Arama sonuçlarınız

1. bayayhan

Grand cherokee 2.7 crd ilk izlenimler

Ynt: Grand cherokee 2.7 crd ilk izlenimler aynen katılıyorum ,belkide arazi yeteneği toyotayı gecebilir bile , benim araçta ön ve arkada diflock var standart olarak , at lastikle girmediğim delik yok tabiki çok ağır çamura falan değil ama şöyle diyeyim , bu güne kadar...

2. bayayhan

wj ,3.1 lerde hangı sorunlar çıkıyor?

Ynt: wj ,3.1 lerde hangı sorunlar çıkıyor? aynen alırken ve satarken sevinirsiniz. ismi çıkmış 9 a inmez 8 e.
  3. bayayhan

1997 GRAND CHEROKEE 5.2 (LPG TÜKETİMİ..?)

Ynt: 1997 GRAND CHEROKEE 5.2 (LPG TÜKETİMİ..?) duyarlı arkadaşlar duyarsız arkadaşa gereken cevabı vermiş teşekür ederim. 85 kuruş gerçekten yüksek benzinle o kadar yakması lazım ,arkadaşların yukarıda yazdığı tavsiyeleri uygularsanız muhtemelen 60 kuruş civarına...

4. bayayhan

1997 GRAND CHEROKEE 5.2 (LPG TÜKETİMİ..?)

Ynt: 1997 GRAND CHEROKEE 5.2 (LPG TÜKETİMİ..?) YANLIŞ CEVAP !! bu aslan besleme işinide hiç anlamadım , arkadaş sormuş yakıtı fazla nasıl indirim diye cevap "aslan besleyen yemini düşünmez" yapma yaww , belki aslanda sindirim sorunu var obezite var ALLAH ALLAH...
  5. bayayhan

4.2 diesel lc ile vx100 arasındaki fark nedir?

Ynt: 4.2 diesel lc ile vx100 arasındaki fark nedir? bakalım doğrumu anlamışım 100 liraya 257 km çok iyi imiş .bu ARADA

6. bayayhan

Ynt: Grand cherokee 2.7 crd ilk izlenimler standart haliylen arazi yeteteneği en iyi araçlardan diyebiliriz ama sağlamlık bakımından toyota bir gıdım üsttedir.

7. bayayhan

Ynt: 4.2 diesel lc ile vx100 arasındaki fark nedir? hocam ölçümünün yanlış olduğunu itiraf ettin, hala başka " araçlarla karşılaştıryorlar, şudur budur ,bisiklete binsinler falan diyorsun, birde benim aracım az yakıyor diyorsun , çok yakması az yakması senin derdin valla , ;D benim...
  8. bayayhan

wj ,3.1 lerde hangı sorunlar çıkıyor?

Ynt: wj ,3.1 lerde hangı sorunlar çıkıyor? bir kere italyan motor ve dünyadaki en kötü dizel motordur her halde , neresinden başlıyacağım bilmiyorum ama berbat sakına bulaşma , ilelde wj jeep alıcam diyorsan 2.7 temiz bir şey al ama sakına 3.1 alma elinde patlar , herşeyi...
  9. bayayhan

Ynt: Grand cherokee 2.7 crd ilk izlenimler BEN 2 senedir 2002 modelini kullanıyorum aracın bakımları düzgün yapıldığı ve yetkili servislerde yapıldığı sürece sizi yolda bırakmaz , ben expedisyon aracı olarak hafif offroad ve kampa giderken dağ yollarında AT lastikle kullanıyorum bu...

10. bayayhan

Grand Cherokee 2.7 CRD Motor Lambası

Ynt: Grand Cherokee 2.7 CRD Motor Lambası büyük bir ihtimalle maf sensörüdür halk arasında oksijen sensörü diye geçiyor, bu sensör motora gidecek yakıt hava karışım oranlarını belirliyor dengesiz çalışır yada bozulursa , sizin araçta yaptığı gibi motor soğukken ve düşük hızlarda...

11. bayayhan

Ynt: 4.2 diesel lc ile vx100 arasındaki fark nedir? evet bu açıklama daha gerçekci rakamlar içeriyor. olabilitesi daha yüksek. bu arada siz benim yazımı yanlış anladınız galiba " yok yala söylüyorsun gibi bir imadan bulunmadım ölçümde bir hata var dedim zaten...
  12. bayayhan

69 Tuzla Willys Motor Revizyonu

haydi hayırlısı bakalım

13. bayayhan

Ynt: 4.2 diesel lc ile vx100 arasındaki fark nedir? 2012 3.d parado bile şehir içinde fabrika verisi ki asla tutmaz 9.7 litre yakıyor - 37 kuruş yapar . :) 4.2 dizel, anca kaçak dizel yakıtı kullanırsa (fiyatı 2.5 lira falan herhalde ;) ) belki 35 kuruş yakar (bir ara marmara...
  14. bayayhan

Ynt: 4.2 diesel lc ile vx100 arasındaki fark nedir? 2002 mdel -2.7 yeni yaptırdığım wj dizel şehir içinde 55- kuruş şehir dışında 35 kuruş yakıyor 4.2 anca rampa aşşağı gaza basmadan 35 kuruş yakar gibi :) ölcümde bir yanlışlık var.
  15. bayayhan

Gezi / Doğa Filmleri

Ynt: Gezi / Doğa Filmleri lourse -ayı, filmi çok iyi bir doğa filmidir vertical limit -dikey limit, iyi bir dağ filmidir 127 saat, tamamen gerçek bir hikayedir iyi syılacak bir film into the wild, yine tavsiye edeceğim gerçek bir gezi hikayesi

16. bayayhan

Gezi:50-60cm Karın tadını çıkarmak lazım

Ynt: Gezi:50-60cm Karın tadını çıkarmak lazım aynen :)
  17. bayayhan

Atv Tavsiyesi

Ynt: Atv Tavsiyesi her yönden aklına ne geliyorsa. ama fiyatda ona göre
  18. bayayhan

Ynt: Gezi:50-60cm Karın tadını çıkarmak lazım hımmm 30-35 cm. maksimum kar var ama bu bile bence yeterli bu seviyede bile sorunsuz gitmesi iş görür.

19. bayayhan

2012 Jeep Rubicon Sahara

dostum 2012 mdel rubicon u denedim , kendim wj kullanıyorum . sahara 10 üzerinden 10 numara bir araç param olsa bir dakka düşünmeden alırım , rengide tan rengi çöl işi ,çok maço görünümlü ve arazi yeteneği sonzuz vede sorunsuz bir makina ,işi bilmeyenlerin sözüne bakmayın...
  20. bayayhan

Ynt: Gezi:50-60cm Karın tadını çıkarmak lazım yawww arkadaş o kadar gittiyseniz çekmedinizmi bir video , yayınlayın videonuzu milletde inansın 50 - 60 cm . karda gittiğinize.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,631
Kayıtlı Üye Sayımız
166,926
Kaydolan Son Üyemiz
ONUR AYGÜN

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri