Arama sonuçlarınız

1. bayayhan

Dışı Travec Tecdrah - İçi Dacia Duster

Ynt: Dışı Travec Tecdrah - İçi Dacia Duster bence eğer sağlam ise ve arazi şanzumanıda varsa süper bir araç gibi duruyor. bu arada bu forumda herkez birbirine laf sokmaya çalışıyor eskiden böyle değildi buralar son 1 senedir forumun seviyesi düştü . bu arada...

2. bayayhan

Off Roadçu Duster

Ynt: Off Roadçu Duster 80 cm.ye gerimi döndük yawww... ;D efsane topik vesselam. ??? ??? olmaz arkadaş 80 cm.de araba gitmez dediydim ben emme dinlememişler yada 80. cm . kar görmemişler.
  3. bayayhan

Volkswagen - Amarok

Ynt: Volkswagen - Amarok aracın hayırlı olsun gardaş sen bilgi sahibi olmadan fikir beyan eden arkadaşlara takma ben inceledim araç güzel.vergi avantajı yakıt avantajı iyi arzisi hilux kadar olmasada eh fena sayılmaz konfor navara kadar olmasada iyi heybeti ie süper.

4. bayayhan

Off Roadçu Duster

Ynt: Off Roadçu Duster bence esas problem o kadar para verip alınan defenderler, jeep , mercedes g lerin problem çıkarması değilmi . yoksa duster zaten ucuz kırılabilir bir crossover , onun başına gelen kötü birşey , zaten olabilecek şey.. esas siz pahalı 4x4...
  5. bayayhan

İnegöl Dev Buggy Yapım Projesi

Ynt: İnegöl Dev Buggy Yapım Projesi beyler gençlere amortisör lazımmış bir el atalım, hadi bakalım ...çıkmacılar elinde fazla bulunanlar ne lazımsa çocuklara yollayalım..

6. bayayhan

Off Roadçu Duster

Ynt: Off Roadçu Duster yavvv be arkadaşlar adamları amma ezdiniz , bu arkadaşlar ilk defa arazi aracı alan belli bütceleri olan off roadın patikadan orman yolundan gitmek olduğunu sanan bu off road işlerini uzaktan takip eden arkadaşlar . sizin yaptığınız...

7. bayayhan

Türkiye'de Hovercraft Üretimi Hakkında

Ynt: Türkiye'de Hovercraft Üretimi Hakkında halaa foto yokmu merak ettik yaww... ;)
  8. bayayhan

Dalış Bildirimi....

Ynt: Dalış Bildirimi.... bir yaptırımı yok her halde önce uyarırlar 2. defa yakalanırsan belgeni iptal ederler
  9. bayayhan

455 HP V8 Beklediğimiz Motor Geldi

Ynt: 455 HP V8 Beklediğimiz Motor Geldi YENİ VİDYO RESUMM İSTERÜKK..

10. bayayhan

sarıyerli ve boğaziçili gezenbilirciler

Ynt: sarıyerli ve boğaziçili gezenbilirciler ramazan girdi araya şimdi , bayramdan sonra bir adapazarı soğucak yaylası yapalım bidiğim yerlerdir , en azından sarıyerliler tanışmış aktivite yapmış oluruz. SAYGILARIMLA :)

11. bayayhan

sağdan direksiyonu sola alma

Ynt: sağdan direksiyonu sola alma dağda problem olmaz istanbuldada herkez sağdon solluyo daha iyi olur. :D
  12. bayayhan

sağdan direksiyonu sola alma

Ynt: sağdan direksiyonu sola alma al öyle kullan kim ne diyecekki :D

13. bayayhan

Toyota Arazi Araçları Fotoğraf Arşivi (Tüm Seriler)

Ynt: Toyota Arazi Araçları Fotoğraf Arşivi (Tüm Seriler) http://www.youtube.com/watch?v=75sNUBWU5jk&feature=related hem fikir vermesi açısındanda iyi
  14. bayayhan

VX100 aracımı Lübnan'a yolladım neler almalıyım

Ynt: VX100 aracımı Lübnan'a yolladım neler almalıyım evet yaa birisi garajdan çıkarır artık. ;D
  15. bayayhan

TOYOTA Hılux 2.5 Adventure Modifikasyonu

Ynt: TOYOTA Hılux 2.5 Adventure Modifikasyonu aracınız çok güzel olmuş hayırlı olsun. affınıza sığınarak modifiye maliyeti yekün olarak ne tuttu öğrenebilirmiyim.

16. bayayhan

VX100 aracımı Lübnan'a yolladım neler almalıyım

Ynt: VX100 aracımı Lübnan'a yolladım neler almalıyım garajdan çıkamayan rav 4 gibi olmuş diyeceğim ,ama lübnandan çıkmış , fakat konunun devamı halaa.. yok
  17. bayayhan

Gördüğüm rüya nasıl gerçekleşecek

Ynt: Gördüğüm rüya nasıl gerçekleşecek mücahit satıyorsun haa :o, sen daha iyisini almazsan asla o arabayı satmazsın ne düşünüyorsun söyle bakalım land cruisermi hilux mu, ;)
  18. bayayhan

Off Roadçu Duster

Ynt: Off Roadçu Duster 500-600 kilo daha hafif olması sayesinde olabilirmi?

19. bayayhan

Toyota Land Cruiser 1995 HDJ 80 turbo dizel

Ynt: Toyota Land Cruiser 1995 HDJ 80 turbo dizel müco senin makinanın hikayesi baya bir efsane , 2-3 ay önce sanayide şişman elektrikciye gittik bir arkadaşın arabası için senin makina oradaydı şişkoyla sana selam yolladım , neyse bu hafta sonu soğucakta bizim...
  20. bayayhan

Usta Aranıyor..İstanbulda düzgün cj kim toplayabilir.

Ynt: Usta Aranıyor..İstanbulda düzgün cj kim toplayabilir. APO emmi bu işi temiz çözer ;)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,632
Kayıtlı Üye Sayımız
166,926
Kaydolan Son Üyemiz
ONUR AYGÜN

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri