Arama sonuçlarınız

1. M

Terk Edilmiş Köy Evinde Kalmak

Son gidişimde resimler çekip Facebook'a atmışım. Zorlukla buldum. D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2. M

Içeride ateş yakmak için ocak var aslında. Çocukluğumda orada yemek pişirilirdi odun ateşinde. ekmek falan yaparlardı sac üzerinde. D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  3. M

Ev köyün ortasında. Tabii ki etrafta içinde yaşam olan evler var. son gittiğimizde pek Çürük bir yeri yoktu. Ama şu tahtakurusu meselesi benim aklıma gelmemişti. fare falan olacağını sanmıyorum Çünkü içinde hayat yok. yiyecek olmayan yerde Farenin işi olmaz diye düşünüyorum. D6503 cihazımdan...

4. M

Merhaba değerli doğa severler. Çocukluğum kısmen bir orman köyünde geçti. Orada bir ağaç evimiz var. 1955 yılında falan yapılmış ve 1999 yılından beridir içinde kalan yok. 2 yıl önce onbeş yirmi dakikalığına gittiğimizde, evin bir odasına yarasaların tünediğini gördük. Elektirik şirketi yangın...
  5. M

Karavanda Çamaşır Makinesi Konusuna Yeni Bir Yaklaşım :)

John steinbeck diye bir yazar var. Onun köpeğimle Amerika Yollarında diye bir kitabını okumuştum. Orada sıradan bir kovanın içine çamaşırları koyuyor onu da arabanın içinde bir yere asıyordu. Bu şekilde doğal çamaşır makinası yaptım diyordu. Bu konuyu okuyunca onu hatırladım şimdi. D6503...

6. M

Kamp Yerinde Güvenlik(hayvanlardan)

Işte Bu yaklaşıma katılmıyorum. Bu bir özgürlük meselesidir. Gidebileceğimi bileyim ama gitmeyeyim ayrı mesele. D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

7. M

Evolite - Easycamp - Andoutdoor Çadır

Çadırlarda şu 2 şeye dikkat edilecek. kullanacak kişi sayısından bir kişi fazla sayılacak. 2 kişi için 3 kişilik, üç kişi ise 4 kişilik gibi... Birde mevsim konusunda kafa karışıklığı oluyor. Üç mevsim, Dört Mevsim, 5 mevsim gibi... 3 mevsim yaz kamplarına, Dört Mevsim güz ve Bahar dönemlerine...
  8. M

Bu forumda çadır konusu çokça yazılmış çizilmiş. bende acemiyim. geçen yıl üç arkadaş gittik. biz beş kişilik bir çadırla memnun kaldık ama bu Forumdaki arkadaşlar çadırımızı beğenmedi mesela. akşam saatidir insanlar işyerinden Eve Dönüyor foruma girenler olacaktır. konunun üstatları yol...
  9. M

Bir. elinizdeki silahın insanlara karşı kullanılmayacağını bilmeniz gerekir. 2. torpilin yanma süresi patlama süresi falan vardır, köpekler saldırdığında O birkaç saniye sizin için çok değerli olacak. üç. sadece tavsiye veriyoruz kimseye bir şeyi zorla dayattığımız da yok. ben götürürüm...

10. M

Malzemeleri de içine koyacağınız hesap edersek size 3 kişilik falan yakışır Yağmurlu havalarda çift tenteli çadırlar iyi oluyor D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

11. M

Unutmuşum meskun mahalde Ateş etmediğiniz sürece sorun yok D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  12. M

Biz eskiden av malzemesi satan dükkanlardan alırdık. onlar da fatura keserlerdi. faturası ruhsat muamelesi görüyor. faturasını yanından ayırmayacaksınız. D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

13. M

Hiç değilse bir ses tabancası olsun elinizde derim ben. Biz giderken yanımızda 1 kutu torpil götürmüştük. Mesela gece belli aralıklarla patlatıyorduk. köylerden Uzak olduğumuz için yabani hayvanlar sesten uzak durur. ses tabancası yani bildiğimiz kuru sıkı orman yürüyüşlerinde çok işe yarıyor...
  14. M

Eşinizle birlikte gidiyorsanız hayvana karşı değilse de insana karşı silah bulundurmanızı mutlaka öneririm iki tane Niyeti bozuk serseri mi? iki tane domuz sürüsü mü? iki tane domuz sürüsü. D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  15. M

Meyve bulunan alanlar olursa sukenarı, orada Ayı falan olur. Onun dışında Biz gittik en yakın yerleşim merkezine 10-15 kilometre mesafede olan bir yerde kaldık, bir tek çakal ya da kurt uluması duyamadık maalesef. D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

16. M

Yine Güneşi Gördük Ve Içimiz Kıpırdamaya Başladı.

Merhabalar. İddia ediyorum böylesini ilk kez göreceksiniz. Biz iki görme engelli arkadaş, hiçbir deneyimimizin olmamasına rağmen, geçen yıl kamp işine merak sardık. Oturun oturduğunuz yerde dediğinizi duyar gibiyim ama pek öyle değil işte. Geçen yıl arkadaşın arabasını arkadaşın kardeşi çokta...
  17. M

2çocukla Kamp Yapabilirmiyim !?

Henüz yürümemiş çocukla biraz zor olabilir. Çocuk sık sık emeklemek isteyecek. Ama emekleyebileceği ortam olmayacak. Buna bir çare bulmanız lazım. yanınızda geniş örtü falan götürmeniz lazım Mesela. D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  18. M

Karabük Ovacık Belen Yaylası Civarı

Bana da öyle geldi. herkes başımıza şey kesildi falan demeye başlamışlardı. uzatmak istemedim kimliği gösterip kısa yoldan hallettim. D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

19. M

Tabii biz devlet memuruyuz. arkadaşımız Ormancı. devlet görevlisi olduğumuzu söyledik savuşturduk. yanımıza oturmadılar. D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  20. M

Unutmadan eklemek lazım. eşiyle birlikte gidecekler için yanlarında silah götürmeleri şart. gece içmeye gelen oldu bir defa arabayla. bizim yanımızda kadın yoktu bilemiyorum tabii oralara gelenler ne kadar tekindir. Evet kuş uçmuyor Kervan geçmiyor ama birkaç günde bir de olsa bir araba traktör...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,631
Kayıtlı Üye Sayımız
166,926
Kaydolan Son Üyemiz
ONUR AYGÜN

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri