Arama sonuçlarınız

1. M

Ankaradan Karabük Yeniceye

Kampa gideceğiz. niyetimiz tam Gölet yanı değil. gölete en yakın Çeşme 4 kilometre mesafedeymiş. göre doğru bir kilometre daha ilerleyip, Çeşme'ye 1,/göle 3 kilometre kalası çadır kurup, hamakları bağlayıp, Bir hafta on gün konaklamak. Tek sıkıntımız Opel Corsa alçak araba onunla oraya girebilir...

2. M

Eğriova Göletini Bilen Var Mı?

Evet üzerinden bir kış geçti. Sonuçta Yollar dereye dönüşmüş olabilir ama bahar mevsimi ile birlikte yol düzeltilmiş de olabilir. deneyip görmek gerekiyor anlaşılan. D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  3. M

Bu yoldan Opel Corsa ile dahi gidebilir miyiz D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

4. M

Çorbada Tuzumuz Bulunsun

Karabük Ovacık Karagöl. Bu resimler kamp anından değil Belki günübirlik Geziden ama tuvaleti Kaynak Suyu bulunan Ormanın içinde binek araçla ulaşımı kolay olan bir yerdir. Karabük şehir merkezine uzaklığı 35 kilometre kadardır. ticari faaliyet söz konusu değildir. Kamping İşletmesi vesaire...
  5. M

Ankaradan Karabük Yeniceye

Ne yaptınız gidebildin İzmir kampa D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

6. M

Kamp Konusunda Acemiyiz. Yer Önermenizi Rica Ediyorum.

Adalara bakın Daha önce bu forumda Madam koyu diye bir yer okumuştum D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

7. M

Yalnız biz insanlardan uzak bir yer istiyoruz o yüzden mesire alanlarına da uzak olmalı D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  8. M

Facebook'ta bizim hemşerilerimin grubunu buldum. Orada da aynı soruyu sordum ve şöyle bir yorum geldi. "Eğriova göletinin yolu açık.Ama prinçlikten girip sipahiler,karaağaç yolundan gitmeniz gerekiyor. En uygun yer orası .Sarı çiçek yaylası da uygun. göl yok ama suyu var ve ıssız. " D6503...
  9. M

Salda Yolculuğumuz Salihli Den Başladı

Forumda acemiyim. buraya yalnızca resim mi atabiliyoruz? videoda atabilir miyiz? ya da YouTube atsakh link paylaşmak yasak mı? D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

10. M

Aynı isimle hem Eskipazar'da hem Yenice'de Mevkii var anlaşılan ama Memleketim Olduğundan biraz biliyorum Eskipazar'da pek orman yoktur. tabi dediğiniz yeri Bilemeyeceğim Eskipazar geneli için konuşuyorum. D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

11. M

Magandalardan yana korkumuz yok. üç kişiyiz Üçümüzde de silah var. D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  12. M

Eğer oraya arabayla ulaşamayacaksak, arabayla ulaşabileceğimiz alternatifler var. kimsenin bilmediği yerler. boduroğlu Yaylası. Çeşmesi var, tuvaleti var, asfalt yolu var, ama insan yok. Tam kafa dinlenecek yer; konforlu sayılır. Ormanın kralı var. Ovacık Karagöl gayet güzel Çeşmesi tuvaleti her...

13. M

Yolculuk zamanı yaklaştıkça internetten araştırmalar yapıyorum. Yenice eğriova Göletini düşünüyoruz. daha önce motorla gidenler olmuş farklı forumlarda farklı yazılar okudum. motorla dahi gidemediklerini, bir süre sonra motordan inip yürüdüklerini, yolların çok bozuk, bölgenin çok bakir olduğunu...
  14. M

Salda Yolculuğumuz Salihli Den Başladı

Sizin bu üslubunuzun da kimseye bir faydası yok. doğruyu söylemek yetmez doğrunun nasıl söylendiği de önemlidir. bence hava atma derdinde olan sizsiniz. D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  15. M

Uzun Seyahat Sonunda Başladı... Kamp Günlükleri

Üstat günlüğe ara verdiniz; bir sıkıntı yoktur inşallah. D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

16. M

Elektrikle ilgili plan değişti. fotoğraf makinesi ve pil götürülmeyecek. arkadaş jeneratör ayarlamış. yalnızca telefon ve şarjlı lamba şarj edilecek. Bol bol resim ve video çekilecek. Tabii ki sizin gibi bir günlük konusu açıp tamamını buradan paylaşmaya çalışacağız. Yenice ormanları'nda çoğu...
  17. M

Sineklerden Ve Böceklerden Korunabilmek Için Fikir Bilgi Ve Deneyimleri Ihtiyacım Var

Sırf bol bol video ve fotoğraf çekip meraklıları için yayınlama uğruna jeneratör de ilave ettik ekipmana. D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  18. M

Tabii ki her anını görüntülemeye çalışacağız telefonların şarjı biter de çaresiz kalırız diye pille çalışan fotoğraf makinası da götürüyoruz 30-40 tane de kalem pil. Başta çanta tipi jeneratör buzdolabı falan da düşündük Ama yavaş yavaş bazı şeylerden vazgeçtik arabamız küçük. D6503 cihazımdan...

19. M

Üzüldüğüm tek nokta süreyi biraz kısa tutmak durumunda kalacağız gibi bir hafta kadar. Biz kamu çalışanlarıyız. Arkadaşın bu yıl yıllık izni bitmiş. D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  20. M

Geeeeeel, Bayramın 2. Günü gel. D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,632
Kayıtlı Üye Sayımız
166,926
Kaydolan Son Üyemiz
ONUR AYGÜN

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri