Arama sonuçlarınız

1. M

Hangi Çadırı Almalıyım?

Rüzgar Geçirmiyor Ama yağmur altında kullanmadık daha. pencereler tül çift tente falan bunlar Tabii Havadar olması için yeterli oluyor ama dışarıda battaniyeyle otururken içinde üşümedik. Tabii ki Temmuz gecelerinden söz ediyoruz. 1400 rakımlı bir yayladan D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak...

2. M

Hangi Çadırı Almalıyım?

Estağfurullah. senede bir kez yaz günü Kampa giden adamın reklamımı olur? Sadece deneyin paylaştım. Nerede siz, Nerede ben. D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  3. M

Hangi Çadırı Almalıyım?

Biz şunu kullandık işimizi gördü. Andoutdoor Monodome 5 Kişilik Çift Tenteli Çadır Fiyatı D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

4. M

Karabük Ovacık Belen Yaylası Civarı

Ayrıca köye mesafesi yeterli uzaklıkta. arabayı köye gönderdim ve oradan ateş ettim. silah sesi köye gitmiyormuş. bu bizi çok sevindirdi. Dilediğiniz gibi silah kullanabildik gürültü yapabildik kimseyi rahatsız etme riski yok D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  5. M

Bizden başka kampçı yoktu. Zaten orası Kamp Alanı değil köylülerin kullandığı bir mekan. Bayram dışında kalabalığı falan olmuyor. İki günde bir traktör ya da araba geçiyor. mekan Toprak yolun hemen kenarında ama toprakyol araba gitmeyecek kadar kötü değil. sonuçta Opel Corsa ile gittik. Evet...

6. M

Üç kişi gitmiştik. arefe günü arkadaşlarımızdan bir tanesi havuzda boğularak hayatını kaybetmiş. Haberi geldi çok üzüldüm. D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

7. M

Eve döndük D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  8. M

Kışla diye bir köy var. içinde market var. bakkaldan biraz büyük. Süpermarket değil. Oradan İstediğiniz bir çok şeyi tedarik edebiliyorsunuz. Karabük levhası takip ederek geleceksiniz. sonra ovacık sonra Kışla oradan belen. yaylaya doğru çıkarken yolun solunda Zaten görürsünüz. yaylaya...
  9. M

Ankaradan Karabük Yeniceye

Yenice'ye Opel Corsa ile gidemeyeceğimiz konusunda hemfikir olduk. gerçekten çok pis çamur oluyor diyorlardı. O yüzden aşağıdaki link de bulunan yere gittik. oraya Opel Corsa ile altımızı bir kez bile vurmadan çıktık. Yollar Sarp dik ve virajlı ama gidilebilir durumda. Belki faydası olur diye...

10. M

Uzun Seyahat Sonunda Başladı... Kamp Günlükleri

Karabük Ovacık Belen Yaylası Civarı Üstat gümrük tutamadık şebeke zayıf olduğu için oradan bir şeyler yükleyemezdik piller çabuk bitiyordu. jeneratör vardı şarj yapabiliyordu ama şebeke zayıflığından dayanmıyordu. yine de yukarıdaki linkte bir şeyler attım. Bizim de plan değişti. bayramda...

11. M

Sineklerden Ve Böceklerden Korunabilmek Için Fikir Bilgi Ve Deneyimleri Ihtiyacım Var

Karabük Ovacık Belen Yaylası Civarı D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  12. M

Beş gündür buralardayız. ortam güzel. ilk deneyim için biraz cüretkar oldu ama gelen giden yok. kimse rahatsız etmiyor D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

13. M

Eğriova Göletini Bilen Var Mı?

Asıl eğriova Göleti burası D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  14. M

Biz de zaten yazın gideceğiz. ya bayramda ya da bayramdan hemen sonra. konuyu şurada tartıştık ve doyurucu bilgilere ulaşabildik. Güvenlik Kontrolü D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  15. M

Aynı yer mi arkadaşlar D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

16. M

Mesele şimdi netleşti. Facebook grubunda tartıştık. Eskipazar civarında küçük bir göl daha varmış. eğriova Gölü ile karıştırılıyorMuş. eğriova Gölü'nde bir yıl önce işletme falan yoktu diyor arkadaş. D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  17. M

Az önce o bölgeyi iyi bilen bir hemşehrime Facebook üzerinden sordum. eğriova Yenice ve Eskipazar arasında kalıyormuş. üç tane yolu varmış. Yenice yolu bozukmuş. arkadaş Hava yağmurlu olmazsa Karabük'ten Yenice yolunda tünellere varmadan dönülen Karaağaç Köyü'nden geçilerek gidilen yol temizdir...
  18. M

Anladığım kadarıyla iki tane eğriova var. Biz Yenice olandan söz ediyorduk ama arkadaş Eskipazar tarafı demiş. boz ayı Kamping işletmesini araştırdığımda Beypazarı eğriova diıyor. Halbuki biz Yenice keltepe eğriovadan söz ediyorduk. acaba Farkında olmadan tek yerden söz ediyoruz da bir karmaşa...

19. M

Değerli bilgileriniz için teşekkürler. bize insanlardan uzak bir yer lazım. pardon lafı duymak istemiyorum. Kural hatırlatmaları duymak istemiyorum. Her fırsatta yazıyorum. gerekirse gecenin üçünde kahkahamı özgürce patlatabilirim. silahla havaya ateş edebilirim. gürültüm ile insanları rahatsız...
  20. M

Hiç gitmedik. bölgeyi tanımıyoruz. Opel Corsa ile gideceğiz. altını vurursunuz girmeyin dediler. yağmur yağarsa çıkamazsınız dediler. O bölgeyi bilen insanlar da böyle konuşunca çekindik doğrusu. D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,632
Kayıtlı Üye Sayımız
166,926
Kaydolan Son Üyemiz
ONUR AYGÜN

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri