Arama sonuçlarınız

1. M

Terk Edilmiş Köy Evinde Kalmak

Annem de öyle diyor. Evin bir şeyi yok diyor. Hatta köye gittiğimizde köylülere prefabrik evden söz ettiğimde, Bu evin bir şeyi yok ki ya şeklinde tepkiler ile karşılaşmıştım. Aslında ormanda çadır kurmak en güzeli ama hem geçen yıl o bölgede bir ayı ile karşılaştık; hem de köyün çevresindeki...

2. M

Kamp Yerinde Güvenlik(hayvanlardan)

Şaka değil, aynen öyle oldu. Oho O da bir şey mi? yanımızda tüfek vardı, tabanca vardı, 2 kutu torpil aldık, gece saatte bir patlattık. Ayı falan gelirse havaya ateş püskürtürüz diye meşale aldık,, ambalajından dahi çıkarmadık, orada bıraktık, köylüler almıştır. Arabayla gittiğimiz için taşımak...
  3. M

Kamp Yerinde Güvenlik(hayvanlardan)

Bir gün her acemi, ormanda güvenlik kaygısını tadacaktır. Şaka bir yana, benim de geçen yıl ilk kampımda benzer bir konu açmışlığım vardır. Hatta ben, kamp alanımızın etrafını, 400 metre çelik çamaşır ipi alıp, dört sıra halinde çevirdim ve iplerin üzerine zil takmıştım. O ziller bir tek kez...

4. M

Bu gün haber geldi, Çok sert, fırtınamsı bir rüzgar esmiş. Bazı Evlerin çatısı uçmuş. Eğer bizim evde sıkıntı yoksa, testi geçti demektir. Bu rüzgara dayanmışsa, bundan sonra problem yaşanmaz herhalde. D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  5. M

Şurayı Canlandıralım Biraz

Hemen hemen hepimiz, Karabük'lüler olarak orman köylerinde doğup büyüdüğümüz için midir nedir, bu konuya yıllarca ilgi gösterilmemiş. 5 yıldır Burası 6 gibi görünüyor. Karabük'lüler tanıtalım buradan kendimizi, anlatalım Karabük'ü. D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

6. M

Kamp Alanlari Önerİ Ve Yorum Paylaşim

Rica ederim D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

7. M

Kamp Alanlari Önerİ Ve Yorum Paylaşim

Şuraya yazmıştım bir şeyler. https://www.gezenbilir.com/index.php?threads/116254/ D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  8. M

Ankara Kamp Grubu

Özelden Numara istemek yerine katılım linkini buraya koysanız olmaz mı? D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  9. M

bir çökme olacağını Sanmam. O kadar da kötü değil. Kışın kar yağdığında onca Karın altında çökmıyorsa, Yazın da çökmemesi lazım diye düşünüyorum. D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

10. M

O zaman olmaz çünkü 4 5 komşudan iki tanesi sürekli bir tanesi de kışları zaten boş D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

11. M

Tahtakurusu meselesini eşime danıştım. Cevabı aynen şöyle oldu. "Tahta kurusu ile hiç karşılaşmadığım için net olarak bir şey söyleyemem. Ancak mantık yürütüyorum; önce ahşap yüzeyler Domestos ile bileda yapılır. Sonra Raid köpük ile ilaçlanır. O zaman birkaç günlüğüne kalınacağı için bir...
  12. M

Son birkaç yıla kadar dediğiniz gibiydi Ama şimdi paletli traktörler kol geziyor. Her gün 250 metre kesim var. D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

13. M

Yazları gitmeyi istiyorum. Aslında bir ara evi tamamen yıkıp, yerine bir prefabrik koyalım, yazlık gibi kullanırız falan diye de düşündük Ama kıyamadık. Böyle ahşap daha güzel. Köyden gelenler, evin bir şeyi yok, ufak tefek tadilatlarla hallolur diyorlar. Fakat bu evlerin tuvaleti de ağaç...
  14. M

Burası doğal kaynak gölüdür, akarsuyla beslenmez. D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  15. M

Hatta size bölgeden birkaç görsel daha atayım. belki gezmek isteyen olur. D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

16. M

Bu da Batı Karadeniz'de Yakınız. Karabük'ün Ovacık ilçesi ganibeyler köyü. D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  17. M

Içinde insan yaşamayan evde Hangi böcekler bulunur hangileri bulunmaz ona bir bakmak lazım. Sonuçta böcek dediğin de yiyecek içecek arar bu bölgede orman 9'u çok zengin Batı Karadeniz. Yabani meyve türleri bakımından zengin geceleri ayılar dolaşabiliyor.. D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak...
  18. M

Günlerimiz zaten ormanda geçecek. Sadece geceleri kalmayı düşündük. Çünkü geçen yıl o bölgede gece on bir buçukta bir ayı ile karşılaştık ve tırstık. D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

19. M

Açık alanda ve balkonda gerçekleşmiş bir Hadise. yarasa konusunda kesinlik yok, fare de olabilir bilemiyoruz tabii. Güneydoğu'da ve Adana'da hep açık alanda yatıyor insanlar. Gerçi oralarda cibinlik kullanıyorlar çok da olmadı bizim evin içine çadır kurmamız gerekebilir. Gündüz zaten yaklaşmaz...
  20. M

Türkiye'deki yarasaların meyve yediklerini, vampir yarasaların Amerika'da bulunduklarını okumuştum. Bir daha araştırayım. D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,631
Kayıtlı Üye Sayımız
166,926
Kaydolan Son Üyemiz
ONUR AYGÜN

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri