Arama sonuçlarınız

1. erthem

Satılık Karavan Doğa Severlere

Ynt: Satılık Karavan Doğa Severlere İlan bana mail yoluyla geldi, ilan sahibine aytenugrasiz@yahoo.com adresıne mail atarak sorularınızı iletebilirsiniz

2. erthem

Vahşi Hayat Derneği İnternet Sitesi

Değerli Dostlarımız, Vahşi Hayat Derneği olarak çalışmalarımızı daha aktif hale getirmek ve sizlerle iletişimimizi her ortamda sürdürebilmek amacı ile oluşturduğumuz internet sayfası kullanılmaya başlamıştır. İnternet sayfamızda yürüttüğümüz projelerimizi takip edebilir, katılabilir ve gerek...
  3. erthem

Dağa Çıkmak Değil, Dağdan İnmek Çok Daha Tehlikelidir

Tanju Duru, Demirkazık’ın içinde bulunduğu Aladağlar’da son 52 yılda ölen 15’inci dağcı oldu Üç arkadaşıyla birlikte Niğde’ye bağlı Aladağlar’daki Demirkazık Zirvesi’ne tırmanan 45 yaşındaki ünlü müzisyen Tanju Duru, dönüş yolunda 3 bin 200 metredeki Akçaygeçidi’ne düşerek hayatını kaybetti...

4. erthem

Dağcıdan Şehitler Anısına Erciyes Dağı'na Zirve Tırmanışı

ANKARALI dağcı, 40 yaşındaki Şenol Doğanyiğit, şehitler anısına 3 bin 917 metre yüksekliğindeki Erciyes Dağı'na tek başına zirve tırmanışı yaparak “Şehitlerimiz kalbimizdesiniz” pankartı açtı. Ankara'da çalıştığı hukuk bürosunun icra takiplerini yapan, Adalat Meslek Yüksekokulu mezunu ve Zirve...
  5. erthem

Tanju Duru'nun Hayatını Kaybettiği Kaza Raporu

Ynt: Tanju Duru'nun Hayatını Kaybettiği Kaza Raporu Bu kazayı ve daha sonrasını hiç anlamadım ve anlayamayacamda, neden dığer ekıp üyeleri tanju durunun yanına vadı tapanından ulaşarak gıtmemişler, yada neden kaza kaderıne terkedilmiş, kafam allak bullak, ya öncelık yaşayan diğer ekip...

6. erthem

Peak Lenin Rotaları

Ynt: Peak Lenin Rotaları Teşekkürler, size yardımcı olmak isterdim ama maalesef elimde boyle bir kayıt yok.

7. erthem

Bisiklet Römorkları

Ynt: Bisiklet Römorkları Ceremcem İste Bu Dostum, Valla Helal Olsun, Karıncan Mühendislik Harikası Olmuş :D Valla Sevindim
  8. erthem

Eskişehir Peak Lenin Ekibi Zirvede!

Ynt: Eskişehir Peak Lenin Ekibi Zirvede! Abiii Senin Eline Kalemi Kağidi Vermemek Lazım Yauu Ömrümde Okduğum En Uzun Raporduu Yaaa. Valal Bak Tanışssın Die Katlandım Yoksa Okumazdım. Şaka Bir Yana İSmail Abii Her Zaman Beğenirim Senin Kalemini Anlatışını, Süper Bir Rapor Hazırlamışsın Ellerine...
  9. erthem

Çin Malı Hummer

Ynt: Çin Malı Hummer

10. erthem

Loc Anma Tırmanışı - 2008 (BUDAK)

Bursa Dağcılık ve Doğa Sporları İhtisas Kulübü (BUDAK) olarak Dağcılık Federasyonumuzun Kurucusu ve İlk Başkanı merhum Latif Osman ÇIKIGİL anısına geleneksel olarak her yıl düzenlediğimiz LOÇ ANMA TIRMANIŞI Bursa Uludağ’da 15 - 16 Kasım 2008 tarihinde gerçekleştirilecektir . Uludağ'da...

11. erthem

Demirkazık Tarih Oldu

Aynı zamanda dağcı olan emekli Topçu Albay Salih Gözen, coğrafya kitaplarını, turizm tanıtım broşürlerini, profesyonel dağcıların "doruk fetihlerini" değiştirecek bir keşif ve tespitle, Aladağlar’ın doruğunun, bugüne kadar sanıldığı gibi Büyük Demirkazık değil, Kızılkaya olduğunu tescil ettirdi...
  12. erthem

Satılık Karavan Doğa Severlere

Merhaba; kullanabileceğimi düşünerek aldığım karavanımı kullanamadığımdan dolayı satıyorum. siz doğa severlerin ilgisini çekeceğini ve uzun süreli dağ programlarınızda ulaşım, taşıma ve konaklamaları nızda alternatif gibi gözüküyor. karavan antika araba...

13. erthem

Köpekler Bizden Ne İster?

Ynt: Köpekler Bizden Ne İster? Valla Böyle Bir Başlık Görüptü İçeri Girip Hıçkıra Hıçkıra Ağlamamak Elimde Değil, Yauu Yıllardır Yanı Cocukluğumdan Beridir En Büyük Korkumdur, Köpekler Ve Onların Azı Dişleri, Anam Ben Kimseden Çekmedim Köpeklere Olan Korkumdan Cektiğim Kadar, Boyutu Hiç...
  14. erthem

Bisikletle Türkiye - İran - Pakistan - Hindistan Yollarında

Ynt: Bisikletle Türkiye - İran - Pakistan - Hindistan Yollarında Soner Aramıza Hoşgeldin. Gercekten Süper Bir Gezi Olmuş, Fotoğraflardan Yansıyan Doğu Kültürü Biraz Olsun Gezinizde Gecen Güzelliklerin Rehberi, Ama İnaniyorumki Fotoğraflara Sığmayan Nice Güzellikler Sizinle Birlikte Olmuştur...
  15. erthem

Bu Keşif Tarihi Değiştirir

Ynt: Bu Keşif Tarihi Değiştirir

16. erthem

Bu Keşif Tarihi Değiştirir

Yenikapı’da 4 yıldır devam eden Marmaray ve Metro istasyonları kazılarında İstanbul’un tarihini sil baştan yazdıracak yepyeni bulgulara rastlandı. Tarih ve arkeoloji çevrelerinde büyük heyecan yaratan bulgulara göre İstanbul’un tarihi bilinenin aksine 2.700 değil 8.500 yıl öncesine dayanıyor...
  17. erthem

Demirkazık Tanju Duru'yu Aldı

Ynt: Demirkazık Tanju Duru'yu Aldı Dağlarımız dolu dolu, etkinlikler dört bir koldan devam ederken vede hiçbir kaza haberi gelmezken, dağların acı suskunluğu Demirkazık'ta bozuldu. Allah rahmet eylesin.
  18. erthem

Gps Kayıtları

Ynt: Gps Kayıtları Uludağ Rotaları

19. erthem

Gps Kayıtları

Ynt: Gps Kayıtları Demirkazık Hacer Boğazı
  20. erthem

Gps Kayıtları

İran Demavent Dağı

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri