır iyidir.hatta en iyilerdendir.

7. bayayhan

Ynt: Project Gülazer: 38" TSL, D60, D44 Diferansiyel, Doubler, Beadlock ve Fazlası araç bitince şehirden uzaklaşmadan ağır bir direksiyon testi yapar biraz zorlarsın bakalım nasıl tepkiler veriyor , kırılırsa sanayide kırılsın hesabı , dediğiniz gibi dağda kırıldımı rezilliği...
  8. bayayhan

Ynt: Project Gülazer: 38" TSL, D60, D44 Diferansiyel, Doubler, Beadlock ve Fazlası önce 41 kere maşaallah diyeyim, sonrada bu araçta arazide kırılacak parça kalmadı gibi neredeyse , birde şu direksiyon işini hayırlısıyla bitirebilirseniz 10 numero bir iş olcak . ufak tefek...
  9. bayayhan

Sizce hangi 4x4?

Ynt: Sizce hangi 4x4? arkadaşım ufaktan offroad yapacam diyorsan hemde konforlu hemde kesme uygun --- sana en iyi suzuki grandvita. gider alırsın uzun süre kullanırsın 25-30 arası çok iyi birşeyler bulabilirsin. yada geçenlerde MTA. SATIYORDU bu işin aracıları toplamış...

10. bayayhan

Nissan Patrol 3300 TD Modifiye

Ynt: Nissan Patrol 3300 TD Modifiye harbiden usta sen ne sabırlı adamsın yaww ben şimdiye çatlardım . işin sonu iyi olacağa benziyor bekleyip göreceğiz fotoğraf yokmu hiç.

11. bayayhan

grand cherokee yol tutuş problemi

Ynt: grand cherokee yol tutuş problemi çiftciler istanbul zincirlikuyudaki servise gidin , derdinizi anlatın . servis sorumlusu aslan beyi bulun arama kurtarmadan ayhan beyin selamı var deyin hatırlamazsa mat kaplama dizel wj si olan arkadaş deyin tanır zaten. size hem uygun...
  12. bayayhan

grand cherokee yol tutuş problemi

Ynt: grand cherokee yol tutuş problemi aynen dediğini yapın :)

13. bayayhan

2012 Model Yeni Pick-Up Korando Sports Türkiye'de

60 bin liranın çok altında olur bunun suv unu 59900 liraya veriyorlar. bunuda maksimum 50000 lira falan olur
  14. bayayhan

YENİ NESİL MOTORLARIN(ELETRONİKVE/VEYA BEYİNLİ) DİĞER ARAÇLARA TAKILABİLMESİ..??

Ynt: YENİ NESİL MOTORLARIN(ELETRONİKVE/VEYA BEYİNLİ) DİĞER ARAÇLARA TAKILABİLMESİ..?? OOOO oo hani o kadar mühendis vardı, bilim adamı vardı ne oldu alooo.." hesap uzmanı " vardı yokmu şu başlık hakkında hiç kimsenin fikri.
  15. bayayhan

YENİ NESİL MOTORLARIN(ELETRONİKVE/VEYA BEYİNLİ) DİĞER ARAÇLARA TAKILABİLMESİ..??

Ynt: YENİ NESİL MOTORLARIN(ELETRONİKVE/VEYA BEYİNLİ) DİĞER ARAÇLARA TAKILABİLMESİ..?? yada bu motorlar mekanikleştrilemiyormu, veya iyice basit bir düzene sokulamazmı .( az elektroni) ?? bence biraz uğraşla olur gibi ama mekatronikciler bu işi daha iyi bilir . kestane kebep...

16. bayayhan

2007 Mitsubishi L200 projesi

Ynt: 2007 Mitsubishi L200 projesi bu araçta" atsc" yokmuydu eğer varsa arka kilide gerek yok, atsc bana göre en iyi çekiş kontrol sistemi adamlar bu sistemi dakarda geliştirdiler. ben bu aractan alacaktım bazı talihsizliklerden sonra başka bir araç (wj jeep) almak...
  17. bayayhan

Dünyanın en pahalı fotoğrafı

Ynt: Dünyanın en pahalı fotoğrafı valla bedava , bayayhan yazın google görsellerde aratın orda çıkar çok yüksek çözünürlüklüdür istediğiniz gibi kullanabilirsiniz. ;)
  18. bayayhan

Ynt: Dünyanın en pahalı fotoğrafı bu fotoğrafıda beğenirsiniz inşaallah. sülüklü gölde çektiydik

19. bayayhan

Ynt: Dünyanın en pahalı fotoğrafı yukarıdaki fotoğrafın kompozisyonu çok iyi bence o yüzden o para verilmiş 4 şeritli yol var fotografta :)
  20. bayayhan

Grand cherokee 2.7 crd ilk izlenimler

Ynt: Grand cherokee 2.7 crd ilk izlenimler bende çiftciler zincirlikuyudayım şehir dışında çok rahat 9 lt. şehir içinde akşam 6 oo mecidiye köy trafiğine giryorum "taksim mecidiyeköy "bazen bir saatte gittiğim halde ortalamam 14.lt buda çok normal , hafta sonu dur kalk açık...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,631
Kayıtlı Üye Sayımız
166,926
Kaydolan Son Üyemiz
ONUR AYGÜN

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri