Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Rüzgar Geçirmiyor Ama yağmur altında kullanmadık daha. pencereler tül çift tente falan bunlar Tabii Havadar olması için yeterli oluyor ama dışarıda battaniyeyle otururken içinde üşümedik. Tabii ki Temmuz gecelerinden söz ediyoruz. 1400 rakımlı bir yayladan
D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak...
Estağfurullah. senede bir kez yaz günü Kampa giden adamın reklamımı olur? Sadece deneyin paylaştım. Nerede siz, Nerede ben.
D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ayrıca köye mesafesi yeterli uzaklıkta. arabayı köye gönderdim ve oradan ateş ettim. silah sesi köye gitmiyormuş. bu bizi çok sevindirdi. Dilediğiniz gibi silah kullanabildik gürültü yapabildik kimseyi rahatsız etme riski yok
Bizden başka kampçı yoktu. Zaten orası Kamp Alanı değil köylülerin kullandığı bir mekan. Bayram dışında kalabalığı falan olmuyor. İki günde bir traktör ya da araba geçiyor. mekan Toprak yolun hemen kenarında ama toprakyol araba gitmeyecek kadar kötü değil. sonuçta Opel Corsa ile gittik. Evet...
Üç kişi gitmiştik. arefe günü arkadaşlarımızdan bir tanesi havuzda boğularak hayatını kaybetmiş. Haberi geldi çok üzüldüm.
Kışla diye bir köy var. içinde market var. bakkaldan biraz büyük. Süpermarket değil. Oradan İstediğiniz bir çok şeyi tedarik edebiliyorsunuz. Karabük levhası takip ederek geleceksiniz. sonra ovacık sonra Kışla oradan belen. yaylaya doğru çıkarken yolun solunda Zaten görürsünüz. yaylaya...
Yenice'ye Opel Corsa ile gidemeyeceğimiz konusunda hemfikir olduk. gerçekten çok pis çamur oluyor diyorlardı. O yüzden aşağıdaki link de bulunan yere gittik. oraya Opel Corsa ile altımızı bir kez bile vurmadan çıktık. Yollar Sarp dik ve virajlı ama gidilebilir durumda. Belki faydası olur diye...
Karabük Ovacık Belen Yaylası Civarı
Üstat gümrük tutamadık şebeke zayıf olduğu için oradan bir şeyler yükleyemezdik piller çabuk bitiyordu. jeneratör vardı şarj yapabiliyordu ama şebeke zayıflığından dayanmıyordu. yine de yukarıdaki linkte bir şeyler attım. Bizim de plan değişti. bayramda...
Beş gündür buralardayız. ortam güzel. ilk deneyim için biraz cüretkar oldu ama gelen giden yok. kimse rahatsız etmiyor
Biz de zaten yazın gideceğiz. ya bayramda ya da bayramdan hemen sonra. konuyu şurada tartıştık ve doyurucu bilgilere ulaşabildik.
Güvenlik Kontrolü
Mesele şimdi netleşti. Facebook grubunda tartıştık. Eskipazar civarında küçük bir göl daha varmış. eğriova Gölü ile karıştırılıyorMuş. eğriova Gölü'nde bir yıl önce işletme falan yoktu diyor arkadaş.
Az önce o bölgeyi iyi bilen bir hemşehrime Facebook üzerinden sordum. eğriova Yenice ve Eskipazar arasında kalıyormuş. üç tane yolu varmış. Yenice yolu bozukmuş. arkadaş Hava yağmurlu olmazsa Karabük'ten Yenice yolunda tünellere varmadan dönülen Karaağaç Köyü'nden geçilerek gidilen yol temizdir...
Anladığım kadarıyla iki tane eğriova var. Biz Yenice olandan söz ediyorduk ama arkadaş Eskipazar tarafı demiş. boz ayı Kamping işletmesini araştırdığımda Beypazarı eğriova diıyor. Halbuki biz Yenice keltepe eğriovadan söz ediyorduk. acaba Farkında olmadan tek yerden söz ediyoruz da bir karmaşa...
Değerli bilgileriniz için teşekkürler. bize insanlardan uzak bir yer lazım. pardon lafı duymak istemiyorum. Kural hatırlatmaları duymak istemiyorum. Her fırsatta yazıyorum. gerekirse gecenin üçünde kahkahamı özgürce patlatabilirim. silahla havaya ateş edebilirim. gürültüm ile insanları rahatsız...
Hiç gitmedik. bölgeyi tanımıyoruz. Opel Corsa ile gideceğiz. altını vurursunuz girmeyin dediler. yağmur yağarsa çıkamazsınız dediler. O bölgeyi bilen insanlar da böyle konuşunca çekindik doğrusu.