Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Marmara Olta Balıkcıları Buluşması Ön Araştırma
Dostum Cumartesi lüfer zarganayı yiyince çok kızdım çokkkk pazar sabahı hepsinin ifadelerini ek tek aldık... ;D :D
Dostum bende birlikte avlanmayaı çok isterim..
Kemal abi arada sırada elimiz boş geldiğimizde oluyor videoyu izlersen ne demek istediğmi anlarsın.... ;D :D
Sitemiz üyesi (HunterCemal) abim ile bu haftaki zargana avımız.... :D...
Evet arkadaşlar galiba bu topik geride kalmış buraya hareket gelsin...selamlar...
İyi seyirler...;D ;D
http://www.dailymotion.com/user/feroza777/video/xakjq4_lufer-avy-ystanbul_creation...
Ynt: Sigarayı Bırakanlar Listesi
1. ekiNoks,
2. cenkcc
3.feroza34
Malesef 10 ay önce sigarayı bıraktım..
Bana hiç bir faydası olmayan bu illeti 20 yıl önce neden bırakmadım diye kendime kızıyorum..
Ynt: Mollaoğlu'ndan Lastik Alacaklara Uyarı
Pişkinlik böyle birşey olsa gerek...."İstediğin yere istediğini yaz"
benim elemanlar öyle hata yapmazz..
Araca binip servisi terk ederken söyle bir söz duydum..."Hanginiz bijonları sıkmadınız" bu suçu kabul etmektir.......
İsmail bey keşke bunu...
Aracıma Port bagaj aldım ve tavan sepeti ihtiyaç fazlası olduğundan dolayı satılıktır..
Sepetin ebatları 1.40 cm boy 98 cm en...
4 adet sis farı geri vites lambası telsiz anteni (Aksesuar) ve kürek...
Fiya:600 tl
Feridun..Tel: 0535 934 71 68
Dün akşam üstü kısa bir deneme yaptım terkozda..
Doğada olanı doğaya bıraktık... :) :) ;)
http://www.izlesene.com/video/hayvanlar-capak-avi-istanbul/853675
Ynt: Birazda Tekne Keyfi
Ahmet akşam akşam güzel nefes açmışsınız :D :D
Bir sonraki geziden haberim olsun birlikte nefes açarız...Dostluğunuz daim olsun....
Yaklaşık bir 20 gündür tavan sepeti ile boş vakitlerimi değerlendiriyordum ne zaman el atsam atölyeye müsteri akını oluyordu aslında bitmiş olmasına sevinme ile üzülme arasında kaldım... :D :D
Kısmetse bir sonraki adım Arb vinçli tampon ve şnorkel...
Ynt: Gezenbilir, Ayazağa Belgrad Ormanlarında Keşfedilen Yolların Kutlama Gezisi (8 Mart 2009)
ilk grubun takılması söz konusu bile olamaz otoban gibi parkurdu.....:):)
Ynt: Lada Niva'nın Olumlu ve Olumsuz Yönleri Nelerdir?
Lada off road ve arazi gezilerine yeni başlıyanlar için mükemmel bir araç İLKOKUL.. ;)
Lada kullanıcısı ilerleyen zamanlarda çıkardığı arızaların çoğunluğu şöyle isteğine göre lastik jant takamaması çok çabuk kaportasıın çüremesi arazide...
Ynt: Gezenbilir, Ayazağa Belgrad Ormanlarında Keşfedilen Yolların Kutlama Gezisi (8 Mart 2009)
Deniz iç dış alt motor 3 saat ancak kendine geldi... ;) :D